Æsker til ringe

Der er 6 varer.

Æsker til ringe

Vil du gerne give en ring i en ekstra flot smykkeæske? Eller laver du smukke ringe, som du gerne vil sende afsted i en flot indpakning? Der kan være mange anledninger til, hvorfor du leder efter flotte æsker til ringe. Uanset anledningen kan du hos os finde en eller flere smykkeæsker til ringe, som du kan pakke dine smykker ind...

Æsker til ringe

Vil du gerne give en ring i en ekstra flot smykkeæske? Eller laver du smukke ringe, som du gerne vil sende afsted i en flot indpakning? Der kan være mange anledninger til, hvorfor du leder efter flotte æsker til ringe. Uanset anledningen kan du hos os finde en eller flere smykkeæsker til ringe, som du kan pakke dine smykker ind i.

Vi har mange forskellige æsker til at vælge mellem – fra de helt simple til de mere eksklusive med lys.

Pas godt på dine ringe med smykkeæsker

Du får ikke kun mulighed for at give en ekstra flot gave, når du køber en smykkeæske til ringe hos os. Du får også mulighed for at opbevare dine smykker på den bedste mulige måde. For ved at lade dine ringe ligge i smykkeæsker, beskytter du dem i højere grad mod slid og skrammer.

Alle vores æsker til ringe er med beskyttende indmad, så dine ringe altid er i god behold, når du ikke bruger dem.

Æsker til ringe med lys

Skal ringen gives i forbindelse med en romantisk anledning? Eller er den bare til en særlig person? Så har vi også smykkeæsker til ringe med LED-lys, der automatisk lyser, når æsken åbnes.

Behøver det ikke være så eksklusivt, har vi også andre æsker, der er mere nede på jorden, men som stadig gør gaven til noget specielt. Der er både klassiske og firkantede æsker, runde æsker og endda hjerteformede æsker, når det skal være ekstra sødt og romantisk.

Giv en ring i den perfekte indpakning

Det er dejligt at give gaver. Endnu bedre føles det, når indpakningen er helt på plads og perfekt. Det hjælper vi dig gerne med at sørge for med vores udvalg af smykkeæsker til ringe. Der er i forskellige størrelser og farver, så vælg gerne den, du bedst kan lide.

Mindre
Mere
Viser 1 - 6 af 6 varer
 • Eksklusiv lilla ringæske Eksklusiv lilla ringæske
  Available
  Eksklusiv lilla ringæske
  1705

  Eksklusiv lilla ringæske med LED lys til når kun det bedste er godt nok. Farven har en flot lilla finish og det indvendige lyses fint op af det indbyggede LED lys som automatisk tænder når æsken åbnes.

  99,00 kr
 • Eksklusiv Ringæske i Valnød Eksklusiv Ringæske i Valnød
  Available
  Eksklusiv Ringæske i Valnød
  2579

  Smuk eksklusiv ringæske med plads til 2 ringe. Er fremstillet i valnøddetræ og med magnetluk.

  199,00 kr
 • Eksklusiv rød ringæske Eksklusiv rød ringæske
  Udsolgt
  Eksklusiv rød ringæske
  1537

  Eksklusiv rød ringæske med LED lys til når kun det bedste er godt nok. Farven har en flot rød lakering og det indvendige lyses fint op af det indbyggede LED lys, som automatisk tænder når æsken åbnes.

  99,00 kr
 • Klassisk ringæske til 2 ringe, rød/rød Klassisk ringæske til 2 ringe, rød/rød
  Available
  Klassisk ringæske til 2 ringe, rød/rød
  1542

  Den klassiske æske til ring som buer lidt ned bagtil. Denne er med rødt ydre og rød indmad. Der er plads til 2 ringe eller ørestik.

  49,00 kr
 • Klassisk ringæske til 2 ringe sort/hvid
  Available
  Klassisk ringæske til 2 ringe, sort/hvid
  2410

  Den klassiske æske til ring som buer lidt ned bagtil. Denne er med sort ydre og hvid indmad. Der er plads til 2 ringe eller ørestik.

  49,00 kr
 • Klassisk ringæske til 2 ringe, sort/sort Klassisk ringæske til 2 ringe, sort/sort
  Available
  Klassisk ringæske til 2 ringe, sort/sort
  1540

  Den klassiske æske til ring som buer lidt ned bagtil. Denne er med sort ydre og sort indmad. Der er plads til 2 ringe eller ørestik.

  49,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.