Ringe

Der er 125 varer.

Vores ring størrelses guide finder du HER

Elegante ringe til kvinder 

Vores univers af smukke fingerringe rummer noget for enhver kvinde og smag. Sortimentet består blandt andet af en klassisk marguerit ring, en elegant og åben hjertering og smukke dråberinge.  På vores ringe er der tilføjet detaljer såsom zirkoner og krystaller, som gør d...

Vores ring størrelses guide finder du HER

Elegante ringe til kvinder 

Vores univers af smukke fingerringe rummer noget for enhver kvinde og smag. Sortimentet består blandt andet af en klassisk marguerit ring, en elegant og åben hjertering og smukke dråberinge.  På vores ringe er der tilføjet detaljer såsom zirkoner og krystaller, som gør dem til de skønneste accessories eller den perfekte gave. 

Detaljerne er mange, designet er stilrent og kvaliteten er høj, når du køber ringe hos Silvo.dk. Om du er til sølv, guld, rosa guld eller måske stål, finder du det hos os. Mix og match gerne ringene på kryds og tværs, som du har lyst til. 

Smukke fingerringe til alle anledninger 

Smag er meget forskellig og det samme kan formålet med købet af nye ringe være. Vi har derfor ringe i forskellige stilarter, som både passer til den romantiske forlovelse, den virkelig gode gave og når du bare gerne vil forkæle dig selv med et flot og elegant smykke. Der er alt lige fra de lette og diskrete ringe til de tungere og mere opmærksomhedsdragende ringe med funklende zirkoner og krystaller.  

Med vores smukke ringe kan du skabe netop det look, som du er i humør til, men som også passer til anledningen på den pågældende dag. Hvad du vælger, er helt op til dig – men vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for det. 

Køb dine ringe hos Silvo.dk 

Har du fundet din favorit? Så er det heldigvis nemt, enkelt og hurtigt at shoppe ringe hos Silvo.dk. Ventetiden er heller ikke lang, da vi pakker og sender afsted, hvis du bestiller inden klokken 15 på hverdage. 

Kan du ikke finde det, du leder efter, eller er du på udkig efter noget helt særligt, hjælper vi dig gerne med at bestille det hos vores leverandører. 

Shop gerne i dag og glæd dig til at udvide din smykkesamling med endnu et flot smykke!

Mindre
Mere
Viser 81 - 120 af 125 varer
  • Ringsæt med sort stribe Ringsæt med sort stribe
    Available
    Ringsæt med sort stribe
    1742

    Smukt sæt med dyb sort farve hele vejen rundt og en enkelt klar CZ krystal i midten. Herreversion i 6 mm bredde og dameversion i 4 mm. Kan sagtens kombineres med to i 6 mm eller 4 mm bredde hvis I hellere vil have ens ringe.

    99,00 kr
  • Ringe med flot mønster Ringe med flot mønster
    -100,00 kr
    Available
    Ringsæt med striber
    365

    God kvalitets ring med flotte lodrette streger hele vejen rundt. Til jer som vil have en flot ring i klassisk design piftet op med lidt ekstra mønster.

    29,00 kr 129,00 kr -100,00 kr
  • Ring med rosa sten
    Available
    Rosa
    2458

    Sød forgyldt ring med rosa Zirkon som center sten og en lille glitrende klar Zirkon på hver side.

    69,00 kr
  • Rosaforgyldt Børstet Ring Rosaforgyldt Børstet Ring
    Available
    Rosaforgyldt Børstet Ring
    2465

    Rosaforgyldt ring med flot børstet overflade og en lille glitrende Zirkon.

    79,00 kr
  • Rosaforgyldt Hjertering med Zirkoner Rosaforgyldt Hjertering med Zirkoner
    Available
    Rosaforgyldt Hjertering med Zirkoner
    2461

    Vildt flot rosaforgyldt ring hvor oversiden skiftevis har et lille hjerte og en klar Zirkon.

    69,00 kr
  • Rough Layers - Golden Rough Layers - Golden
    Available
    Rough Layers - Golden
    2497S

    Vildt flot ring med ru uperfekt overflade i åbent design som afsluttes i en spids i hver ende. Leveres i størrelse 51 og anbefales indstillet til max størrelse 60. Skriver du en besked om ønsket ringstørrelse i ordrebesked inden betaling, indstiller vi den for dig inden afsendelse. Ringen er fremstillet i sølv og belagt med 18k guld. Leveres i smykkeæske.

