Forlovelsesringe

Der er 30 varer.

Forlovelsesringe til hende og ham

Vil du gerne gå på knæ for kæresten? Og er du derfor på udkig efter en smuk forlovelsesring til hende? Eller vil du gerne have et sæt? Hos Silvo.dk har vi både forlovelsesringe til hende og ham i forskellige designs, som på smukkeste vis symboliserer jeres kærlighed til hinanden.

Vi har både helt klassiske og ...

Forlovelsesringe til hende og ham

Vil du gerne gå på knæ for kæresten? Og er du derfor på udkig efter en smuk forlovelsesring til hende? Eller vil du gerne have et sæt? Hos Silvo.dk har vi både forlovelsesringe til hende og ham i forskellige designs, som på smukkeste vis symboliserer jeres kærlighed til hinanden.

Vi har både helt klassiske og enkle forlovelsesringe, forlovelsesringe med mønster og forlovelsesringe med sten for bare at nævne nogle af de mange, der er at vælge mellem. Vil du derfor gerne på knæ i nærmeste fremtid, er der alle muligheder for at finde de perfekte forlovelsesringe hos os.

Billige forlovelsesringe sæt til par

Størstedelen af vores forlovelsesringe er forlovelsesringe sæt til par, så du og din partner kan bære rundt på den samme smukke ring.

Vi synes ikke, det skal være en dyr fornøjelse at gå ned på knæ, så derfor har vi samlet et udvalg af billige forlovelsesringe til par, så der også er til en romantisk middag eller hvad end, du planlægger af romantik.

Ringene er af en rigtig god kvalitet og holder sig naturligvis pæne og fine, indtil brylluppet skal stå, og de måske skal skiftes ud med vielsesringe.

Sæt ring på kærligheden med Silvo.dk

Det er så smukt at fejre kærligheden, og det vil vi elske at være med til. Køber du dine forlovelsesringe hos os allerede i dag, sørger vi for, at du har dem i hænderne i en smuk æske inden for ganske få hverdage, så du kan gå på knæ, når du har planlagt det.

Skulle du have hjælp til størrelse eller noget andet, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Så sørger vi for at du får de helt rette, så øjeblikket både bliver romantisk og perfekt. 

Mindre
Mere
Viser 1 - 30 af 30 varer
 • Black stars Black stars
  Available
  Black stars
  1771

  Forlovelsesringe med mat stål overflade, men med sort farve indeni, hvilket giver en fed effekt. På fronten af ringen er der udskåret sorte stjerner og indføjet små CZ krystaller. Fås i 4 eller 6 mm bredde.

  99,00 kr
 • Buet ringsæt Buet ringsæt
  -39,00 kr
  Available
  Buet ringsæt
  1739

  Klassisk ringsæt hvor midten buer ind. Smart og lidt anderledes til jer som vælger det lidt mere afdæmpede design. Herreversion i 6 mm og dameversion i 4 mm bredde, men designet kan sagtens gå med to brede eller to tynde hvis I ønsker ens bredde.

  20,00 kr 59,00 kr -39,00 kr
 • Forever - Forgyldt Forever - Forgyldt
  Available
  Forever - Forgyldt
  2337S

  Klassisk forgyldt sølvring med små glitrende Zirkoner hele vejen rundt. Bemærk Zirkonerne er indføjet i selve ringen så de hverken generer på fingeren eller hænger fast i tøjet. Ringen er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med guld. Leveres i smykkeæske.

  229,00 kr
 • Forever Love Forever Love
  -79,00 kr
  Available
  Forever Love
  364

  Romantisk ring med inskription "Forever Love" i en kraftig herre version og en tyndere dame version. Perfekt til forlovelse eller for bare at vise din kærlighed. En meget smuk ring med varm guldfarve og flot blankpoleret forside. Dameversion i 4 mm bredde og herreversion i 6 mm, men mange mikser med 2 af den ene eller anden hvis I gerne vil have samme...

  20,00 kr 99,00 kr -79,00 kr
 • Forever Love m. Krystal Forever Love m. Krystal
  -49,00 kr
  Available
  Forever Love m. Krystal
  570

  Romantisk ring med inskriptionen "Forever Love" hvor I kan vælge mellem en bred 6 mm eller en lidt tyndere 4 mm version. I kombinerer selvfølgelig bredden som I ønsker. Denne ring er med flot blank guldfarve inderst og på siderne. Selve ydersiden er primært i det lidt rå børstede stål look og med en enkelt klar CZ krystal i midten.

  20,00 kr 69,00 kr -49,00 kr
 • Forgyldt Stribe Forgyldt Stribe
  Available
  Forgyldt Stribe
  2383

  Stilfuld ring med bugtende forgyldt stribe rundt på hele ringen. På dameversion er indsat 3 klare Zirkoner .

  129,00 kr
 • Forlovelsesring med CZ Forlovelsesring med CZ
  Available
  Forlovelsesring med CZ
  1716

  Dejligt sæt med forlovelsesringe hvor de begge har en enkelt CZ krystal indføjet. Dameversionen er rosaguldfarvet på den ene halvdel og blank på den anden og 4 mm bred. Herreversionen er blank på begge halvdele, men har en sort streg ned gennem den midterste stribe og er 5 mm bred.

  99,00 kr
 • Forlovelsesring med flerfarvet CZ Forlovelsesring med flerfarvet CZ
  Available
  Forlovelsesring med flerfarvet CZ
  1743

  Fantastisk sæt med oval flerfarvet CZ krystal. Selve krystallen er klar ved første øjekast, men glimter svagt med grønne og blå nuancer alt efter hvordan lyset falder. Herreversionen er i 6 mm og dameversionen i 4 mm.

