Hjerter

Der er 34 varer.

Smukke hjertehalskæder 

Når en halskæde er i brug, er den altid tæt placeret på hjertet. Derfor er det absolut oplagt med en hjerte halskæde til dig selv eller en, du holder meget af. Med en af vores smukke hjertehalskæder kan du minde dig selv om kærligheden eller gøre opmærksom på den hos en anden – en veninde, mor eller måske en kæreste. 

V...

Smukke hjertehalskæder 

Når en halskæde er i brug, er den altid tæt placeret på hjertet. Derfor er det absolut oplagt med en hjerte halskæde til dig selv eller en, du holder meget af. Med en af vores smukke hjertehalskæder kan du minde dig selv om kærligheden eller gøre opmærksom på den hos en anden – en veninde, mor eller måske en kæreste. 

Vores store udvalg af halskæder med hjerter er i forskellige materialer og former, så du har mulighed for at finde det vedhæng og den halskæde, som du synes, passer bedst til dig eller den, der er den heldige modtager. 

En helt særlig halskæde 

Leder du efter en helt særlig gave, til en du holder af, er det mere end oplagt med en hjerte halskæde. Vi har både hjerte halskæder med krystaller, Sterling sølv, forgyldt sølv og kobber, som er en god blanding af det enkle, diskrete, romantiske og fremtrædende. Alle sammen til en rigtig god pris. 

Alt efter hvilken hjerte halskæde du vælger, kan den gå sammen med et enkelt outfit, en sød festkjole eller når det skal være helt særligt. Der er derfor en flot hjerte halskæde til dig, uanset hvad du eller modtageren foretrækker. 

Fejr kærligheden med en hjerte halskæde 

Om det er kærligheden til en anden eller til dig selv, du gerne vil fejre, kan du finde en passende og meget smuk hjertehalskæde til det her på shoppen. Vi har i forvejen et stort og meget varieret udvalg, men vi udvider det hele tiden, så der altid er noget nyt at komme tilbage til, når du er på udkig efter et helt særligt smykke. 

Vi pakker også gerne din hjerte halskæde ind i flot gavepapir og gavebånd, så gaven er perfekt på alle ledder og kanter.

Mindre
Mere
Viser 1 - 34 af 34 varer
 • Blåt hjerte i flaske Blåt hjerte i flaske
  Available
  Blåt hjerte i flaske
  319

  Flot halskæde med specielt vedhæng formet som en flaske med et blåt hjerte i. Leveres med 5 cm forlænger til at indstille kædens længde.

  29,00 kr
 • Elsker dig hjerte, sølvfarve Elsker dig hjerte, sølvfarve
  Available
  Elsker dig hjerte, sølvfarve
  2284

  Ved første øjekast et almindeligt smukt hjertevedhæng, men ser du nærmere på den runde kuppel i midten finder du overraskelsen. Inde i smykket er der graveret et hjerte og ordene "Jeg elsker dig" på 100 sprog. Det kan ses med det blotte øje ved at holde kuplen helt op til øjet eller ved at lyse med en lommelygte fra bagsiden ned mod en fast overflade...

  99,00 kr
 • Elsker dig, halskæde Elsker dig, halskæde
  Available
  Elsker dig, halskæde
  1643

  Smuk halskæde med brev som vedhæng. Når brevet åbnes afsløres teksten "Elsker dig". Perfekt som gave!

  99,00 kr
 • 925 Eternal Heart - Forgyldt
  Available
  Eternal Heart - Forgyldt
  2229

  Utrolig halskæde formet som gennemsigtigt hjerte med mange små zirkoner i klar og lyserød. På forsiden er graveret "Eternal". Fremstillet i rosaforgyldt 925 Sterling Sølv. Kæden er 44 cm lang, men har øje til at justeres til 41 cm også. Leveres i smykkeæske.

