Ringe

Der er 148 varer.

Vores ring størrelses guide finder du HER

Elegante ringe til kvinder 

Vores univers af smukke fingerringe rummer noget for enhver kvinde og smag. Sortimentet består blandt andet af en klassisk marguerit ring, en elegant og åben hjertering og smukke dråberinge.  På vores ringe er der tilføjet detaljer såsom zirkoner og krystaller, som gør d...

Vores ring størrelses guide finder du HER

Elegante ringe til kvinder 

Vores univers af smukke fingerringe rummer noget for enhver kvinde og smag. Sortimentet består blandt andet af en klassisk marguerit ring, en elegant og åben hjertering og smukke dråberinge.  På vores ringe er der tilføjet detaljer såsom zirkoner og krystaller, som gør dem til de skønneste accessories eller den perfekte gave. 

Detaljerne er mange, designet er stilrent og kvaliteten er høj, når du køber ringe hos Silvo.dk. Om du er til sølv, guld, rosa guld eller måske stål, finder du det hos os. Mix og match gerne ringene på kryds og tværs, som du har lyst til. 

Smukke fingerringe til alle anledninger 

Smag er meget forskellig og det samme kan formålet med købet af nye ringe være. Vi har derfor ringe i forskellige stilarter, som både passer til den romantiske forlovelse, den virkelig gode gave og når du bare gerne vil forkæle dig selv med et flot og elegant smykke. Der er alt lige fra de lette og diskrete ringe til de tungere og mere opmærksomhedsdragende ringe med funklende zirkoner og krystaller.  

Med vores smukke ringe kan du skabe netop det look, som du er i humør til, men som også passer til anledningen på den pågældende dag. Hvad du vælger, er helt op til dig – men vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for det. 

Køb dine ringe hos Silvo.dk 

Har du fundet din favorit? Så er det heldigvis nemt, enkelt og hurtigt at shoppe ringe hos Silvo.dk. Ventetiden er heller ikke lang, da vi pakker og sender afsted, hvis du bestiller inden klokken 15 på hverdage. 

Kan du ikke finde det, du leder efter, eller er du på udkig efter noget helt særligt, hjælper vi dig gerne med at bestille det hos vores leverandører. 

Shop gerne i dag og glæd dig til at udvide din smykkesamling med endnu et flot smykke!

Mindre
Mere
Viser 1 - 40 af 148 varer
 • Klassisk Marguerit Ring Klassisk Marguerit Ring
  Available
  925 Klassisk Marguerit Ring
  2428S

  Den skønne klassiske forgyldt Marguerit ring i åben version. Blomsten har en diameter på 15 mm og ringstørrelsen kan indstilles fra størrelse 52 og op til størrelse 67, så den passer til absolut de fleste. Ringen er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med guld. Leveres i smykkeæske. Se også herunder for ørestikker og ørehænger i matchende version.

  249,00 kr
 • 925 Åben Hjerte Ring 925 Åben Hjerte Ring
  Available
  Åben Hjerte Ring
  2138S

  Smuk åben ring med et hjerte i hver ende. I den ene ende er hjertet besat med små glitrende Zirkoner i højeste kvalitet. Ringen er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed og glans. Anbefales ikke justeret under størrelse 50 eller over størrelse 60. Leveres i smykkeæske.

  149,00 kr
 • Åben ring med 3 kugler Åben ring med 3 kugler
  Available
  Åben ring med 3 kugler
  2361

  Smuk åben ring med 3 små kugler ovenpå fingeren. Kuglerne er med simili perle, glitrende zirkoner og den sidste er blank. Anbefales op til størrelse 62.

  129,00 kr
 • Arrows, Rødguld Arrows, Rødguld
  Available
  Arrows, Rødguld
  2197

  Fantastisk åben ring med 3 spidser som mødes på ringens top og skaber det åbne design. På den bredeste spids er der indføjet en masse små klare zirkoner.Anbefales fra størrelse 49 til 60.

