Billige Halskæder

Der er 84 varer.

En smuk halskæde er nok det mest synlige og udtryksfulde af alle smykker, og dem finder du masser af hos os. Vi har nok det største udvalg i billige halskæder og vedhæng som du kan tænke dig, og så i den allerbedste kvalitet, som du ikke finder andre steder.

Største udvalg og bedste kvalitet

Hos os kan du være helt sikker på, at finde billige,...

En smuk halskæde er nok det mest synlige og udtryksfulde af alle smykker, og dem finder du masser af hos os. Vi har nok det største udvalg i billige halskæder og vedhæng som du kan tænke dig, og så i den allerbedste kvalitet, som du ikke finder andre steder.

Største udvalg og bedste kvalitet

Hos os kan du være helt sikker på, at finde billige, holdbare og fantastisk smukke halskæder i mange varianter. Vi har et kæmpe udvalg af særligt håndplukkede halskæder, som vi har fundet hos de bedste producenter i verden. Der betyder, at du har et smykke med lang levetid, og som du kan nyde i mange år. 

Det skal være smart og billigt

Vi ved at de fleste vælger deres halskæder ud fra kriterier som materiale, match og pris. Vi garanterer, at du får halskæder i de bedste materialer, og at prisen altid er den billigste hos os. Så er det op til dig, at finde den halskæde som matcher lige med det som du har behov for. Vores opkøbere ser meget på mode og tøj, når de tænker det sammen med smykker og halskæder. Derfor er vores udvalg også præget af, at det matcher med mange stilarter inden for moden. 

Kærlighed, stjernetegn og særlige symboler

Vores sølv halskæder er meget eftertragtede på grund af den høje kvalitet, og du kan finde rigtig mange forskellige slags vedhæng i vores sortiment. Alt lige fra det romantiske, hjerter, stjernetegn, familie, dyrevenner og meget mere. Vi ved hvad kunderne søger, og finder du ikke lige det, du søger, må du gerne tipse os om hvad vi ikke har. Måske bliver det noget vi leder efter næste gang vi køber ind. 

Ikke bare billige halskæder til kvinder

Når du leder efter en billig halskæde i sølv, skal du huske at have styr på længden. Vores billeder på siden er meget gode, og du kan derfor godt regne med de farver du ser, og matche dem op med for eksempel noget tøj, som det skal passe med. Vi sælger ikke kun billige halskæder til kvinder – vi forhandler en perfekt løsning, som giver ekstra meget glæde, når alt går op i en højere enhed. Det er vores varemærke som vi er stolte af.

Mindre
Mere
Viser 41 - 80 af 84 varer
  • Livets Træ Armbånd - Forgyldt Livets Træ Armbånd - Forgyldt
    Available
    Livets Træ Armbånd - Forgyldt
    2481

    Flot tyndt armbånd med Livets Træ vedhæng hvor der er mange farvede Zirkoner på træet. Bemærk Zirkonernes placering kan være forskellig fra armbånd til armbånd. Kan indstilles helt fra 12 cm til 23 cm via den smarte lås.

    149,00 kr
  • Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner
    Available
    Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner
    2477S

    Smuk halskæde med Livets Træ hjerte vedhæng og glitrende Zirkoner i flere farver. Klassisk udgave med det fine træ og grenene som breder sig til alle sider og 5 Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

    299,00 kr
  • Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner - Forgyldt Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner - Forgyldt
    Available
    Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner - Forgyldt
    2552S

    Smuk forgyldt halskæde med Livets Træ hjerte vedhæng og glitrende Zirkoner i flere farver. Klassisk udgave med det fine træ og grenene som breder sig til alle sider og 5 Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 18k forgyldt 925 Sterling Sølv og leveres i...

    269,00 kr
  • Livets Træ med Snoede Grene - Ørestikkere Livets Træ med Snoede Grene - Ørestikkere
    Available
    Livets Træ med Snoede Grene - Ørestikkere
    2499S

    Funklende sølv ørestik med klare Zirkoner rundt i kanten og Livets Træ i midten med grene som spreder sig rundt i alle retninger og snor sig rundt om sig selv i enden. Fantastisk symbol på familietræet. Leveres i smykkeæske og er fremstillet i gedigent 925 Sølv

    149,00 kr
  • Livets Træ Stor - Farvede Zirkoner Livets Træ Stor - Farvede Zirkoner
    Available
    Livets Træ Stor - Farvede Zirkoner
    2474S

    Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i stor størrelse og i ægte sølv. Klassisk udgave med det fine træ og grenene som breder sig til alle sider og 6 Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 3 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