  279,00 kr
 • Exceptionel sølvfarvet hjerte halskæde Exceptionel sølvfarvet hjerte halskæde
  Available
  Exceptionel sølvfarvet hjerte halskæde
  1658

  Exceptionelt smuk sølvfarvet hjerte halskæde med fin tynd kæde. Leveres med 5 cm forlængerstykke til justering af kæden.

  99,00 kr
 • Forsølvet hjerte med klare krystaller Forsølvet hjerte med klare krystaller
  Available
  Forsølvet hjerte med klare krystaller
  1364

  Forsølvet hjerte med mange klare krystaller i højre side og ordet Love graveret i venstre side. Leveres med 5 cm forlænger så længden på kæden kan justeres.

  39,00 kr
 • Halskæde med flot hjerte Halskæde med flot hjerte
  Available
  Halskæde med flot hjerte
  918

  Guldfarvet halskæde med vedhænget formet som et hjerte. Hjertet indeholder en stor klar krystal i høj klasse. Leveres med 5 cm forlænger til indstilling af kæden.

  59,00 kr
 • Halskæde med skævt hjerte og grøn krystal Halskæde med skævt hjerte og grøn krystal
  Available
  Halskæde med skævt hjerte og grøn krystal
  1482

  Halskæde med skævt hjerte og grøn krystal. Leveres med 5 cm forlænger til justering af kædens længde.

  29,00 kr
 • Halskæde med skævt hjerte og lilla krystal
  Available
  Halskæde med skævt hjerte og lilla krystal
  1403

  Halskæde med skævt hjerte og lilla krystal. Se det kan man kalde en billig halskæde og samtidig vildt flot. Se alle de andre farver eller køb en matchende ørestik under Tilbehør! Leveres med 5 cm forlænger så kæden kan justeres.

  29,00 kr
 • Halskæde med skævt hjerte og rød krystal Halskæde med skævt hjerte og rød krystal
  Available
  Halskæde med skævt hjerte og rød krystal
  1479

  Halskæde med skævt hjerte og rød krystal. Hvor er det vildt billigt! Se de små klare krystaller på siden. Leveres med flot forsølvet kæde med lille forlænger og kan derfor indstilles fra 41 cm til 46 cm. Husk du kan få samme design med andre farver eller en ørestik som matcher.

  29,00 kr
 • Hjerte halskæde Hjerte halskæde
  Available
  Hjerte halskæde
  1332

  Forsølvet hjerte med stor diamantskåret krystal i bunden. Virkelig flot og stilren. Leveres med 5 cm forlænger til justering af kædens længde.

  39,00 kr
 • Hjerte Halskæde med krone Hjerte Halskæde med krone
  Available
  Hjerte Halskæde med krone
  2024

  Smart og romantisk halskæde med vedhæng formet som et hjerte med krone på toppen.

  49,00 kr
 • 925 Hjerte Halskæde med ring 925 Hjerte Halskæde med ring
  Available
  Hjerte Halskæde med ring
  2154

  Romantisk halskæde med hjertevedhæng. Vedhænget kan åbnes og inde findes en lille smuk ring med klar Zirkon. Både vedhæng og kæde er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed. Vælger du 55 cm kæde er designet som vores standard kæde. (Se link) Leveres i smykkeæske.

  299,00 kr
 • Hjerte halskæde med skrue Hjerte halskæde med skrue
  Available
  Hjerte halskæde med skrue
  1589

  Flot gedigent blankt hjerte med skrue udskæring i midten. Et smukt symbol på at hjertet kan åbnes med det rigtige værktøj.

  79,00 kr
 • Hjerte halskæde, bronze Hjerte halskæde, bronze
  Available
  Hjerte halskæde, bronze
  154

  Kraftig detaljeret hjertehalskæde i "antik" bronzefarve med en god lang kæde. Læg mærke til det flotte blomster mønster i vedhænget, som ses på både forsiden og bagsiden.

