Valentinsdag

Der er 71 varer.

Forkæl hende med smykker på Valentinsdag

På Valentinsdag den 14. februar fejrer vi kærligheden – og hvorfor ikke fejre det med at give hende et smykke, som hun kan bruge igen og igen? Hos Silvo.dk har vi et stort udvalg af smukke smykker, der egner sig rigtig godt som Valentinsdag gave. Særligt vores flotte øreringe og halskæder med hjertevedhæ...

Forkæl hende med smykker på Valentinsdag

På Valentinsdag den 14. februar fejrer vi kærligheden – og hvorfor ikke fejre det med at give hende et smykke, som hun kan bruge igen og igen? Hos Silvo.dk har vi et stort udvalg af smukke smykker, der egner sig rigtig godt som Valentinsdag gave. Særligt vores flotte øreringe og halskæder med hjertevedhæng er oplagt som en sød og dejlig Valentinsdag gave. 

Valentinsdag smykker – når det skal være noget særligt 

Vi fejrer kærligheden alt for lidt. Derfor må gaven på Valentinsdag gerne afspejle, at hun og jeres bånd til hinanden er noget særligt. Det gør du ved at give hende et smykke, der viser, at du kender hende godt. 

Er der derfor nogle former eller farver, hun rigtig godt kan lide? Er hun mest til guld eller sølv? Kan hun lide, når det er prangende eller mere enkelt? Er hun til farver eller det klassiske? Hvad enten hun er til, har vi noget til enhver smag. 

Skulle du have brug for hjælp til at finde de rette smykker, vejleder vi dig gerne, så du kan finde en romantisk gylden gave eller den smukkeste sølvtreat til Valentinsdag. 

En Valentinsdag gave, der ikke tømmer pungen 

Kvinder elsker at blive forkælet med gaver og smykker. Men, der er ingen grund til, at kærlighedens mærkedag også bliver en dag, du økonomisk gruer for. Her på shoppen har vi udelukkende valgt at have smukke smykker til gode og billige priser, uden det går udover kvaliteten. Vil du derfor gerne overraske hende med et smykke på Valentinsdag, kan du roligt tjekke vores udvalg ud. 

Hos os finder du blandt andet: 

  •        Hjertehalskæder
  •        Perleøreringe
  •        Smykkesæt
  •        Armbånd 

Det er altid tanken, der tæller på sådan en romantisk dag – og ved at krydre Valentinsdag gaven med lidt blomster og god mad, er det den måske bedste gave, hun har fået.

Mindre
Mere
Viser 41 - 71 af 71 varer
  • Little Pink Heart - Forgyldt Little Pink Heart - Forgyldt
    Available
    Little Pink Heart - Forgyldt
    2334S

    Sød forgyldt ring med hjerte i midten isat 6 små pink Zirkoner. De små Zirkoner glimter flot i lyset. Det åbne design gør at ringen kan indstilles fra størrelse 52 til 62 og passer derfor til de fleste. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med 18k guld. Leveres i smykkeæske.

    129,00 kr
  • Livets Træ - Klare Zirkoner Livets Træ - Klare Zirkoner
    Available
    Livets Træ - Klare Zirkoner
    2540S

    Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i ægte sølv. Denne version er med det klassiske træ med grene og blade som fordeler sig jævnt i alle retninger. Rundt i kanten og 12 steder på træet finder du glitrende klare Zirkoner. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og...

    349,00 kr
  • Livets Træ - Ørestikker Livets Træ - Ørestikker
    Available
    Livets Træ - Ørestikker
    2472S

    Funklende sølv ørestik med klare Zirkoner rundt i kanten og Livets Træ i midten med grene som spreder sig rundt i alle retninger. Fantastisk symbol på familietræet. Leveres i smykkeæske og er fremstillet i gedigent 925 Sølv

    149,00 kr
  • Livets Træ Ørestikkere - Farvede Zirkoner Livets Træ Ørestikkere - Farvede Zirkoner
    Available
    Livets Træ - Ørestikker - Farvede Zirkoner
    2550S

    Funklende sølv ørestik med klare Zirkoner rundt i kanten og Livets Træ i midten med grene som spreder sig rundt i alle retninger. Fantastisk symbol på familietræet. Leveres i smykkeæske og er fremstillet i gedigent 925 Sølv

    199,00 kr
  • Livets Træ - Ørestikker - Forgyldt Livets Træ - Ørestikker - Forgyldt
    Available
    Livets Træ - Ørestikker - Forgyldt
    2551S

    Funklende forgyldt sølv ørestik med klare Zirkoner rundt i kanten og Livets Træ i midten med grene som spreder sig rundt i alle retninger. Fantastisk symbol på familietræet. Leveres i smykkeæske og er fremstillet i 18k forgyldt 925 Sølv

    169,00 kr
  • Livets Træ Armbånd - Forgyldt Livets Træ Armbånd - Forgyldt
    Available
    Livets Træ Armbånd - Forgyldt
    2481

    Flot tyndt armbånd med Livets Træ vedhæng hvor der er mange farvede Zirkoner på træet. Bemærk Zirkonernes placering kan være forskellig fra armbånd til armbånd. Kan indstilles helt fra 12 cm til 23 cm via den smarte lås.