  79,00 kr
 • Bei Colori Bei Colori
  Vare disponibel i andre varianter
  Bei Colori
  2445

  Smukke farver betyder navnet på denne ring. Du får en flot forgyldt ring med bitte små farvede Zirkoner som glitrer flot i lyset.

  79,00 kr
 • Billige tåringe - C Billige tåringe - C
  Available
  Billige tåringe - Mange forskellige
  2077

  Vildt billige åbne tåringe. Det åbne design gør at du nemt indstiller størrelsen så den passer til dig. Denne tåring er fremstillet i Zink hvilket giver en flot sølvfarve til vildt billig pris, men metallet er ret blødt og du skal derfor ikke forvente du har smykker i mange år i denne.

  5,00 kr
 • Black stars Black stars
  Available
  Black stars
  1771

  Forlovelsesringe med mat stål overflade, men med sort farve indeni, hvilket giver en fed effekt. På fronten af ringen er der udskåret sorte stjerner og indføjet små CZ krystaller. Fås i 4 eller 6 mm bredde.

  99,00 kr
 • 925 Bred Krydset Ring 925 Bred Krydset Ring
  Available
  Bred Krydset Ring
  2300S

  Fed sølvring med krydsende strenge. Det åbne design gør at ringen kan indstilles fra størrelse 52 og helt til 70 og passer derfor til de fleste. Ringen er 18 mm bred. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed. Leveres i smykkeæske.

  399,00 kr
 • Buet ringsæt Buet ringsæt
  Available
  Buet ringsæt
  1739

  Klassisk ringsæt hvor midten buer ind. Smart og lidt anderledes til jer som vælger det lidt mere afdæmpede design. Herreversion i 6 mm og dameversion i 4 mm bredde, men designet kan sagtens gå med to brede eller to tynde hvis I ønsker ens bredde.

  59,00 kr
 • Bylgja
  Available
  Bylgja
  2400

  Flot ring med bugtende bølge.

  69,00 kr
 • Bølge krystal ring Bølge krystal ring
  Available
  Bølge krystal ring
  2050

  Smuk guldfarvet ring med bølge og glitrende klare CZ krystaller.

  79,00 kr
 • Bølge krystal ring, Hvidguld Bølge krystal ring, Hvidguld
  Available
  Bølge krystal ring str. 52. Hvidguld
  2172

  Smuk sølvfarvet ring med bølge og glitrende klare CZ krystaller.

  79,00 kr
 • Børstet ring med lille krystal Børstet ring med lille krystal
  Available
  Børstet ring med lille krystal
  1426

  Flot ring med lille fin krystal som er indføjet i ringen og dermed ikke generer. Selve ringen er fremstillet i rustfri stål 316L og højglanspoleret i siderne og børstet i den midterste del.

  39,00 kr
 • Colorful Layers Colorful Layers
  Available
  Colorful Layers
  2491

  Lækker ring i mange lag med små klare Zirkoner på hver gren og en enkelt stor i forskellig farve. Leveres i størrelse 56 og kan indstilles op til størrelse 65. Selve formen er lidt stiv, så du kan med fordel skrive en ordrebesked ved bestilling om ønsket størrelse, så indstiller vi den for dig.

  149,00 kr
 • Den Forgyldte Gren Den Forgyldte Gren
  Available
  Den Forgyldte Gren
  2325S

  Rustik ring formet som en gren der snor sig om din finger. Den åbne form gør at du let indstiller ringen til din finger og eftersom den er snoet flere gange rundt, passer den også til store størrelser. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med guld. Leveres i smykkeæske.

  259,00 kr
 • Den sødeste hjertering Den sødeste hjertering
  Available
  Den sødeste hjertering
  1809

  Smuk hvidguldbelagt ring med to hjerter som er flettet ind i hinanden. Fantastisk smuk ring til en meget billig pris som fås i mange forskellige størrelser.

