Stort & Småt

Der er 7 varer.

Sjove ting og sager fra Kina.

Her finder du ting og sager som ikke rigtig passer ind i resten af vores sortiment, men hvor vi fik et godt tilbud. Der vil oftest være tale om billige varer i begrænsede partier.

Viser 1 - 7 af 7 varer

Sorter efter:

 • Fondant / chokolade sko Fondant / chokolade sko
  Available
  Fondant / chokolade sko
  2015

  Højhælet sko til at lave afstøbning i fondant eller chokolade. Selve skoen er ca. 12 cm lang og 9,5 cm høj og svagt asymetrisk som venstresko. Skoen samles med 3 klips og skilles af når indholdet er helt tørt og koldt, ved at fjerne klipsen og forsigtigt skille de to halvdele fra hinanden.  Tip: Husk at polere indersiden med vat og hvis du bruger...

  99,00 kr
 • Guldfarvet bælte, solid Guldfarvet bælte, solid
  Available
  Guldfarvet bælte, solid
  330

  Flot guldfarvet metal bælte med smart mønster på de runde plader som danner bæltet. Størrelsen kan indstilles og passer derfor perfekt til næsten alle.

  149,00 kr
 • Kort beskyttelse
  Available
  Kort beskyttelse
  1905

  Billig beskyttelse af dine kortoplysninger, hvis du har et af de nyere kort som kan bruges trådløst. Skal du opholde dig steder hvor man står tæt såsom lufthavne, togstationer og lignende kan mennesker med onde hensigter og det rette udstyr aflæse din chip hvis du har kortet liggende i f.eks. baglommen. Dette simple papfoderal er beklædt med et tyndt...

  10,00 kr
 • Oppustelig nakkepude
  Available
  Oppustelig nakkepude
  2071

  Dejlig oppustelig nakkepude til når du er på farten og ikke har plads til at pakke en rigtig pude. Er lavet med en dejlig blød overflade så den kan bruges som den er.

  35,00 kr
 • Oppustelig rejsepude, blå Oppustelig rejsepude, blå
  Available
  Oppustelig rejsepude - Flere farver
  1906

  Dejlig oppustelig pude til når du er på farten og ikke har plads til at pakke en rigtig pude. Er lavet med en dejlig blød overflade så den kan bruges som den er. Alternativt tager du et pudebetræk med også.

  35,00 kr
 • Pyntepude betræk, hvid Pyntepude betræk, hvid
  Available
  Pyntepude betræk
  1893

  Lækkert blødt betræk til pyntepuden. Hvad enten det er til pynt i sofaen eller til at putte med, går du ikke galt i byen med dette betræk. Betrækket er ca. 41 x 41 cm og passer derfor perfekt til en standard pude på 40 x 40 cm.

  49,00 kr
 • Rosenblade Rosenblade
  Available
  Rosenblade - 100 stk
  2031

  Velduftende falske rosenblade. Perfekt til den romantiske aften, overraskelsen eller måske frieriet... Der er 100 rosenblade i en pakke, men vi anbefaler du bestiller mellem 500 og 1000 styk hvis det virkelig skal se ud af noget. Hvert blad er ca. 5 x 5 cm og har en svag rosenduft. Husk at vælge farve inden bestilling og bland gerne farverne. Det giver...

  10,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.