    399,00 kr
  • Livets Træ Tyk Stamme - Blå Zirkoner Livets Træ Tyk Stamme - Blå Zirkoner
    Available
    Livets Træ Tyk Stamme - Blå Zirkoner
    2479S

    Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i ægte sølv. Denne version er med tyk svingende stamme og klare Zirkoner rundt i kanten. I selve træet finder du desuden 8 glitrende blå Zirkoner. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

    299,00 kr
  • Livets Træ Tyk Stamme - Farvede Zirkoner Livets Træ Tyk Stamme - Farvede Zirkoner
    Available
    Livets Træ Tyk Stamme - Farvede Zirkoner
    2470S

    Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i ægte sølv. Denne version er med tyk svingende stamme og klare Zirkoner rundt i kanten. I selve træet finder du desuden 8 fortryllende Zirkoner i flere farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

    299,00 kr
  • Livets Træ Tynd Stamme - Farvede Zirkoner Livets Træ Tynd Stamme - Farvede Zirkoner
    Available
    Livets Træ Tynd Stamme - Farvede Zirkoner
    2482S

    Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i ægte sølv. Denne version er med lang tynd stamme og klare Zirkoner rundt i kanten. I selve træet finder du desuden 8 glitrende Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

    299,00 kr
  • Livets Træ Tynd Svingende Stamme - Farvede Zirkoner Livets Træ Tynd Svingende Stamme - Farvede Zirkoner
    Available
    Livets Træ Tynd Svingende Stamme - Farvede Zirkoner
    2485S

    Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i ægte sølv. Denne version er med lang tynd svingende stamme og klare Zirkoner rundt i kanten. I selve træet finder du desuden 10 glitrende Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i...

    299,00 kr
  • Livets Træ Tynde Grene - Farvede Zirkoner Livets Træ Tynde Grene - Farvede Zirkoner
    Available
    Livets Træ Tynde Grene - Farvede Zirkoner
    2541S

    Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i ægte sølv. Denne version er med det tynd stamme og tynde grene med få skud. I selve træet er der 7 farvede Zirkoner og rundt i kanten klare glitrende zirkoner hele vejen rundt. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres...

    299,00 kr
  • Løven - Leo
    Available
    Løven - Leo
    2576S

    Halskæde med dit stjernetegn. Løven:  Gavmild, beskyttende, organiseret og smuk. Født: 23. juli – 23. august

    279,00 kr
  • Marguerit Halskæde Marguerit Halskæde
    Available
    Marguerit Halskæde
    2380S

    Fantastisk flot sølvhalskæde med fint rundt marguerit vedhæng. Passer perfekt sammen med flere af vores andre marguerit smykker. Smykket er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed og glans. Kæden er monteret med et lille forlængerstykke og kan dermed indstilles fra 40 til 42,5 cm. Leveres i smykkeæske.

    199,00 kr
  • Mellem stålkæde 0,5 mm Mellem stålkæde 0,5 mm
    Available
    Mellem stålkæde 0,5 mm
    1785

    God holdbar stålkæde med middel størrelse led. Hver oval er ca. 2,3 mm lang og 0,5 mm tyk. Husk at vælge længde i menuen inden bestilling. Passer til stort set alle vedhæng da ringen i enden kun er ca. 3,5 mm bred.

    20,00 kr
  • Mom Hjerte Halskæde Mom Hjerte Halskæde
    Available
    Mom Hjerte Halskæde
    2421S

    Smuk rosaforgyldt halskæde med det fineste Mom vedhæng. Inde i vedhængets yderste ring ser du det flotte hjerte med glitrende fine Zirkoner og selvfølgelig det udskårne "mom". Smykket er fremstillet i 925 Sterling Sølv og rosaforgyldt i den smukke varme farve. Leveres i smykkeæske.

    229,00 kr
  • 925 Mor Halskæde - Blå CZ Opal 925 Mor Halskæde - Blå CZ Opal
    Available
    Mor Halskæde - Blå CZ Opal
    2227S

    Fantastisk hjerte halskæde med blå CZ Opal udskåret som hjerte, små klare zirkoner og ordet Mor udskåret i midten. Kæde og vedhæng er fremstillet i 925 Sterling sølv og belagt med Rhodium for ekstra holdbarhed. Kæden er 44,5 cm lang, men kan også indstilles til 39,5 cm eller 42 cm (mål inkl. lås) Leveres inkl. æske

    299,00 kr
  • Mor Halskæde - Blå CZ Opal - Stor Mor Halskæde - Blå CZ Opal - Stor
    Available
    Mor Halskæde - Blå CZ Opal - Stor
    2578S

    Fantastisk hjerte halskæde med blå CZ Opal udskåret som hjerte, små klare zirkoner og ordet Mor udskåret i midten. Kæde og vedhæng er fremstillet i 925 Sterling sølv og belagt med Rhodium for ekstra holdbarhed. Denne udgave er med større vedhæng på 20 x 22 mm Kæden er 45 cm lang, men kan også indstilles til 40 cm eller 42,5 cm (mål inkl. lås) Leveres...

