Perle Øreringe

Der er 12 varer.

Klassiske perleøreringe

Elegante og feminine. Det er, hvad der bedst beskriver øreringe med perler. Hos Silvo er vi vilde med perleøreringe og har derfor samlet et godt og meget smukt udvalg til dig, der heller ikke kan få nok af dem. Blandt sortimentet er der perle øreringe i sølv, forgyldt sølv og andre flotte metaller.

Prisen holder vi nede...

Klassiske perleøreringe

Elegante og feminine. Det er, hvad der bedst beskriver øreringe med perler. Hos Silvo er vi vilde med perleøreringe og har derfor samlet et godt og meget smukt udvalg til dig, der heller ikke kan få nok af dem. Blandt sortimentet er der perle øreringe i sølv, forgyldt sølv og andre flotte metaller.

Prisen holder vi nede i et meget billigt niveau, så det er muligt for dig at vælge netop de perleøreringe, som du godt kunne tænke dig.

Perleøreringe – Et flot og tidløst smykke

Hvilke piger og kvinder kan ikke lide at tage et par øreringe med perler i ørerne, når der skal gøres noget ekstra ud af outfittet? Perleøreringe har altid været et klassisk element hos kvinder, og er det stadig den dag i dag, fordi de er så elegante og smukke.

Hos Silvo kan du både få den klassiske udgave med hvide, runde perler som ørestikker og nogle mere moderne i form af blandt andet ørehængere. Du behøver derfor ikke være til det helt klassiske for at finde et sæt øreringe med perler hos os.

Match dine perleøreringe med en perlehalskæde

Er du helt forelsket i vores udvalg af perleøreringe, kan vi også anbefale dig at se vores udvalg af halskæder med perler. Det vil nemlig matche rigtig godt og skabe et perfekt outfit, når du er på vej på arbejde såvel som til fest.

Klik dig gerne rundt her på siden og på vores webshop og se, om ikke der er nogle perleøreringe og andre matchende smykker, der kan friste. Alle vores smykker er i en rigtig god kvalitet og kan holde til at blive brugt hyppigt, hvis de bliver godt passet på. Find dine favoritter og klik dem i kurven. Så sørger vi for at sende dem afsted i en fart, så du kan fremhæve din femininitet.  

Mindre
Mere
Viser 1 - 12 af 12 varer

Sorter efter:

 • 925 Forgyldt Perle Ørering 925 Forgyldt Perle Ørering
  Available
  Forgyldt Perle Ørering
  2301S

  Flot forgyldt ørering med simili perle nederst. Øreringen er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med guld. Leveres i smykkeæske.

  179,00 kr
 • Indpakning
  Available
  Indpakning
  638

  Få dit køb pakket ind som gave!Vi pakker dit smykke pænt ind i en æske og gavepapir. Binder bånd omkring og vedlægger et til og fra kort. Super flot og nemt for dig.Hvis du køber flere smykker kan du skrive i ordre besked hvilke som skal pakkes ind. Skal du have flere pakker køber du det antal indpakning som passer. Husk at skrive til os hvad som skal...

  20,00 kr
 • Perle Armbånd Perle Armbånd
  Available
  Perle Armbånd
  2598S

  Dejlig flot perle armbånd med naturlige ferskvandsperler. Perlerne er smukke ovale med lidt variation i størrelsen, hvilket er med til at give et flot udtryk til hver enkelt armbånd. Selve perlearmbåndet er 18 cm og kan forlænges med op til ekstra 3 cm med det monterede forlængerstykke. Perlestørrelsen er ca. 5-6 mm Leveres i smykkeæske.

  199,00 kr
 • Perle Halskæde - Forgyldt Perle Halskæde - Forgyldt
  Available
  Perle Halskæde - Forgyldt
  2571S

  Exceptionelt flot perle halskæde med naturlige ferskvandsperler. Perlerne er smukke runde iblandet enkelte ovale og kantede, hvilket er med til at give et unikt udtryk til hver enkelt halskæde. Kun naturens mirakel kan skabe perler som disse. Selv perlekæden er 38 cm og kan forlænges med op til ekstra 6 cm med det monterede forlængerstykke....

  299,00 kr
 • Perle Halskæde med vedhæng - Forgyldt Perle Halskæde med vedhæng - Forgyldt
  Available
  Perle Halskæde med vedhæng - Forgyldt
  2599S

  Dejlig perle halskæde med flot perle vedhæng. Perlerne er naturlige ferskvandsperler i skiftende oval form, hvilket giver et unikt udtryk til hver enkelt halskæde. Hver perle er 5 - 8 mm i længde og vedhænget er 15 x 22 mm. Halskæden er 37 cm + 3 cm forlængerstykke. Vedhæng og forlængerstykke er fremstillet i 18k guldbelagt 925 Sterling sølv. Leveres...

  399,00 kr
 • Perle Ring med Sølvkugle Perle Ring med Sølvkugle
  Available
  Perle Ring med Sølvkugle
  2564S

  Smuk lille perlering som vil stå flot på enhver finger. Der er tale om små ferskvandsperler på 3-5 mm og en sød 925 Sølv kugle på 3 mm. Perlerne er trukket på en elastisk snor så ringstørrelsen kan justeres fra 47 til 57. Flottest er den dog i de små størrelser. Leveres i smykkeæske.

  99,00 kr
 • 925 Perle Ørehænger 925 Perle Ørehænger
  Available
  Perle Ørehænger
  2287S

  Fine ørehængere fremstillet i 925 Sterling Sølv med aflang ægte ferskvandsperle. Perlens bredde er 8 til 9 mm. Leveres i smykkeæske.

  149,00 kr
 • 925 Perle Ørehænger med Zirkoner 925 Perle Ørehænger med Zirkoner
  Available
  Perle Ørehænger med Zirkoner
  2288S

  Fine ørehængere fremstillet i 925 Sterling Sølv påsat små glitrende zirkoner, med aflang ægte ferskvandsperle. Perlens bredde er 8 til 9 mm. Leveres i smykkeæske.

  249,00 kr
 • Perle Ørestikkere - Forgyldt
  -29,00 kr
  Available
  Perle Ørestikkere - Forgyldt
  2315

  Flotte klassiske perleørestikkere med forgyldt stilk. Perlen er såkaldt skalperle og dermed fabriksfremstillet.

  10,00 kr 39,00 kr -29,00 kr
 • Perle ørestikkere - Hvide Perle ørestikkere - Hvide
  -39,00 kr
  Available
  Perle ørestikkere - Hvide
  546

  Fantastisk flotte hvide perle ørestikkere. Denne version er med ægte (kultiverede) ferskvandsperler og der kan derfor være små nuanceforskelle fra sæt til sæt hvis du bestiller flere.

  10,00 kr 49,00 kr -39,00 kr
 • Perle ørestikkere - Hvide Perle ørestikkere - Hvide
  Available
  Perle ørestikkere - Hvide
  2597S

  Fantastisk flotte hvide perle ørestikkere. Denne version er med ferskvandsperler og hver perle er ca. 11 mm i diameter. Stilk i Rhodineret 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

  199,00 kr
 • Perle ørestikkere - rosa Perle ørestikkere - rosa
  -39,00 kr
  Available
  Perle ørestikkere - rosa
  496

  Fantastisk flotte perle ørestikkere i flot rosa farve. Denne version er med ferskvandsperler (kultiverede) og der kan derfor være små nuanceforskelle fra sæt til sæt hvis du bestiller flere.

  10,00 kr 49,00 kr -39,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.