    269,00 kr
  • Rough Layers - Silver Rough Layers - Silver
    Available
    Rough Layers - Silver
    2498S

    Vildt flot ring med ru uperfekt overflade i åbent design som afsluttes i en spids i hver ende. Leveres i størrelse 51 og anbefales indstillet til max størrelse 60. Skriver du en besked om ønsket ringstørrelse i ordrebesked inden betaling, indstiller vi den for dig inden afsendelse. Ringen er fremstillet i sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed...

    249,00 kr
  • Silver Drops - Ring Silver Drops - Ring
    Available
    Silver Drops
    2558S

    Lækker ring med flere små sølvdråber som løber hen over din finger. Leveres i størrelse 52 og anbefales indstillet til max størrelse 62 og mindst 49. Størrelsen indstilles nemt til din finger når du får den. Bredden er op til 12mm Ringen er fremstillet i sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed og glans. Leveres i smykkeæske.

    259,00 kr
  • Silver Drops - Forgyldt Silver Drops - Forgyldt
    Available
    Silver Drops - Forgyldt
    2559S

    Lækker ring med flere små forgyldte sølvdråber som løber hen over din finger. Leveres i størrelse 52 og anbefales indstillet til max størrelse 62 og mindst 49. Størrelsen indstilles nemt til din finger når du får den. Bredden er op til 12mm Ringen er fremstillet i sølv med en 18k forgyldning. Leveres i smykkeæske.

    259,00 kr
  • Simply beautiful Simply beautiful
    Available
    Simply beautiful
    1011

    Funklende ring med mange små zirconer på øverste tredjedel af ringen. Giver en flot effekt samtidig med at ringen er behagelig at have på.

    79,00 kr
  • Smuk blank forlovelsesring Smuk blank forlovelsesring
    Available
    Smuk blank forlovelsesring
    2568

    Du får her en flot klassisk blank ring med to vandrette udskæringer hele vejen rundt. På dame modellen er der indlagt 4 små krystaller i en skæv stribe hvilket giver en flot effekt. Ringen er fremstillet rustfri stål og poleret blank.

    99,00 kr
  • Smuk blank forlovelsesring Smuk blank forlovelsesring
    Available
    Smuk blank forlovelsesring - Mat stribe
    1266

    Du får her en flot klassisk blank ring med to vandrette udskæringer hele vejen rundt. På dame modellen er der indlagt 4 små krystaller i en skæv stribe hvilket giver en flot effekt. Ringen er fremstillet rustfri stål og poleret blank. Den midterste del er lidt mere mat end de to yderste, hvilket kun giver en endnu flottere ring.

    79,00 kr
  • Smuk klar ring med stor CZ Smuk klar ring med stor CZ
    Available
    Smuk klar ring med stor CZ
    1755

    Smuk klar ring med en masse små CZ krystaller og en enkelt stor i midten. Krystallerne fremstår fantastisk smukke med høj klarhed.

    99,00 kr
  • Smuk ring med 3 zirkoner Smuk ring med 3 zirkoner
    Available
    Smuk ring med 3 zirkoner
    1553

    Meget smuk forlovelsesring i poleret rustfri stål. De guldfarvede striber er forhøjet hvilket giver en flot effekt og god beskyttelse for de 3 indføjede zirkoner i damemodellen.

    139,00 kr
  • Smuk ring med skæv kant Smuk ring med skæv kant
    Available
    Smuk ring med skæv kant
    1840

    Smuk rosaguldfarvet ring med skæv kant som deler hele oversiden af ringen. Mellem de to skæve kanter ligger mange små glitrende CZ krystaller.  En smuk ring hvor hver krystal ligger perfekt indføjet i ringen.

    79,00 kr
  • Smuk ring med stor blå CZ Smuk ring med stor blå CZ
    Available
    Smuk ring med stor blå CZ
    2340

    Smuk ring med en masse små CZ krystaller og en enkelt stor blå i midten. Krystallerne fremstår fantastisk smukke med høj klarhed.

    99,00 kr
  • Smuk tofarvet forlovelsesring - blank Smuk tofarvet forlovelsesring - blank
    Available
    Smuk tofarvet forlovelsesring - Blank
    2567

    Smuk forlovelsesring som skifter mellem blank stål og blank 18k forgyldning. De to farver bølger smukt op og ned i næsten hele ringens bredde. På dameversionen er der desuden en udskåret bølge hvor der er indføjet 4 funklende Zirkoner. En ny blank version af vores mest populære ringsæt til parret som ønsker det klassiske guld kombineret med det lidt...

