Smykkesæt

Der er 12 varer.

Smukke og billige smykkesæt

Er du mest til det ekstravagante? Det klassiske? Eller måske bare det helt simple? Her på siden har vi samlet vores flotte og matchende smykkesæt. Det er noget, som vi mener, aldrig går af mode og derfor er den perfekte forkælelsesgave til dig selv eller den perfekte gave til en, du holder af.

Vores smykkesæt komme...

Smukke og billige smykkesæt

Er du mest til det ekstravagante? Det klassiske? Eller måske bare det helt simple? Her på siden har vi samlet vores flotte og matchende smykkesæt. Det er noget, som vi mener, aldrig går af mode og derfor er den perfekte forkælelsesgave til dig selv eller den perfekte gave til en, du holder af.

Vores smykkesæt kommer i forskellige former og designs og henvender sig til både det yngre og modne publikum. Uanset hvilke præferencer for smykker du har, eller hvad du synes passer bedst til din alder og stil, finder du med sikkerhed et smykkesæt hos os. 

Smykkesæt til gode priser

Hos Silvo.dk har vi både smykkesæt til dig, der gerne vil have noget pænt men billigt og til dig, som gerne vil have det mere klassisk – og hvor prisen nødvendigvis ikke betyder det store. Se f.eks. vores blomster smykkesæt eller dråbesæt, som kan fås for under 150 kroner. Eller vores klassiske marguerit smykkesæt i forgyldt 925 sterling sølv, der koster lidt mere.

Fælles for alle smykkesæt er, at de fremhæver din femininitet og giver dig mulighed for at sætte et ekstra touch på dit daglige outfit.

Alle vores smykkesæt består enten af en halskæde og øreringe eller en fingerring og øreringe. 

Smykkesæt i god kvalitet

Uanset om du er mest til margueritter eller dråber, får du et smykkesæt, der holder sig pænt selv ved hyppigt brug. Vi har valgt materialer af høj kvalitet, så du altid kan tage smykkesættet på, uden at bekymre dig om slitage.

Er det valgte smykkesæt en gave til en særlig anledning, har vi også eksklusive smykkeæsker, ligesom vi også gerne pakker gaven pænt ind med det fineste gavepapir og gavebånd, så den er parat til at blive givet væk, så snart du modtager den.

Vi håber, du finder det perfekte smykkesæt!

Mindre
Mere
Viser 1 - 12 af 12 varer

Sorter efter:

 • Klassisk Marguerit Smykkesæt Klassisk Marguerit Smykkesæt
  Available
  925 Klassisk Marguerit Smykkesæt
  2431S

  De skønne klassiske forgyldte Marguerit smykker som sæt. Ring:  Blomsten har en diameter på 15 mm og ringstørrelsen kan indstilles fra størrelse 52 og op til størrelse 67, så den passer til absolut de fleste. Ørehænger: Blomsten har en diameter på 10 mm og samlet længde fra top til bund er 26 mm. Ørestikker: Blomsten har en diameter på 10 mm. Smykket...

  499,00 kr
 • Blomster smykkesæt, guldfarve Blomster smykkesæt, guldfarve
  Available
  Blomster smykkesæt, guldfarve
  1441

  Flot guldfarvet smykkesæt bestående af ørestikkere og halskæde. På de fine små blomster er der påsat flere glitrende krystaller hvilket giver en flot effekt i lyset.

  89,00 kr
 • Blomster smykkesæt, rosaguldfarve Blomster smykkesæt, rosaguldfarve
  Available
  Blomster smykkesæt, rosaguldfarve
  1509

  Flot rosaguldfarvet smykkesæt bestående af ørestikkere og halskæde. På de fine små blomster er der påsat flere glitrende krystaller hvilket giver en flot effekt i lyset.

  89,00 kr
 • Blomster smykkesæt, sølvfarve Blomster smykkesæt, sølvfarve
  Available
  Blomster smykkesæt, sølvfarve
  1629

  Flot sølvfarvet smykkesæt bestående af ørestikkere og halskæde. På de fine små blomster er der påsat flere glitrende krystaller hvilket giver en flot effekt i lyset.

  89,00 kr
 • Enkelt smykkesæt - Orange
  Available
  Enkelt smykkesæt - Orange
  1501

  Enkelt smykkesæt med halskæde og ørestikkere med orange krystal.

  29,00 kr
 • Indpakning
  Available
  Indpakning
  638

  Få dit køb pakket ind som gave!Vi pakker dit smykke pænt ind i en æske og gavepapir. Binder bånd omkring og vedlægger et til og fra kort. Super flot og nemt for dig.Hvis du køber flere smykker kan du skrive i ordre besked hvilke som skal pakkes ind. Skal du have flere pakker køber du det antal indpakning som passer. Husk at skrive til os hvad som skal...

  20,00 kr
 • Klassisk perlesæt Klassisk perlesæt
  Available
  Klassisk perlesæt
  1833

  Smukt perlesæt med halskæde og ørestikker. Perlerne er 8 mm i diameter og er såkaldte skalperler og dermed fabriksfremstillede, men uanset fantastisk flotte og i en smuk hvid farve.

  99,00 kr
 • Klassisk smykkesæt med krystal, rød Klassisk smykkesæt med krystal, rød
  Available
  Klassisk smykkesæt med krystal, rød
  1422

  Klassisk smykkesæt med rød krystal. Enkel men alligevel så smuk!

  49,00 kr
 • Klassisk sæt med ørehængere, gul Klassisk sæt med ørehængere, gul
  Available
  Klassisk sæt med ørehængere, gul
  2075

  Klassisk gult smykkesæt med halskæde og ørehænger. Enkel men alligevel så smuk!

  49,00 kr
 • Smykkesæt med guldfarvet blomst Smykkesæt med guldfarvet blomst
  Available
  Smykkesæt med guldfarvet blomst
  1611

  Smukt smykkesæt med halskæde og ørestikkere. Vedhænget er en guldfarvet blomst med sorte blade og en flot klar krystal i midten.

  89,00 kr
 • Smykkesæt med lille hjerte Smykkesæt med lille hjerte
  Available
  Smykkesæt med lille hjerte
  1636

  Sødt smykkesæt med ørestik og halskæde. Selve hjerterne er med små klare krystaller som skinner flot i lyset.

  89,00 kr
 • Solidt herre sæt Solidt herre sæt
  Available
  Solidt herre sæt
  705

  Billigt men alligevel solidt sæt med halskæde og armbånd. Flot sæt til manden som ikke vil have det alt for voldsomt. Du får i dette sæt en halskæde på 51,5 cm og et armbånd på 20,5 cm. Begge har en bredde på kæden på ca. 4 mm.

  129,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.