Tåringe

Der er 5 varer.

Flotte og feminine tåringe

Har du fået øjnene op for det feminine smykke, som tåringe er? Tåringe er om noget et smykke, der giver følelse af frihed og sommerstemning, og det vil vi naturligvis gerne bidrage til. Vi synes, det er et overset smykke, som alle kvinder burde gå rundt med – for det fremhæver kvindeligheden og tilføjer prikken over i...

Flotte og feminine tåringe

Har du fået øjnene op for det feminine smykke, som tåringe er? Tåringe er om noget et smykke, der giver følelse af frihed og sommerstemning, og det vil vi naturligvis gerne bidrage til. Vi synes, det er et overset smykke, som alle kvinder burde gå rundt med – for det fremhæver kvindeligheden og tilføjer prikken over i’et på sommeroutfittet.

Brug vores skønne og flotte tåringe i sandaler, klipklappere, eller hvad du ellers foretrækker af sommersko. Der er selvfølgelig også det helt oplagte – i bare og brune sommerfødder.

Vores tåringe er fremstillet i nikkelfri materialer og kan endda fås i ægte 925 sølv.

Tåringe i sølv

Kvinder fortjener det bedste, og derfor har vi naturligvis samlet et lækkert udvalg af de smukkeste tåringe. Blandt udvalget er tåringe i solidt 925 sølv med hjerter, et twisted og snoet design. Det er tåringe, der meget gerne vil vises frem, og som kun gør noget godt for dine fødder.

Vi har udvalgt det bedste, men det betyder ikke, at du behøver tømme pengepungen. Tværtimod. For vi har købt tåringene hjem til rigtig gode priser. Vi har derfor udelukkende billige tåringe, som bare venter på at få lov til at komme ud i sommersolen.

Omfavn sommeren med tåringe fra Silvo.dk

En tåring er på alle måder lig med sommer. Vil du gerne være klar til varme dage med bare tæer, er du velkommen til at lægge en favorit eller to i kurven. Vi leverer inden for ganske få hverdage og sender endda afsted samme dag, hvis du bestiller inden klokken 15.00 på hverdage.

Kan du ikke få nok af vores tåringe, kan vi glæde dig med, at vi løbende opdaterer udvalget, så du altid har mulighed for at købe en tåring, der matcher dine sommeroutfits.

Mindre
Mere
Viser 1 - 5 af 5 varer

Sorter efter:

Ringstørrelse
Fremstillet af
 • Indpakning
  Available
  Indpakning
  638

  Få dit køb pakket ind som gave!Vi pakker dit smykke pænt ind i en æske og gavepapir. Binder bånd omkring og vedlægger et til og fra kort. Super flot og nemt for dig.Hvis du køber flere smykker kan du skrive i ordre besked hvilke som skal pakkes ind. Skal du have flere pakker køber du det antal indpakning som passer. Husk at skrive til os hvad som skal...

  20,00 kr
 • Klassisk Sølv Hjertering - Small Klassisk Sølv Hjertering - Small
  Available
  Klassisk Sølv Hjertering - Small
  2422S

  Klassisk smuk sølvring med små hjerter som danner ringen. Formen er åbne og kan fint bruges både på fingre og tæer. Størrelse small og anbefales derfor fra størrelse 49 til 57. Leveres i smykkeæske.

  129,00 kr
 • 925 Snoet Ring 925 Snoet Ring
  Available
  Snoet Ring
  2240S

  Fed åben ring i snoet design. Ringen er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed. Anbefales i størrelser 52 til 60. Leveres i smykkeæske.

  129,00 kr
 • 925 Twisted Ring 925 Twisted Ring
  Available
  Twisted Ring
  2236S

  Fed åben ring i twistet design. Ringen er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed. Anbefales i størrelser 52 til 62. Leveres i smykkeæske.

  129,00 kr
 • V Tåring
  -15,00 kr
  Available
  V Tåring
  2276

  Tynd tåring formet som et V i sølvfarve. Det åbne design er brugbart fra ca. størrelse 46 til 56.

  5,00 kr 20,00 kr -15,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.