Eksklusive æsker

Der er 9 varer.

Eksklusive smykkeæsker med lys

Skal det være noget helt særligt, når du giver hende en ring? Eller når du giver din bedste veninde en halskæde? Når du skal give et smykke i gave, må indpakningen gerne være noget særligt. Det bliver det med en eksklusiv smykkeæske med lys.

Vi har mange forskellige varianter at vælge mellem, som egner sig til a...

Eksklusive smykkeæsker med lys

Skal det være noget helt særligt, når du giver hende en ring? Eller når du giver din bedste veninde en halskæde? Når du skal give et smykke i gave, må indpakningen gerne være noget særligt. Det bliver det med en eksklusiv smykkeæske med lys.

Vi har mange forskellige varianter at vælge mellem, som egner sig til alt lige fra halskæder til ringe. Uanset hvad du planlægger at give i gave, har vi derfor en smykkeæske med lys, der passer til. 

Når det skal være ekstra særligt

En smykkeæske er normalt noget, der følger med til et smykke. Men, når du giver smykket sammen med en eksklusiv smykkeæske, giver det en helt anden og meget mere særlig effekt. For så snart låget bliver løftet på æsken, tænder LED lyset automatisk og lyser ned på smykket, så det kommer endnu mere til sin ret.

Så har du en, du synes, fortjener en ekstra god gave, har du alletiders mulighed for at give det med vores smykkeæsker. 

Eksklusive smykkeæsker til gode priser

Selvom vores smykkeæsker er eksklusive og noget udover det sædvanlige, kan du købe dem til rigtig gode priser. De største koster ikke mere end 99 kroner, hvilket ikke gør købet af gaven meget dyrere. Vi har forsøgt at sætte priserne så lavt som muligt, så det bliver så attraktivt for dig som muligt at købe en eksklusiv smykkeæske til det smykke, du har fundet hos os.

Vi har desuden også sørget for at tilbyde eksklusive smykkeæsker i forskellige farver, så der er noget for enhver smag. Der er derfor både neutrale smykkeæsker i sort og mere farverige smykkeæsker i farverne blå, rød og lilla. Så kan du ovenikøbet give gaven indpakket i modtagerens yndlingsfarve.

Kontakt os endeligt gerne ved spørgsmål eller for hjælp.

Mindre
Mere
Viser 1 - 9 af 9 varer
 • Eksklusiv blå armbåndsæske
  Available
  Eksklusiv blå armbåndsæske
  2403

  Eksklusiv blå armbåndsæske med LED lys til når kun det bedste er godt nok. Farven har en flot matblå finish og det indvendige lyses fint op af det indbyggede LED lys som automatisk tænder når æsken åbnes.

  129,00 kr
 • Eksklusiv blå æske til halskæde eller armbånd Eksklusiv blå æske til halskæde eller armbånd
  Available
  Eksklusiv blå æske til halskæde eller armbånd
  2408

  Eksklusiv aflang blå æske til halskæder eller armbånd, med LED lys til når kun det bedste er godt nok. Farven har en flot matblå finish og det indvendige lyses fint op af det indbyggede LED lys som automatisk tænder når æsken åbnes.

  129,00 kr
 • Eksklusiv lilla ringæske Eksklusiv lilla ringæske
  Available
  Eksklusiv lilla ringæske
  1705

  Eksklusiv lilla ringæske med LED lys til når kun det bedste er godt nok. Farven har en flot lilla finish og det indvendige lyses fint op af det indbyggede LED lys som automatisk tænder når æsken åbnes.

  99,00 kr
 • Eksklusiv Ringæske i Valnød Eksklusiv Ringæske i Valnød
  Available
  Eksklusiv Ringæske i Valnød
  2579

  Smuk eksklusiv ringæske med plads til 2 ringe. Er fremstillet i valnøddetræ og med magnetluk.

  199,00 kr
 • Eksklusiv rød armbåndsæske Eksklusiv rød armbåndsæske
  Available
  Eksklusiv rød armbåndsæske
  2064

  Eksklusiv rød armbåndsæske med LED lys til når kun det bedste er godt nok. Farven har en flot rød finish og det indvendige lyses fint op af det indbyggede LED lys som automatisk tænder når æsken åbnes.

  129,00 kr
 • Eksklusiv rød ringæske Eksklusiv rød ringæske
  Udsolgt
  Eksklusiv rød ringæske
  1537

  Eksklusiv rød ringæske med LED lys til når kun det bedste er godt nok. Farven har en flot rød lakering og det indvendige lyses fint op af det indbyggede LED lys, som automatisk tænder når æsken åbnes.

  99,00 kr
 • Eksklusiv rød smykkeæske Eksklusiv rød smykkeæske
  Available
  Eksklusiv rød smykkeæske
  1852

  Eksklusiv rød smykkeæske med LED lys til når kun det bedste er godt nok. Farven har en flot rød finish og det indvendige lyses fint op af det indbyggede LED lys som automatisk tænder når æsken åbnes.

  129,00 kr
 • Eksklusiv rød æske til halskæde Eksklusiv rød æske til halskæde
  Available
  Eksklusiv rød æske til halskæde eller armbånd
  2065

  Eksklusiv aflang rød æske til halskæder eller armbånd, med LED lys til når kun det bedste er godt nok. Farven har en flot rød finish og det indvendige lyses fint op af det indbyggede LED lys som automatisk tænder når æsken åbnes.

  129,00 kr
 • Eksklusiv sort smykkeæske Eksklusiv sort smykkeæske
  Available
  Eksklusiv sort smykkeæske
  2405

  Eksklusiv sort smykkeæske med LED lys til når kun det bedste er godt nok. Farven har en flot matsort finish og det indvendige lyses fint op af det indbyggede LED lys som automatisk tænder når æsken åbnes.

  129,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.