Stort & Småt

Der er 5 varer.

Sjove ting og sager fra Kina.

Her finder du ting og sager som ikke rigtig passer ind i resten af vores sortiment, men hvor vi fik et godt tilbud. Der vil oftest være tale om billige varer i begrænsede partier.

Viser 1 - 5 af 5 varer

Sorter efter:

 • Guldfarvet bælte, solid Guldfarvet bælte, solid
  Available
  Guldfarvet bælte, solid
  330

  Flot guldfarvet metal bælte med smart mønster på de runde plader som danner bæltet. Størrelsen kan indstilles og passer derfor perfekt til næsten alle.

  149,00 kr
 • Oppustelig nakkepude
  Available
  Oppustelig nakkepude
  2071

  Dejlig oppustelig nakkepude til når du er på farten og ikke har plads til at pakke en rigtig pude. Er lavet med en dejlig blød overflade så den kan bruges som den er.

  35,00 kr
 • Oppustelig rejsepude, blå Oppustelig rejsepude, blå
  Available
  Oppustelig rejsepude - Flere farver
  1906

  Dejlig oppustelig pude til når du er på farten og ikke har plads til at pakke en rigtig pude. Er lavet med en dejlig blød overflade så den kan bruges som den er. Alternativt tager du et pudebetræk med også.

  35,00 kr
 • Pyntepude betræk, hvid Pyntepude betræk, hvid
  Available
  Pyntepude betræk
  1893

  Lækkert blødt betræk til pyntepuden. Hvad enten det er til pynt i sofaen eller til at putte med, går du ikke galt i byen med dette betræk. Betrækket er ca. 41 x 41 cm og passer derfor perfekt til en standard pude på 40 x 40 cm.

  49,00 kr
 • Rosenblade
  Available
  Rosenblade - 100 stk
  2031

  Velduftende falske rosenblade. Perfekt til den romantiske aften, overraskelsen eller måske frieriet... Der er 100 rosenblade i en pakke, men vi anbefaler du bestiller mellem 500 og 1000 styk hvis det virkelig skal se ud af noget. Hvert blad er ca. 5 x 5 cm og har en svag rosenduft. Husk at vælge farve inden bestilling og bland gerne farverne. Det giver...

  10,00 kr