    149,00 kr
  • Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner
    Available
    Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner
    2477S

    Smuk halskæde med Livets Træ hjerte vedhæng og glitrende Zirkoner i flere farver. Klassisk udgave med det fine træ og grenene som breder sig til alle sider og 5 Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

    299,00 kr
  • Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner - Forgyldt Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner - Forgyldt
    Available
    Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner - Forgyldt
    2552S

    Smuk forgyldt halskæde med Livets Træ hjerte vedhæng og glitrende Zirkoner i flere farver. Klassisk udgave med det fine træ og grenene som breder sig til alle sider og 5 Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 18k forgyldt 925 Sterling Sølv og leveres i...

    269,00 kr
  • Livets Træ Stor - Farvede Zirkoner Livets Træ Stor - Farvede Zirkoner
    Available
    Livets Træ Stor - Farvede Zirkoner
    2474S

    Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i stor størrelse og i ægte sølv. Klassisk udgave med det fine træ og grenene som breder sig til alle sider og 6 Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 3 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

    399,00 kr
  • Livets Træ Tyk Stamme - Blå Zirkoner Livets Træ Tyk Stamme - Blå Zirkoner
    Available
    Livets Træ Tyk Stamme - Blå Zirkoner
    2479S

    Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i ægte sølv. Denne version er med tyk svingende stamme og klare Zirkoner rundt i kanten. I selve træet finder du desuden 8 glitrende blå Zirkoner. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

    299,00 kr
  • Livets Træ Tyk Stamme - Farvede Zirkoner Livets Træ Tyk Stamme - Farvede Zirkoner
    Available
    Livets Træ Tyk Stamme - Farvede Zirkoner
    2470S

    Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i ægte sølv. Denne version er med tyk svingende stamme og klare Zirkoner rundt i kanten. I selve træet finder du desuden 8 fortryllende Zirkoner i flere farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

    299,00 kr
  • Livets Træ Tynd Stamme - Farvede Zirkoner Livets Træ Tynd Stamme - Farvede Zirkoner
    Available
    Livets Træ Tynd Stamme - Farvede Zirkoner
    2482S

    Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i ægte sølv. Denne version er med lang tynd stamme og klare Zirkoner rundt i kanten. I selve træet finder du desuden 8 glitrende Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

    299,00 kr
  • Livets Træ Tynd Svingende Stamme - Farvede Zirkoner Livets Træ Tynd Svingende Stamme - Farvede Zirkoner
    Available
    Livets Træ Tynd Svingende Stamme - Farvede Zirkoner
    2485S

    Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i ægte sølv. Denne version er med lang tynd svingende stamme og klare Zirkoner rundt i kanten. I selve træet finder du desuden 10 glitrende Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i...

    299,00 kr
  • Livets Træ Tynde Grene - Farvede Zirkoner Livets Træ Tynde Grene - Farvede Zirkoner
    Available
    Livets Træ Tynde Grene - Farvede Zirkoner
    2541S

    Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i ægte sølv. Denne version er med det tynd stamme og tynde grene med få skud. I selve træet er der 7 farvede Zirkoner og rundt i kanten klare glitrende zirkoner hele vejen rundt. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres...

    299,00 kr
  • Mini Nymåne - Ørestikker Mini Nymåne - Ørestikker
    Available
    Mini Nymåne - Ørestikker
    2473S

    Skøn ørestik med lille nymåne og glitrende Zirkoner i flere farver. Leveres i smykkeæske og er fremstillet i forgyldt 925 Sølv

    99,00 kr
  • 925 Perle Ørehænger 925 Perle Ørehænger
    Available
    Perle Ørehænger
    2287S

    Fine ørehængere fremstillet i 925 Sterling Sølv med aflang ægte ferskvandsperle. Perlens bredde er 8 til 9 mm. Leveres i smykkeæske.

    149,00 kr
  • 925 Perle Ørehænger med Zirkoner 925 Perle Ørehænger med Zirkoner
    Available
    Perle Ørehænger med Zirkoner
    2288S

    Fine ørehængere fremstillet i 925 Sterling Sølv påsat små glitrende zirkoner, med aflang ægte ferskvandsperle. Perlens bredde er 8 til 9 mm. Leveres i smykkeæske.

    249,00 kr
  • Prinsesse ring, forsølvet Prinsesse ring, forsølvet
    -29,00 kr
    Available
    Prinsesse ring, forsølvet
    1236

    Flot sølvfarvet prinsesse ring som til dig som vi have en flot ting at tage på fingeren uden at være bange for at den bliver væk. En meget billig ring som umiddelbart ligner meget mere.

    20,00 kr 49,00 kr -29,00 kr
  • Rødt Hjerte Charm
    -24,00 kr
    Available
    Rødt Hjerte Charm
    2311

    Vildt fed charm med røde hjerte krystaller som stikker ud.

