Dyr

Der er 3 varer.

Søde halskæder med dyr  

Elsker du ugler? Eller er du bare helt vild med hunde? Kærlighed til dyr er også noget, der står vores hjerte meget nært, og derfor har vi sammensat et udvalg af halskæder med dyr, som du frit kan på opdagelse i. 

Om du er til heste, ugler eller katte, kan du med garanti finde en halskæde, som bliver din nye favorit. H...

Søde halskæder med dyr  

Elsker du ugler? Eller er du bare helt vild med hunde? Kærlighed til dyr er også noget, der står vores hjerte meget nært, og derfor har vi sammensat et udvalg af halskæder med dyr, som du frit kan på opdagelse i. 

Om du er til heste, ugler eller katte, kan du med garanti finde en halskæde, som bliver din nye favorit. Halskæderne er primært fremstillet i kobber og zink og er belagt med enten guld eller sølv. De er derfor i en rigtig god og fin kvalitet. 

Gå på opdagelse allerede nu og se, om ikke vi har en halskæde og vedhæng med dit yndlingsdyr. 

Personlige halskæder 

Halskæder med dyr er perfekt egnet, hvis du leder efter et flot og personligt halssmykke men også som en rigtig god gave til en, der holder meget af dyr. Vi har forsøgt at gøre udvalget af halskæder så bredt og varieret som muligt, så du har mulighed for at finde netop det dyr, du er vild med. 

Vi opdaterer også løbende udvalget – så har vi måske ikke den, du leder efter lige nu, er du velkommen til at kontakte os for at se, om vi alligevel har den på lager, eller om den kan skaffes hjem fra leverandøren. 

Køb en flot og billig halskæde med dyr online 

Vi går meget højt op i smykker af høj kvalitet, og at du som kunde bliver glad, når du får dit smykke hjem. Derfor har vi også kun halskæder med dyr samt vedhæng i rigtig god kvalitet, der kan holde til at blive brugt ofte. Men, hvad bedre er, at vores halskæder og smykker altid er til gode og lave priser – du behøver derfor ikke begrænse dig eller gå på kompromis. 

Er du på udkig efter en gave, hjælper vi dig endda også med at pakke den pænt ind, inden vi leverer den til dig.

Mindre
Mere
Viser 1 - 3 af 3 varer

Sorter efter:

Længde
Fremstillet af
 • Indpakning
  Available
  Indpakning
  638

  Få dit køb pakket ind som gave!Vi pakker dit smykke pænt ind i en æske og gavepapir. Binder bånd omkring og vedlægger et til og fra kort. Super flot og nemt for dig.Hvis du køber flere smykker kan du skrive i ordre besked hvilke som skal pakkes ind. Skal du have flere pakker køber du det antal indpakning som passer. Husk at skrive til os hvad som skal...

  20,00 kr
 • Rensdyr Halskæde - 3 farver
  Available
  Kronhjort Halskæde - 3 farver
  2332S

  Virkeligt flot halskæde med glitrende oval Zirkon i midten og smukke gevirer som stikker op fra bagsiden. Vælg Zirkon i blå, lyserød eller klar farve. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed. Længden på kæden kan indstilles fra 39 cm til 44 cm. Leveres i smykkeæske.

  199,00 kr
 • Rensdyr Perle Halskæde Rensdyr Perle Halskæde
  Available
  Rensdyr Perle Halskæde
  2322S

  Sød halskæde med flot skalperle og fine gevirer som stikker op fra bagsiden. Både vedhæng og kæde er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed og glans. Leveres i smykkeæske.

  199,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.