    99,00 kr
  • 925 Smukke Blå - Forgyldt 925 Smukke Blå - Forgyldt
    Available
    Smukke Blå - Forgyldt
    2183S

    Smuk forgyldt sølvring med fantastisk mørk blå sten. Ringen er åben og kan derfor indstilles, men anbefales ikke over størrelse 60 eller under 51. Fremstillet i forgyldt 925 Sterling Sølv. Leveres i smykkeæske.

    149,00 kr
  • 925 Smukke Blå CZ - Forgyldt 925 Smukke Blå CZ - Forgyldt
    Available
    Smukke Blå CZ - Forgyldt
    2184S

    Smuk forgyldt sølvring med glitrende blå CZ. Ringen er åben og kan derfor indstilles, men anbefales ikke over størrelse 60 eller under 52. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med guld. Leveres i smykkeæske.

    179,00 kr
  • Smukke Pil Smukke Pil
    -50%
    Available
    Smukke Pil
    2442

    Exceptionelt smuk åben ring formet som en lang snoet pil. De flotte farver i Zirkonerne glimter helt fantastisk i lyset.  Den åbne form gør at du kan indstille den helt perfekt til dig. Billederne er taget hvor den er indstillet i størrelse 54 og vi anbefaler at du maksimalt justerer mellem størrelse 48 til 60.

    49,50 kr 99,00 kr -50%
  • Smukke røde Smukke røde
    Available
    Smukke røde
    2424S

    Smuk forgyldt ring med stor rød sten. Stenens matte og lidt mørke røde farve giver en dejlig varm glød på din finger. Selve stenen er ca. 12 x 15 mm. Ringstørrelse kan indstilles fra størrelse 50 og op til 62. Ringen er fremstillet i forgyldt 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

    279,00 kr
  • 925 Snoet med grønne Zirkoner - Forgyldt 925 Snoet med grønne Zirkoner - Forgyldt
    Available
    Snoet med grønne Zirkoner - Forgyldt
    2259S

    Yderst flot snoet ring med 3 små glitrende grønne zirkoner. Denne vil pynte på enhver finger. Fremstillet i 925 sølv og belagt med 18k guld. I åbent design så du kan indstille størrelsen. Vi anbefaler dog kun brug mellem størrelse 52 og størrelse 62. Leveres i smykkeæske.

    129,00 kr
  • 925 Snoet Ring 925 Snoet Ring
    Available
    Snoet Ring
    2240S

    Fed åben ring i snoet design. Ringen er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed. Anbefales i størrelser 52 til 60. Leveres i smykkeæske.

    129,00 kr
  • Snoet ring med klar CZ Snoet ring med klar CZ
    -50%
    Available
    Snoet ring med klar CZ
    1411

    Smuk og flot ring som er snoet i toppen og med lille klar CZ krystal.

    44,50 kr 89,00 kr -50%
  • 925 Solitaire Ring 925 Solitaire Ring
    Available
    Solitaire Ring
    2186S

    Den smukke klassiske solitaire. Her præsenteret i ægte sølv og med høj kvalitet glitrende 4 mm CZ. Som de fleste andre af vores ægte sølvsmykker er denne belagt med Rhodium så den holder glansen i længere tid uden at du skal have fat i pudsemidlet. Leveres i smykkeæske.

    249,00 kr
  • Sparkling Sparkling
    Available
    Sparkling
    1766

    Smukke forlovelsesringe i rosaguldfarve til hende (4 mm bred) og sort til ham (5 mm bred). Selve ringen har et blankt bånd i midten og siderne er med en smule glitter, som ses når der kommer lys og bevægelse på samme tid. Begge ringe har en enkelt CZ krystal indføjet i ringen. Er I mere til 2 sorte eller 2 rosaguldfarvede så kan det sagtens gå som...

    99,00 kr
  • 925 Sparkling - Forgyldt 925 Sparkling - Forgyldt
    Available
    Sparkling - Forgyldt
    2299S

    Smuk forgyldt ring med 4 små glitrende Zirkoner som center. Det åbne design gør at ringen kan indstilles fra størrelse 51 til 62 og passer derfor til de fleste. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med 18k guld. Leveres i smykkeæske.

    159,00 kr
  • 925 Sparkling Flower - Forgyldt 925 Sparkling Flower - Forgyldt
    Available
    Sparkling Flower - Forgyldt
    2297S

    Smuk forgyldt ring med blomst som center. De små Zirkoner glimter flot i lyset. Det åbne design gør at ringen kan indstilles fra størrelse 52 til 62 og passer derfor til de fleste. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med 18k guld. Leveres i smykkeæske.