    5,00 kr 29,00 kr -24,00 kr
  • Smuk blank forlovelsesring Smuk blank forlovelsesring
    Available
    Smuk blank forlovelsesring
    2568

    Du får her en flot klassisk blank ring med to vandrette udskæringer hele vejen rundt. På dame modellen er der indlagt 4 små krystaller i en skæv stribe hvilket giver en flot effekt. Ringen er fremstillet rustfri stål og poleret blank.

    99,00 kr
  • Smuk blank forlovelsesring Smuk blank forlovelsesring
    Available
    Smuk blank forlovelsesring - Mat stribe
    1266

    Du får her en flot klassisk blank ring med to vandrette udskæringer hele vejen rundt. På dame modellen er der indlagt 4 små krystaller i en skæv stribe hvilket giver en flot effekt. Ringen er fremstillet rustfri stål og poleret blank. Den midterste del er lidt mere mat end de to yderste, hvilket kun giver en endnu flottere ring.

    79,00 kr
  • Smuk tofarvet forlovelsesring - blank Smuk tofarvet forlovelsesring - blank
    Available
    Smuk tofarvet forlovelsesring - Blank
    2567

    Smuk forlovelsesring som skifter mellem blank stål og blank 18k forgyldning. De to farver bølger smukt op og ned i næsten hele ringens bredde. På dameversionen er der desuden en udskåret bølge hvor der er indføjet 4 funklende Zirkoner. En ny blank version af vores mest populære ringsæt til parret som ønsker det klassiske guld kombineret med det lidt...

    99,00 kr
  • 925 Smukke Blå - Forgyldt 925 Smukke Blå - Forgyldt
    Available
    Smukke Blå - Forgyldt
    2183S

    Smuk forgyldt sølvring med fantastisk mørk blå sten. Ringen er åben og kan derfor indstilles, men anbefales ikke over størrelse 60 eller under 51. Fremstillet i forgyldt 925 Sterling Sølv. Leveres i smykkeæske.

    149,00 kr
  • Snørklet Ørehænger Snørklet Ørehænger
    Available
    Snørklet Ørehænger
    2378S

    Virkeligt flot ørehænger med smukt snørklet mønster. Smykket er fremstillet i Rhodineret sølv og leveres i smykkeæske.

    249,00 kr
  • 925 Solitaire Ring 925 Solitaire Ring
    Available
    Solitaire Ring
    2186S

    Den smukke klassiske solitaire. Her præsenteret i ægte sølv og med høj kvalitet glitrende 4 mm CZ. Som de fleste andre af vores ægte sølvsmykker er denne belagt med Rhodium så den holder glansen i længere tid uden at du skal have fat i pudsemidlet. Leveres i smykkeæske.

    249,00 kr
  • Svanehjerter Svanehjerter
    Available
    Svanehjerter
    2426S

    Romantisk hjertehalskæde med lille og stor svane som snor sig op af hver side og mødes i hjerteform. Zirkonen i midten sidder i eget ophæng og bevæger sig sammen med dig og glimter helt fantastisk. Kæde og vedhæng er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget glans og holdbarhed. Leveres i smykkeæske.

    229,00 kr
  • Trekant Armring Trekant Armring
    Available
    Trekant Armring
    2468S

    Lækker gedigen sølvarmring i trekantet form som smyger sig smukt på armen. Overfladen er lækker mat og er fremstillet i solidt 925 Sølv med Rhodium belægning for øget holdbarhed. Armringen udvides når du tager det på og trykkes sammen, så det sidder helt perfekt. Ved indstilling som på billedet svarer det til ca. 16 cm i omkreds. Hvis du måler din arm...

    799,00 kr
  • 925 Uendeligheds Armbånd 925 Uendeligheds Armbånd
    Available
    Uendeligheds Armbånd
    2235S

    Flot uendeligheds armbånd med glitrende zirkoner og 2 små hjerter på hver side. Armbåndet kan indstilles med de små øjer indstilles til 19,5 cm, 18,5 cm, 16,5 cm og 14,5 cm. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for ekstra holdbarhed. Leveres i smykkeæske.

    399,00 kr
  • Ørehænger med blå Topas Ørehænger med blå Topas
    Available
    Ørehænger med blå Topas
    2436S

    Ørehænger med blå topas fra Silvo er et elegant og tidløst smykke, der vil tilføje et touch af glamour til enhver stil. Hver hænger er omhyggeligt udført i 925 sterlingsølv med en smuk blå topas, der glitrer og fanger lyset på en subtil måde. Dette smykke er det perfekte valg til enhver lejlighed. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

    499,00 kr
  • 925 Ørestik med hjerter 925 Ørestik med hjerter
    Available
    Ørestik med hjerter
    2231S

    Fin ørestik med klar zirkon og små hjerter på siden. Er fremstillet i 925 Sterling sølv. Leveres i smykkeæske.

    149,00 kr
  • 925 Ørestik med hjerter - Forgyldt 925 Ørestik med hjerter - Forgyldt
    Available
    Ørestik med hjerter - Forgyldt
    2230S

    Fin ørestik med klar zirkon og små hjerter på siden. Er fremstillet i 925 Sterling sølv og belagt med rødguld. Leveres i smykkeæske.

    99,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.