Ringe

Der er 125 varer.

Vores ring størrelses guide finder du HER

Elegante ringe til kvinder 

Vores univers af smukke fingerringe rummer noget for enhver kvinde og smag. Sortimentet består blandt andet af en klassisk marguerit ring, en elegant og åben hjertering og smukke dråberinge.  På vores ringe er der tilføjet detaljer såsom zirkoner og krystaller, som gør d...

Vores ring størrelses guide finder du HER

Elegante ringe til kvinder 

Vores univers af smukke fingerringe rummer noget for enhver kvinde og smag. Sortimentet består blandt andet af en klassisk marguerit ring, en elegant og åben hjertering og smukke dråberinge.  På vores ringe er der tilføjet detaljer såsom zirkoner og krystaller, som gør dem til de skønneste accessories eller den perfekte gave. 

Detaljerne er mange, designet er stilrent og kvaliteten er høj, når du køber ringe hos Silvo.dk. Om du er til sølv, guld, rosa guld eller måske stål, finder du det hos os. Mix og match gerne ringene på kryds og tværs, som du har lyst til. 

Smukke fingerringe til alle anledninger 

Smag er meget forskellig og det samme kan formålet med købet af nye ringe være. Vi har derfor ringe i forskellige stilarter, som både passer til den romantiske forlovelse, den virkelig gode gave og når du bare gerne vil forkæle dig selv med et flot og elegant smykke. Der er alt lige fra de lette og diskrete ringe til de tungere og mere opmærksomhedsdragende ringe med funklende zirkoner og krystaller.  

Med vores smukke ringe kan du skabe netop det look, som du er i humør til, men som også passer til anledningen på den pågældende dag. Hvad du vælger, er helt op til dig – men vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for det. 

Køb dine ringe hos Silvo.dk 

Har du fundet din favorit? Så er det heldigvis nemt, enkelt og hurtigt at shoppe ringe hos Silvo.dk. Ventetiden er heller ikke lang, da vi pakker og sender afsted, hvis du bestiller inden klokken 15 på hverdage. 

Kan du ikke finde det, du leder efter, eller er du på udkig efter noget helt særligt, hjælper vi dig gerne med at bestille det hos vores leverandører. 

Shop gerne i dag og glæd dig til at udvide din smykkesamling med endnu et flot smykke!

Mindre
Mere
Viser 121 - 125 af 125 varer
  • Tynd prinsesse ring Tynd prinsesse ring
    -29,00 kr
    Available
    Tynd prinsesse ring
    1425

    Ultra tynd prinsesse ring med flot klar krystal. Smuk alene og perfekt sammen med andre.

    10,00 kr 39,00 kr -29,00 kr
  • V ring V ring
    -49,00 kr
    Available
    V ring - Str 53
    2041

    Lækker klassisk V ring med små smukke glitrende krystaller.

    20,00 kr 69,00 kr -49,00 kr
  • V Tåring
    -15,00 kr
    Available
    V Tåring
    2276

    Tynd tåring formet som et V i sølvfarve. Det åbne design er brugbart fra ca. størrelse 46 til 56.

    5,00 kr 20,00 kr -15,00 kr
  • Viridi Viridi
    Available
    Viridi
    2435S

    Tynd forgyldt ring med glitrende grøn Zirkon. Med små prikker på begge sider til at give flot struktur. Ringen er i åbent design og kan indstilles fra størrelse 52 til 62. Fremstillet i forgyldt 925 Sterling Sølv og leveres i fin ringæske.

    149,00 kr
  • When I am with you When I am with you
    -79,00 kr
    Available
    When I am with you
    599

    Romantisk ring til ham og hende. Ringene er fremstillet i 316L stål, så du får en holdbar ring til en god pris. Inskriptionen på siden af ringen lyder: "When I am with you the world looks wonderful". Oversat: "Når jeg er sammen med dig ser verden vidunderlig ud". Den sorte er 5 mm bred og den kobberfarvede er 4 mm.

    20,00 kr 99,00 kr -79,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.