    499,00 kr
  • Orbit Orbit
    -49,00 kr
    Available
    Orbit
    2302

    Lækker halskæde med glitrende rundt vedhæng. Længden på kæden kan indstilles fra 40 til 45 cm.

    20,00 kr 69,00 kr -49,00 kr
  • Perle Halskæde - Forgyldt Perle Halskæde - Forgyldt
    Available
    Perle Halskæde - Forgyldt
    2571S

    Exceptionelt flot perle halskæde med naturlige ferskvandsperler. Perlerne er smukke runde iblandet enkelte ovale og kantede, hvilket er med til at give et unikt udtryk til hver enkelt halskæde. Kun naturens mirakel kan skabe perler som disse. Selv perlekæden er 38 cm og kan forlænges med op til ekstra 6 cm med det monterede forlængerstykke....

    299,00 kr
  • Perle Halskæde med vedhæng - Forgyldt Perle Halskæde med vedhæng - Forgyldt
    Available
    Perle Halskæde med vedhæng - Forgyldt
    2599S

    Dejlig perle halskæde med flot perle vedhæng. Perlerne er naturlige ferskvandsperler i skiftende oval form, hvilket giver et unikt udtryk til hver enkelt halskæde. Hver perle er 5 - 8 mm i længde og vedhænget er 15 x 22 mm. Halskæden er 37 cm + 3 cm forlængerstykke. Vedhæng og forlængerstykke er fremstillet i 18k guldbelagt 925 Sterling sølv. Leveres...

    399,00 kr
  • Rensdyr Perle Halskæde Rensdyr Perle Halskæde
    Available
    Rensdyr Perle Halskæde
    2322S

    Sød halskæde med flot skalperle og fine gevirer som stikker op fra bagsiden. Både vedhæng og kæde er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed og glans. Leveres i smykkeæske.

    199,00 kr
  • Sidelæns kors, guldfarve Sidelæns kors, guldfarve
    -29,00 kr
    Available
    Sidelæns kors, guldfarve
    1092

    Enkelt kors i specielt sidelæns udgave, guldfarvet. Leveres med 5 cm forlænger så kædens længde kan indstilles.

    10,00 kr 39,00 kr -29,00 kr
  • Sidelæns kors, sølvfarve Sidelæns kors, sølvfarve
    -29,00 kr
    Available
    Sidelæns kors, sølvfarve
    1093

    Enkelt kors i specielt sidelæns udgave, sølvfarvet. Leveres med 5 cm forlænger så kæden kan indstilles.

    10,00 kr 39,00 kr -29,00 kr
  • Skorpionen - Scorpio
    Available
    Skorpionen - Scorpio
    2589S

    Halskæde med dit stjernetegn. Skorpionen:  Elsker ekstremer, krævende, lidenskabelig og reflekterende. Født: 24. oktober – 22. november

    279,00 kr
  • Skytten - Sagittarius
    Available
    Skytten - Sagittarius
    2593S

    Halskæde med dit stjernetegn. Skytten:  Kreativ, glad, ubekymret og eventyrlysten. Født: 23. november – 21. december

    279,00 kr
  • Slangekæde 0,8mm
    Available
    Slangekæde 0,8mm
    2326S

    Meget fin og tynd slangekæde med blank overflade. Kæden er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed. Leveres i smykkeæske.

    149,00 kr
  • Smukke bølger Smukke bølger
    -50%
    Available
    Smukke bølger
    1725

    Dejlig haskæde med rundt vedhæng hvor lodrette bølger bugter sig ned. Bagved bølgerne ligger 6 CZ krystaller som bevæger sig inde i vedhænget. På selv kæden sidder 5 små charms på begge sider. 3 blanke og 2 med små CZ krystaller på. Leveres med 5 cm forlængerstykke så du kan justere længden på kæden.

    64,50 kr 129,00 kr -50%
  • Smukt kors
    -59,00 kr
    Available
    Smukt kors
    1688

    Smukt kors med guldfarve på de 4 ender.

