Hjerter

Der er 14 varer.

Smukke hjertehalskæder 

Når en halskæde er i brug, er den altid tæt placeret på hjertet. Derfor er det absolut oplagt med en hjerte halskæde til dig selv eller en, du holder meget af. Med en af vores smukke hjertehalskæder kan du minde dig selv om kærligheden eller gøre opmærksom på den hos en anden – en veninde, mor eller måske en kæreste. 

V...

Smukke hjertehalskæder 

Når en halskæde er i brug, er den altid tæt placeret på hjertet. Derfor er det absolut oplagt med en hjerte halskæde til dig selv eller en, du holder meget af. Med en af vores smukke hjertehalskæder kan du minde dig selv om kærligheden eller gøre opmærksom på den hos en anden – en veninde, mor eller måske en kæreste. 

Vores store udvalg af halskæder med hjerter er i forskellige materialer og former, så du har mulighed for at finde det vedhæng og den halskæde, som du synes, passer bedst til dig eller den, der er den heldige modtager. 

En helt særlig halskæde 

Leder du efter en helt særlig gave, til en du holder af, er det mere end oplagt med en hjerte halskæde. Vi har både hjerte halskæder med krystaller, Sterling sølv, forgyldt sølv og kobber, som er en god blanding af det enkle, diskrete, romantiske og fremtrædende. Alle sammen til en rigtig god pris. 

Alt efter hvilken hjerte halskæde du vælger, kan den gå sammen med et enkelt outfit, en sød festkjole eller når det skal være helt særligt. Der er derfor en flot hjerte halskæde til dig, uanset hvad du eller modtageren foretrækker. 

Fejr kærligheden med en hjerte halskæde 

Om det er kærligheden til en anden eller til dig selv, du gerne vil fejre, kan du finde en passende og meget smuk hjertehalskæde til det her på shoppen. Vi har i forvejen et stort og meget varieret udvalg, men vi udvider det hele tiden, så der altid er noget nyt at komme tilbage til, når du er på udkig efter et helt særligt smykke. 

Vi pakker også gerne din hjerte halskæde ind i flot gavepapir og gavebånd, så gaven er perfekt på alle ledder og kanter.

Mindre
Mere
Viser 1 - 14 af 14 varer
 • Blåt hjerte i flaske Blåt hjerte i flaske
  -19,00 kr
  Available
  Blåt hjerte i flaske
  319

  Flot halskæde med specielt vedhæng formet som en flaske med et blåt hjerte i. Leveres med 5 cm forlænger til at indstille kædens længde.

  10,00 kr 29,00 kr -19,00 kr
 • Elsker dig, halskæde Elsker dig, halskæde
  -50%
  Available
  Elsker dig, halskæde
  1643

  Smuk halskæde med brev som vedhæng. Når brevet åbnes afsløres teksten "Elsker dig". Perfekt som gave!

  49,50 kr 99,00 kr -50%
 • 925 Eternal Heart - Forgyldt
  Available
  Eternal Heart - Forgyldt
  2229S

  Utrolig halskæde formet som gennemsigtigt hjerte med mange små zirkoner i klar og lyserød. På forsiden er graveret "Eternal". Fremstillet i rosaforgyldt 925 Sterling Sølv. Kæden er 44 cm lang, men har øje til at justeres til 41 cm også. Leveres i smykkeæske.

  279,00 kr
 • Glitrende Stjerne - Forgyldt Halskæde Glitrende Stjerne - Forgyldt Halskæde
  Available
  Glitrende Stjerne
  2554S

  Sød halskæde med hjertevedhæng. I midten af hjertet er udskåret en stjerne hvor der er indføjet en glitrende klar Zirkon. Kæden kan indstilles til 38, 40,5 & 43 cm Vedhæng og kæde er fremstillet i 18k forgyldt sølv og leveres i smykkeæske.

  249,00 kr
 • Halskæde med skævt hjerte og rød krystal Halskæde med skævt hjerte og rød krystal
  -19,00 kr
  Available
  Halskæde med skævt hjerte og rød krystal
  1479

  Halskæde med skævt hjerte og rød krystal. Hvor er det vildt billigt! Se de små klare krystaller på siden. Leveres med flot forsølvet kæde med lille forlænger og kan derfor indstilles fra 41 cm til 46 cm. Husk du kan få samme design med andre farver eller en ørestik som matcher.