  39,00 kr
 • Hjerte halskæde, kobberfarve Hjerte halskæde, kobberfarve
  Available
  Hjerte halskæde, kobberfarve
  559

  Helt fantastisk kobberfarvet halskæde i høj håndværksmæssig kvalitet. Der er indkig i det store hjerte, gennem flere små udskårne huller som også er formet som hjerter. Inden i det store hjerte er der mange små klare krystaller som også danner et hjerte.Leveres med 5 cm forlængerstykke til indstilling af kæden.

  99,00 kr
 • Hjerte med nymåne Hjerte med nymåne
  Available
  Hjerte med nymåne
  323

  Smuk hjerte halskæde med en flot bugtning i hjertets højre side. Inde i hjerte er der en glitrende nymåne. Leveres med 6 cm forlænger til indstilling af kædens længde.

  79,00 kr
 • Hjerte med poter Hjerte med poter
  Available
  Hjerte med poter
  1557

  Smuk halskæde med hjertevedhæng. Vedhænget er lavet i god gedigen kvalitet og selve poterne er fræset ned i metallet og herefter farvet sort. Det betyder at farven ikke bare skaller af efter noget tid, som på de helt billige smykker.

  79,00 kr
 • Indpakning
  Available
  Indpakning
  638

  Få dit køb pakket ind som gave!Vi pakker dit smykke pænt ind i en æske og gavepapir. Binder bånd omkring og vedlægger et til og fra kort. Super flot og nemt for dig.Hvis du køber flere smykker kan du skrive i ordre besked hvilke som skal pakkes ind. Skal du have flere pakker køber du det antal indpakning som passer. Husk at skrive til os hvad som skal...

  20,00 kr
 • Krystal hjerte - grøn Krystal hjerte - grøn
  Available
  Krystal hjerte - 9 farver
  2053

  Smuk hjertehalskæde med farvet krystalhjerte i midten og en masse små klare rundt i kanten. Vælg din favoritfarve og køb en smuk halskæde vildt billigt! Leveres med flot 40 cm kæde og 5 cm forlængerstykke til at indstille længden med.

  29,00 kr
 • Lille hjerte halskæde Lille hjerte halskæde
  Available
  Lille hjerte halskæde
  275

  Lille guldfarvet hjerte halskæde. Meget sødt hjerte til dig selv eller den du elsker. Leveres med en flot kæde i samme farve på 38 cm + forlænger på 5,5 cm, så kæden kan indstilles i størrelsen. Vedhænget er 7 x 7 mm stort.

  39,00 kr
 • Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner
  Ny
  Available
  Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner
  2477

  Smuk halskæde med Livets Træ hjerte vedhæng og glitrende Zirkoner i flere farver. Klassisk udgave med det fine træ og grenene som breder sig til alle sider og 5 Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

  249,00 kr
 • Love Forever, Black Love Forever, Black
  Available
  Love Forever, Black
  1673

  Fed halskæde med sort vedhæng hvor der er udskåret et blankt hjerte og skrevet "LOVE FOREVER".

  59,00 kr
 • 925 Mom Halskæde - Blå CZ Opal 925 Mom Halskæde - Blå CZ Opal
  Available
  Mom Halskæde - Blå CZ Opal
  2128

  Fantastisk hjerte halskæde med blå CZ Opal udskåret som hjerte, små klare zirkoner og ordet Mom udskåret i midten. Kæde og vedhæng er fremstillet i 925 Sterling sølv og belagt med Rhodium for ekstra holdbarhed. Perfekt som gave til Mor! Kæden er 44,5 cm lang, men kan også indstilles til 39,5 cm eller 42 cm (mål inkl. lås) Leveres inkl. æske

  249,00 kr
 • Mom Hjerte Halskæde Mom Hjerte Halskæde
  Available
  Mom Hjerte Halskæde
  2421

  Smuk rosaforgyldt halskæde med det fineste Mom vedhæng. Inde i vedhængets yderste ring ser du det flotte hjerte med glitrende fine Zirkoner og selvfølgelig det udskårne "mom". Smykket er fremstillet i 925 Sterling Sølv og rosaforgyldt i den smukke varme farve. Leveres i smykkeæske.