    129,00 kr
  • 925 Sparkling Square - Forgyldt 925 Sparkling Square - Forgyldt
    Available
    Sparkling Square - Forgyldt
    2298S

    Smuk forgyldt ring med en lidt større sten som center. De små Zirkoner glimter flot i lyset. Det åbne design gør at ringen kan indstilles fra størrelse 52 til 62 og passer derfor til de fleste. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med 18k guld. Leveres i smykkeæske.

    129,00 kr
  • Sparkling Triangel - Forgyldt Sparkling Triangel - Forgyldt
    Available
    Sparkling Triangel - Forgyldt
    2336S

    Smuk forgyldt ring med to trekanter som center hvor der er isat en glitrende klar Zirkon i hver. De små Zirkoner glimter flot i lyset. Det åbne design gør at ringen kan indstilles fra størrelse 52 til 62 og passer derfor til de fleste. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med 18k guld. Leveres i smykkeæske.

    129,00 kr
  • Sølvfarvet dobbelt ring Sølvfarvet dobbelt ring
    -50%
    Available
    Sølvfarvet dobbelt ring
    922

    Smart sølvfarvet ring som kan indstilles i størrelsen. Du kan dermed trygt bestille denne selv om du ikke kender din størrelse 100%.  Anbefalet ringstørrelse er 49 til 62.

    39,50 kr 79,00 kr -50%
  • The Oval The Oval
    -50%
    Available
    The Oval
    1749

    Vildt smuk ring som består at små ovaler hele vejen rindt og større ovaler på forsiden. 3 af ovalerne er sølvfarvet med en funklende klar CZ i midten af hver.

    34,50 kr 69,00 kr -50%
  • The Thin Line, Sølvfarve The Thin Line, Sølvfarve
    -29,00 kr
    Available
    The Thin Line, Sølvfarve
    2090

    Smuk minimalistisk sølvfarvet ring hvor den tynde linie skiller fra resten af ringen og separeres af en lille bitte klar CZ.

    10,00 kr 39,00 kr -29,00 kr
  • The world has changed us The world has changed us
    Available
    The world has changed us
    1763

    Fantastisk forlovelsessæt med inskriptionen "The world has changed us". På hver ring er der et flot halv hjerte med lidt struktur i, som selvfølgelig passer sammen når ringene føres sammen. Begge ringe er med en lille klar CZ krystal som er smukt indføjet i ringen og dermed ikke hænger fast eller ridser.  6 mm bred herrering med sort kant og hjerte og 4...

    99,00 kr
  • Trinity ring SSG Trinity ring SSG
    -50,00 kr
    Available
    Trinity ring SSG
    1774

    Den klassiske trinity ring med 2 sølvfarvede og 1 guldfarvet ring. Hver ring er 4 mm bred.

    49,00 kr 99,00 kr -50,00 kr
  • Trinity Ring, 3 mm Trinity Ring, 3 mm
    -50%
    Available
    Trinity Ring, 2,5 mm
    361

    Det klassiske ringsæt med 3 ringe flettet ind i hinanden. Flot og stilfuldt. I denne er hver ring ca. 2,5 mm bred.

    49,50 kr 99,00 kr -50%
  • Trinity Ring, 4 mm Trinity Ring, 4 mm
    Available
    Trinity Ring, 4 mm
    1645

    Det klassiske ringsæt med 3 ringe flettet ind i hinanden. Flot og stilfuldt. I denne er hver ring 4 mm bred.

    99,00 kr
  • Trinity Ring, Sølvfarve Trinity Ring, Sølvfarve
    -49,00 kr
    Available
    Trinity Ring, Sølvfarve
    656

    Den populære Trinity ring i sølvfarve og til en vildt billig pris!

    20,00 kr 69,00 kr -49,00 kr
  • 925 Twisted Ring 925 Twisted Ring
    Available
    Twisted Ring
    2236S

    Fed åben ring i twistet design. Ringen er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed. Anbefales i størrelser 52 til 62. Leveres i smykkeæske.

    129,00 kr
  • Two Toned Two Toned
    -49,00 kr
    Available
    Two Toned
    1741

    Smart to farvet ring i 6 mm bredde. Kan uden problemer bruges alene eller som sæt.

    20,00 kr 69,00 kr -49,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.