  59,00 kr
 • Den sødeste hjertering, rosaguld Den sødeste hjertering, rosaguld
  Available
  Den sødeste hjertering, rosaguld
  1836

  Smuk forgyldt ring med to hjerter som er flettet ind i hinanden. Fantastisk smuk ring til en meget billig pris som fås i mange forskellige størrelser.

  59,00 kr
 • 925 Det Lille Fine Hjerte 925 Det Lille Fine Hjerte
  Available
  Det Lille Fine Hjerte
  2247S

  Utroligt smuk millimeter tynd ring med den fineste lille hjerte Zirkon. Fremstillet i 925 Sterling Sølv. Leveres i smykkeæske.

  149,00 kr
 • Dobbelt Ring Dobbelt Ring
  Available
  Dobbelt Ring
  601

  Smart ring med blank del hvor de små krystaller danner et kors og en tyndere sort del som går på tværs. Fremstillet i 316L stål for en holdbar kvalitet.

  99,00 kr
 • Dobbelt tåring Dobbelt tåring
  Available
  Dobbelt tåring
  1832

  Åben dobbelt tåring som kan indstilles i størrelsen. Denne er i god holdbar kvalitet og ikke for blød i materialet.

  49,00 kr
 • Dråbe ring Dråbe ring
  Available
  Dråbe ring
  344

  Smuk dråbeformet ring. Størrelsen kan indstilles så den passer helt perfekt og dermed er den velegnet som gave hvis du ikke kender fingerstørrelsen 100%.

  49,00 kr
 • Dråbe Ring - Forgyldt Dråbe Ring - Forgyldt
  Available
  Dråbe Ring - Forgyldt
  2560S

  Vores utrolig populære dråbering fås nu også i forgyldt sølv. Det åbne design gør at ringen kan indstilles fra størrelse 50 til 62 og passer derfor til de fleste. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med 18k guld for øget holdbarhed. Leveres i smykkeæske.

  239,00 kr
 • 925 Dråbe Ring 925 Dråbe Ring
  Available
  Dråbe Ring - Sølv
  2296S

  Vores utrolig populære dråbering fås nu også i Sterling Sølv. Det åbne design gør at ringen kan indstilles fra størrelse 50 til 62 og passer derfor til de fleste. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed. Leveres i smykkeæske.

  199,00 kr
 • Elegant ring Elegant ring
  Available
  Elegant ring
  1566

  Smuk og elegant ring som kan indstilles i størrelsen. Anbefales fra størrelse 50 til 60.

  99,00 kr
 • Elegant ring, sølvfarve Elegant ring, sølvfarve
  Available
  Elegant ring, sølvfarve
  1786

  Smuk og elegant ring i sølvfarve som kan indstilles i størrelsen. Anbefales fra størrelse 50 til 60.

  99,00 kr
 • Exceptionelt Ringsæt, Grøn CZ Exceptionelt Ringsæt, Grøn CZ
  Available
  Exceptionelt Ringsæt, Grøn CZ
  2168

  Fantastisk smukt ringsæt med klare og grønne Zirkoner. Kan bruges sammen eller hver for sig. De smukke Zirkoner glimter smukt i lyset og den mørke grønne farve tilføjer en varme til det ellers kolde sølv. Prisen er for begge ringe!

  129,00 kr
 • Fabelagtig Ring Fabelagtig Ring
  Available
  Fabelagtig Ring
  605

  Fabelagtig ring i flot krydset design og mange små funklende CZ krystaller fra Østrig i klasse AAA.

  69,00 kr
 • 925 Fantastisk Ring 925 Fantastisk Ring
  Available
  Fantastisk Ring
  2152S

  Smuk åben ring med 2 funklende Zirkoner. Ringen er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed. Anbefales ikke over størrelse 60. Leveres i smykkeæske.

  129,00 kr
 • Farvestrålende Ring Farvestrålende Ring
  Available
  Farvestrålende Ring
  2537

  Flot bred ring med glitrende Zirkoner i forskellige farver og former.

