Familie

Der er 11 varer.

Vis din kærlighed med en familie halskæde 

Vil du gerne fortælle, hvor meget du holder af din mor? Eller er det din far, der fortjener noget ekstra? Hos Silvo betyder familien meget, og derfor har vi samlet et større udvalg af familie halskæder, der på bedste vis gør det muligt at fortælle, at din mor, far eller måske søskende betyder alverden ...

Vis din kærlighed med en familie halskæde 

Vil du gerne fortælle, hvor meget du holder af din mor? Eller er det din far, der fortjener noget ekstra? Hos Silvo betyder familien meget, og derfor har vi samlet et større udvalg af familie halskæder, der på bedste vis gør det muligt at fortælle, at din mor, far eller måske søskende betyder alverden for dig. 

Vi har både en familie halskæde til dig, der gerne vil give din mor en flot ”mor halskæde”, din far en stilfuld ”far halskæde” og dine søskende en ”jeg elsker dig halskæde”. Vi har med andre ord samlet familie halskæder til hele familien. 

Stort udvalg af familie halskæder 

I vores sammensætning af udvalget af familiehalskæder har vi prioriteret at have halskæder i forskellige materialer, så du kan finde en halskæde, der matcher din smag bedst muligt. 

Derfor finder du: 

 •        Familie halskæde i 925 sterlingsølv
 •        Rosaforgyldt familie halskæde
 •        Familie halskæde i stål 

… Og mange flere. Alle halskæderne er fremstillet i allergivenlige og meget holdbare materialer, så du og modtageren har stor glæde af halskæden i lang tid fremover. 

Familiehalskæder til skarpe priser 

Hos Silvo kan du få en flot familie halskæde helt ned til 10 kroner, når vi har restsalg og skal gøre plads til nye modeller. Men, du kan også få en smuk familie halskæde i sterlingsølv for kun få hundrede kroner. Der er derfor familiehalskæder til ethvert budget. 

Alle halskæderne er udvalgt med stor kærlighed til familie, hvilket afspejler sig i form af hjertehalskæder, mor-datter halskæder, halskæder med særlige symboler og meget mere, som modtageren med garanti vil blive rigtig glad for. 

Gå gerne på opdagelse i vores udvalg og se, om ikke du kan finde en favorit blandt vores udvalg. Vi pakker den også gerne ind for dig for et symbolsk beløb, så du kan give en gave, der på alle måder er perfekt.

Mindre
Mere
Viser 1 - 11 af 11 varer

Sorter efter:

 • Elsker dig til månen, Son Elsker dig til månen, Son
  -19,00 kr
  Available
  Elsker dig til månen, Flere varianter
  765

  Sød halskæde med et lille hjerte inde i månen. På månen er der skrevet "I Love You To the moon and back". Du vælger selv hvad der skal stå på hjertet via menuen.

  10,00 kr 29,00 kr -19,00 kr
 • Elsker dig, halskæde Elsker dig, halskæde
  -50%
  Available
  Elsker dig, halskæde
  1643

  Smuk halskæde med brev som vedhæng. Når brevet åbnes afsløres teksten "Elsker dig". Perfekt som gave!

  49,50 kr 99,00 kr -50%
 • Family - Daddy Family - Daddy
  -39,00 kr
  Available
  Family - Flere varianter
  1702

  Smukt hjerte til mor, far, søster eller datter. Flot design med lille klar krystal i den ene side.

  10,00 kr 49,00 kr -39,00 kr
 • Family - Forælder med barn
  -29,00 kr
  Available
  Family - Forælder med barn
  1085

  Halskæde i vores Family serie. I denne version ser vi en forælder holde om et enkelt barn.

  10,00 kr 39,00 kr -29,00 kr
 • Family - Forælder med fire børn
  -29,00 kr
  Available
  Family - Forælder med fire børn
  1088

  Halskæde i vores Family serie. I denne version ser vi en forælder holde om fire børn.

  10,00 kr 39,00 kr -29,00 kr
 • Family - Forældre med en lille stjerne
  -19,00 kr
  Available
  Family - Forældre med en lille stjerne
  1084

  Halskæde i vores Family serie. I denne version ser vi to personer holde om hinanden med en klar krystal i midten.

  10,00 kr 29,00 kr -19,00 kr
 • Holding Hands
  Available
  Holding Hands
  2330S

  Sød halskæde med bugtende hjerte og forgyldte hænder som rækker ud efter hinanden. Den ene hånd er stor og den anden lille for at symbolisere forælder / barn relationen. Perfekt som en kærlig gave til din mor eller måske en barselgave fra familien til mor. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed. Leveres i smykkeæske.

  499,00 kr
 • Indpakning
  Available
  Indpakning
  638

  Få dit køb pakket ind som gave!Vi pakker dit smykke pænt ind i en æske og gavepapir. Binder bånd omkring og vedlægger et til og fra kort. Super flot og nemt for dig.Hvis du køber flere smykker kan du skrive i ordre besked hvilke som skal pakkes ind. Skal du have flere pakker køber du det antal indpakning som passer. Husk at skrive til os hvad som skal...

  20,00 kr
 • Mom Hjerte Halskæde Mom Hjerte Halskæde
  Available
  Mom Hjerte Halskæde
  2421S

  Smuk rosaforgyldt halskæde med det fineste Mom vedhæng. Inde i vedhængets yderste ring ser du det flotte hjerte med glitrende fine Zirkoner og selvfølgelig det udskårne "mom". Smykket er fremstillet i 925 Sterling Sølv og rosaforgyldt i den smukke varme farve. Leveres i smykkeæske.

  229,00 kr
 • 925 Mor Halskæde - Blå CZ Opal 925 Mor Halskæde - Blå CZ Opal
  Available
  Mor Halskæde - Blå CZ Opal
  2227S

  Fantastisk hjerte halskæde med blå CZ Opal udskåret som hjerte, små klare zirkoner og ordet Mor udskåret i midten. Kæde og vedhæng er fremstillet i 925 Sterling sølv og belagt med Rhodium for ekstra holdbarhed. Kæden er 44,5 cm lang, men kan også indstilles til 39,5 cm eller 42 cm (mål inkl. lås) Leveres inkl. æske

  299,00 kr
 • Mor Halskæde - Blå CZ Opal - Stor Mor Halskæde - Blå CZ Opal - Stor
  Available
  Mor Halskæde - Blå CZ Opal - Stor
  2578S

  Fantastisk hjerte halskæde med blå CZ Opal udskåret som hjerte, små klare zirkoner og ordet Mor udskåret i midten. Kæde og vedhæng er fremstillet i 925 Sterling sølv og belagt med Rhodium for ekstra holdbarhed. Denne udgave er med større vedhæng på 20 x 22 mm Kæden er 45 cm lang, men kan også indstilles til 40 cm eller 42,5 cm (mål inkl. lås) Leveres...

  499,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.