  10,00 kr 29,00 kr -19,00 kr
 • 925 Hjerte Halskæde med ring 925 Hjerte Halskæde med ring
  Available
  Hjerte Halskæde med ring
  2154S

  Romantisk halskæde med hjertevedhæng. Vedhænget kan åbnes og inde findes en lille smuk ring med klar Zirkon. Både vedhæng og kæde er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed. Leveres med kæde som vores standard kæde. (Se link) Leveres i smykkeæske.

  299,00 kr
 • 925 Hjerte Halskæde med ring 925 Hjerte Halskæde med ring
  -50%
  Available
  Hjerte Halskæde med ring - 2. sort
  2583S

  OBS. Selve hjertet kan ikke låses fast med ringen indeni. Sidder normalt fint, men ved voldsomme bevægelser kan hjertet åbne lidt. Romantisk halskæde med hjertevedhæng. Vedhænget kan åbnes og inde findes en lille smuk ring med klar Zirkon. Både vedhæng og kæde er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed. Leveres i...

  149,50 kr 299,00 kr -50%
 • Indpakning
  Available
  Indpakning
  638

  Få dit køb pakket ind som gave!Vi pakker dit smykke pænt ind i en æske og gavepapir. Binder bånd omkring og vedlægger et til og fra kort. Super flot og nemt for dig.Hvis du køber flere smykker kan du skrive i ordre besked hvilke som skal pakkes ind. Skal du have flere pakker køber du det antal indpakning som passer. Husk at skrive til os hvad som skal...

  20,00 kr
 • Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner
  Available
  Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner
  2477S

  Smuk halskæde med Livets Træ hjerte vedhæng og glitrende Zirkoner i flere farver. Klassisk udgave med det fine træ og grenene som breder sig til alle sider og 5 Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

  299,00 kr
 • Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner - Forgyldt Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner - Forgyldt
  Available
  Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner - Forgyldt
  2552S

  Smuk forgyldt halskæde med Livets Træ hjerte vedhæng og glitrende Zirkoner i flere farver. Klassisk udgave med det fine træ og grenene som breder sig til alle sider og 5 Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 18k forgyldt 925 Sterling Sølv og leveres i...

  269,00 kr
 • Mom Hjerte Halskæde Mom Hjerte Halskæde
  Available
  Mom Hjerte Halskæde
  2421S

  Smuk rosaforgyldt halskæde med det fineste Mom vedhæng. Inde i vedhængets yderste ring ser du det flotte hjerte med glitrende fine Zirkoner og selvfølgelig det udskårne "mom". Smykket er fremstillet i 925 Sterling Sølv og rosaforgyldt i den smukke varme farve. Leveres i smykkeæske.

  229,00 kr
 • 925 Mor Halskæde - Blå CZ Opal 925 Mor Halskæde - Blå CZ Opal
  Available
  Mor Halskæde - Blå CZ Opal
  2227S

  Fantastisk hjerte halskæde med blå CZ Opal udskåret som hjerte, små klare zirkoner og ordet Mor udskåret i midten. Kæde og vedhæng er fremstillet i 925 Sterling sølv og belagt med Rhodium for ekstra holdbarhed. Kæden er 44,5 cm lang, men kan også indstilles til 39,5 cm eller 42 cm (mål inkl. lås) Leveres inkl. æske

  299,00 kr
 • Mor Halskæde - Blå CZ Opal - Stor Mor Halskæde - Blå CZ Opal - Stor
  Available
  Mor Halskæde - Blå CZ Opal - Stor
  2578S

  Fantastisk hjerte halskæde med blå CZ Opal udskåret som hjerte, små klare zirkoner og ordet Mor udskåret i midten. Kæde og vedhæng er fremstillet i 925 Sterling sølv og belagt med Rhodium for ekstra holdbarhed. Denne udgave er med større vedhæng på 20 x 22 mm Kæden er 45 cm lang, men kan også indstilles til 40 cm eller 42,5 cm (mål inkl. lås) Leveres...

  499,00 kr
 • Svanehjerter Svanehjerter
  Available
  Svanehjerter
  2426S

  Romantisk hjertehalskæde med lille og stor svane som snor sig op af hver side og mødes i hjerteform. Zirkonen i midten sidder i eget ophæng og bevæger sig sammen med dig og glimter helt fantastisk. Kæde og vedhæng er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget glans og holdbarhed. Leveres i smykkeæske.

  229,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.