  229,00 kr
 • 925 Mor Halskæde - Blå CZ Opal 925 Mor Halskæde - Blå CZ Opal
  Available
  Mor Halskæde - Blå CZ Opal
  2227

  Fantastisk hjerte halskæde med blå CZ Opal udskåret som hjerte, små klare zirkoner og ordet Mor udskåret i midten. Kæde og vedhæng er fremstillet i 925 Sterling sølv og belagt med Rhodium for ekstra holdbarhed. Kæden er 44,5 cm lang, men kan også indstilles til 39,5 cm eller 42 cm (mål inkl. lås) Leveres inkl. æske

  249,00 kr
 • Smuk forgyldt hjerte halskæde i skævt design
  Available
  Smuk forgyldt hjerte halskæde i skævt design
  1363

  Smuk forgyldt hjerte halskæde i skævt design med klare krystaller. Vedhænget er lavet i 2 lag så den store krystal nærmest viler lidt bag den forreste del. Giver en rigtig flot effekt. Leveres med 6 cm forlænger så du kan justere kæden.

  49,00 kr
 • Smuk forsølvet hjerte halskæde i skævt design
  Available
  Smuk forsølvet hjerte halskæde i skævt design
  1362

  Smuk forsølvet hjerte halskæde i skævt design med klare krystaller. Vedhænget er lavet i 2 lag så den store krystal nærmest hviler lidt bag den forreste del. Giver en rigtig flot effekt. Leveres med 6 cm forlænger så du kan justere længden på kæden.

  49,00 kr
 • Smuk hjerte halskæde Smuk hjerte halskæde
  Available
  Smuk hjerte halskæde
  758

  Smuk hjerte halskæde med klare krystaller. Vedhænget er lavet i 2 lag så den store krystal nærmest hviler lidt bag den forreste del. Giver en rigtig flot effekt. Leveres med 5 cm forlængerstykke til at justere kædens længde.

  89,00 kr
 • Smuk hjerte halskæde i skævt design Smuk hjerte halskæde i skævt design
  Available
  Smuk hjerte halskæde i skævt design
  760

  Smuk hjerte halskæde med klare krystaller. Vedhænget er lavet i 2 lag så den store krystal nærmest viler lidt bag den forreste del. Giver en rigtig flot effekt. Produceret af Sinkee Jewelry hvilket er din sikkerhed for meget høj kvalitet. Leveres med 4,5 cm forlænger til justering af kæden.

  99,00 kr
 • Svanehjerter Svanehjerter
  Available
  Svanehjerter
  2426

  Romantisk hjertehalskæde med lille og stor svane som snor sig op af hver side og mødes i hjerteform. Zirkonen i midten sidder i eget ophæng og bevæger sig sammen med dig og glimter helt fantastisk. Kæde og vedhæng er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget glans og holdbarhed. Leveres i smykkeæske.

  229,00 kr
 • Swirl Swirl
  Available
  Swirl
  2335

  Fint lille hjertevedhæng med stor Zirkon i midten og små glitrende Zirkoner i de 3 svingende arme. Der medfølger selvfølgelig den flotte kæde som er 42 cm lang. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed. Leveres i smykkeæske.

  199,00 kr
 • Sød Panda med guldhjerte
  Ny
  Available
  Sød Panda med guldhjerte
  2488

  Sød halskæde med panda vedhæng. Pandaen holder et guldfarvet hjerte og kigger sødt frem.

  59,00 kr
 • Sølvfarvet hjerte med pote Sølvfarvet hjerte med pote
  Available
  Sølvfarvet hjerte med pote
  1410

  Fin blank sølvfarvet hjerte med aftrykket af en pote. Kæden kan forlænges til 50 cm.

  29,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.