  149,00 kr
 • Fin krystalring Fin krystalring
  Available
  Fin krystalring
  1789

  Ring med mange små CZ krystaller hele vejen rundt.

  49,00 kr
 • Fin Vinter Ring Fin Vinter Ring
  Available
  Fin Vinter Ring
  2433S

  Lille fin vinterring med rensdyr og snefnug. Designet er åbent og størrelsen kan derfor indstilles fra størrelse 52 og op til omkring 62. Snefnugget og rensdyret er ca. 7 mm bredde hver. Ringen er fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

  129,00 kr
 • Flettet ring Flettet ring
  Available
  Flettet ring
  1854

  Flot flettet ring med mange forgreninger og glitrende krystaller.

  99,00 kr
 • Flettet ring, forgyldt Flettet ring, forgyldt
  Available
  Flettet ring, forgyldt
  1887

  Flot forgyldt flettet ring med mange forgreninger og glitrende krystaller.

  99,00 kr
 • Forever - Forgyldt Forever - Forgyldt
  Available
  Forever - Forgyldt
  2337S

  Klassisk forgyldt sølvring med små glitrende Zirkoner hele vejen rundt. Bemærk Zirkonerne er indføjet i selve ringen så de hverken generer på fingeren eller hænger fast i tøjet. Ringen er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med guld. Leveres i smykkeæske.

  229,00 kr
 • Forever Love Forever Love
  Available
  Forever Love
  364

  Romantisk ring med inskription "Forever Love" i en kraftig herre version og en tyndere dame version. Perfekt til forlovelse eller for bare at vise din kærlighed. En meget smuk ring med varm guldfarve og flot blankpoleret forside. Dameversion i 4 mm bredde og herreversion i 6 mm, men mange mikser med 2 af den ene eller anden hvis I gerne vil have samme...

  99,00 kr
 • Forever Love m. Krystal Forever Love m. Krystal
  Available
  Forever Love m. Krystal
  570

  Romantisk ring med inskriptionen "Forever Love" hvor I kan vælge mellem en bred 6 mm eller en lidt tyndere 4 mm version. I kombinerer selvfølgelig bredden som I ønsker. Denne ring er med flot blank guldfarve inderst og på siderne. Selve ydersiden er primært i det lidt rå børstede stål look og med en enkelt klar CZ krystal i midten.

  69,00 kr
 • Forgyldt Fletning Forgyldt Fletning
  Available
  Forgyldt Fletning
  2475S

  Smuk forgyldt ring i flettet design som kan indstilles i størrelsen. Ringen er på billedet indstillet til størrelse 54 og anbefales justeret til maks størrelse 62. Ønsker du at vi indstiller ringen for dig noterer du blot ønsket størrelse i ordrebesked inden betaling. Den kan dog fint indstilles hos dig selv på fingeren også. Fremstillet i forgyldt 925...

  249,00 kr
 • Forgyldt grønt hjerte Forgyldt grønt hjerte
  Available
  Forgyldt grønt hjerte
  1938

  Smuk forgyldt hjertering med grønt hjerte i den ene ende og et dobbelthjerte med klare krystaller i den anden. Det åbne design gør at du nemt kan indstille størrelsen så den passer helt perfekt til dig. Anbefales fra størrelse 52 til 62. 

  99,00 kr
 • Forgyldt Hjertering med Zirkoner Forgyldt Hjertering med Zirkoner
  Available
  Forgyldt Hjertering med Zirkoner
  2459

  Vildt flot forgyldt ring hvor oversiden skiftevis har et lille hjerte og en klar Zirkon.

  79,00 kr
 • Forgyldt lilla hjerte Forgyldt lilla hjerte
  Available
  Forgyldt lilla hjerte
  1916

  Smuk forgyldt hjertering med lilla hjerte i den ene ende og et dobbelthjerte med klare krystaller i den anden. Det åbne design gør at du nemt kan indstille størrelsen så den passer helt perfekt til dig. Anbefales fra størrelse 52 til 62. 

  99,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.