    10,00 kr 69,00 kr -59,00 kr
  • Snake
    -29,00 kr
    Available
    Snake
    1374

    Flot halskæde med bugtende vedhæng. Leveres med 5 cm forlænger til kæden.

    10,00 kr 39,00 kr -29,00 kr
  • Snoet halskæde uden vedhæng Snoet halskæde uden vedhæng
    -19,00 kr
    Available
    Snoet halskæde uden vedhæng
    1448

    Tynd flot halskæde på 50 cm som er lavet af små runde led. Eventuelt vedhæng skal kunne tage yderringen som er på 4 mm.

    10,00 kr 29,00 kr -19,00 kr
  • Solid halskæde uden vedhæng Solid halskæde uden vedhæng
    -29,00 kr
    Available
    Solid halskæde uden vedhæng
    1511

    Solid og kraftig halskæde på 50 cm som er lavet af små runde led og med god kraftig lås. Eventuelt vedhæng skal kunne tage yderringen som er på 6 mm.

    20,00 kr 49,00 kr -29,00 kr
  • Stenbuk - Capricorn
    Available
    Stenbuk - Capricorn
    2591S

    Halskæde med dit stjernetegn. Stenbuk: Ambitiøs, tidsløs, beregnende og fremdrivende.. Født: 22. december – 20. januar

    279,00 kr
  • Svanehjerter Svanehjerter
    Available
    Svanehjerter
    2426S

    Romantisk hjertehalskæde med lille og stor svane som snor sig op af hver side og mødes i hjerteform. Zirkonen i midten sidder i eget ophæng og bevæger sig sammen med dig og glimter helt fantastisk. Kæde og vedhæng er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget glans og holdbarhed. Leveres i smykkeæske.

    229,00 kr
  • Sølvfarvet krystal kugle Sølvfarvet krystal kugle
    -50%
    Available
    Sølvfarvet krystal kugle
    1857

    Fantastisk glitrende krystalkugle i sølvfarve. En fantastisk lille glitrende kuglecharm hvor alle krystaller sidder helt perfekt.

    49,50 kr 99,00 kr -50%
  • 925 Sølvhalskæde, u. vedhæng 925 Sølvhalskæde, u. vedhæng
    Available
    Sølvhalskæde, u. vedhæng
    2125S

    Smuk gedigen 925 sølvkæde uden vedhæng som fås i mange forskellige længder. Kæden er belagt med Rhodium så du slipper for at sølvet oxiderer og skal dermed ikke skal pudses så ofte. Leveres i smykkeæske.

    79,00 kr
  • Tvilling - Gemini
    -39,00 kr
    Available
    Tvilling - Gemini
    1347

    Halskæde med dit stjernetegn. Tvilling:  Fornuftig, snakkesalig, elsker at lære nye ting, eventyrlysten og charmerende. Født: 22. maj – 21. juni

    10,00 kr 49,00 kr -39,00 kr
  • Tvilling - Gemini
    Available
    Tvilling - Gemini
    2594S

    Halskæde med dit stjernetegn. Tvilling:  Fornuftig, snakkesalig, elsker at lære nye ting, eventyrlysten og charmerende. Født: 22. maj – 21. juni

    279,00 kr
  • Tynd halskæde uden vedhæng Tynd halskæde uden vedhæng
    -19,00 kr
    Available
    Tynd halskæde uden vedhæng
    1646

    Tynd flot halskæde på 45 cm som er lavet af små ovale led. Eventuelt vedhæng skal kunne tage yderringen som er på 3 mm.

    10,00 kr 29,00 kr -19,00 kr
  • Tynd stålkæde 0,3 mm Tynd stålkæde 0,3 mm
    Available
    Tynd stålkæde 0,3 mm
    1784

    God holdbar stålkæde med ultra tynde led. Hver oval er ca. 1,3 mm lang og 0,3 mm tyk. Husk at vælge længde i menuen inden bestilling. Passer til stort set alle vedhæng da ringen i enden kun er ca. 3,5 mm bred.

    20,00 kr
  • Tyren - Taurus
    Available
    Tyren - Taurus
    2595S

    Halskæde med dit stjernetegn. Tyren:  Søger nydelse, kontrollerende, pålidelig, jordnær, svagt provokerende, trives godt i naturen. Født: 21. april – 21. maj

    279,00 kr
  • Vandmand - Aquarios
    Available
    Vandmand - Aquarios
    2592S

    Halskæde med dit stjernetegn. Vandmand: Dedikeret, fremadtænkende, social, kommunikativ og generøs. Født: 21. januar – 18. februar

    279,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.