  99,00 kr
 • Forlovelsesring med sort mønster Forlovelsesring med sort mønster
  Available
  Forlovelsesring med sort mønster
  1738

  Smart ringsæt med herrering i 5 mm bredde og damering i 4 mm bredde. På begge ringe er der fræset et flot mønster hvor der er indlagt sort farve. Damering med to CZ krystaller og herrering med 3 CZ. Kan sagtens kombineres med to i 5 mm eller 4 mm bredde hvis I hellere vil have ens ringe.

  99,00 kr
 • Forlovelsesring med sorte rifler Forlovelsesring med sorte rifler
  Available
  Forlovelsesring med sorte rifler
  1740

  Fantastisk sæt med flot riflet mønster hele vejen rundt og en enkelt klar CZ krystal i midten. Herreversion i 6 mm bredde og dameversion i 4 mm. Kan sagtens kombineres med to i 6 mm eller 4 mm bredde hvis I hellere vil have ens ringe.

  99,00 kr
 • Forlovelsesring med sølvfarvet bånd Forlovelsesring med sølvfarvet bånd
  Available
  Forlovelsesring med sølvfarvet bånd
  1761

  Forlovelses sæt med sort herre ring og kobberfarvet dame ring. På begge er der et lysere bånd i børstet stål på midten. Vælg 4 mm bredde for kobberfarvet eller 5 mm bredde for sort her under.

  69,00 kr
 • Indpakning
  Available
  Indpakning
  638

  Få dit køb pakket ind som gave!Vi pakker dit smykke pænt ind i en æske og gavepapir. Binder bånd omkring og vedlægger et til og fra kort. Super flot og nemt for dig.Hvis du køber flere smykker kan du skrive i ordre besked hvilke som skal pakkes ind. Skal du have flere pakker køber du det antal indpakning som passer. Husk at skrive til os hvad som skal...

  20,00 kr
 • Klassisk blank ring - Flere størrelser Klassisk blank ring - Flere størrelser
  Available
  Klassisk blank ring - Flere størrelser
  1427

  Flot klassisk ring. Kan bruges som de er, sammen med andre eller til forlovelse. Husk at vælge både bredde og størrelse på ringen.

  49,00 kr
 • Klassisk mat ring - Flere størrelser Klassisk mat ring - Flere størrelser
  Available
  Klassisk mat ring - Flere størrelser
  1428

  Flot klassisk ring i børstet stål. Kan bruges som de er, sammen med andre eller til forlovelse. Husk at vælge både bredde og størrelse på ringen.

  49,00 kr
 • Klassisk Ring Klassisk Ring
  Available
  Klassisk Ring
  602

  Den klassiske guldfarvede ring går aldrig af mode.  Du får her en billig ring med god holdbarhed som fås i et hav af størrelser og forskellige bredder. Hvad enten I er til en bred herrering og en tynd damering eller samme bredde til jer begge får I det hos os og til samme lave pris.

  69,00 kr
 • 925 Sølvring
  Available
  Klassisk sølvring
  2260S

  Klassisk blank ring fremstillet i 925 Sterling Sølv. Bredde 6 mm. Leveres i smykkeæske.

  349,00 kr
 • Love Love
  Available
  Love
  1779

  Blanke forlovelsesringe med en enkelt udskåret stribe og en lille CZ krystal indføjet. Ved siden af krystallen er graveret "Love". Herrering i 6 mm bredde og damering i 4 mm. De går fint som sæt med to 6 mm ringe eller to 4 mm hvis det falder mere i jeres smag.

  79,00 kr
 • Love You Forever Love You Forever
  Available
  Love You Forever
  1775

  Forlovelsesringe med ternet mønster og en lille CZ i hver ring. Når ringene sættes sammen dannes ordene "Love you forever". Herrering i 6 mm bredde og damering i 4 mm.

  79,00 kr
 • My Love My Love
  -79,00 kr
  Available
  My Love
  603

  Helt vildt flot og romantisk ring. Hans med to tynde sorte striber i siden og firkantet klar krystal. Hendes med tynde kobber striber og hjerte formet klar krystal. På siden af begge ringe er der skrevet "My Love".Hans er ca. 6 mm bred og hendes er ca. 4 mm.

  20,00 kr 99,00 kr -79,00 kr
 • Når klokkerne ringer for os Når klokkerne ringer for os
  -100,00 kr
  Available
  Når klokkerne ringer for os
  600

  En flot og romantisk ring fremstillet i rustfri stål, så du får en holdbar ring til en god pris. Ringen er designet som to forskellige dele med flot mønster på den ene del og tallene 1 til 12 i romertal på den anden del. Måske som symbol på nedtællingen til jeres store dag?En ring hvor designet også sagtens kan bruges alene og behøver dermed ikke være en...

  29,00 kr 129,00 kr -100,00 kr
 • Ringsæt med sort stribe Ringsæt med sort stribe
  Available
  Ringsæt med sort stribe
  1742

  Smukt sæt med dyb sort farve hele vejen rundt og en enkelt klar CZ krystal i midten. Herreversion i 6 mm bredde og dameversion i 4 mm. Kan sagtens kombineres med to i 6 mm eller 4 mm bredde hvis I hellere vil have ens ringe.

  99,00 kr
 • Ringe med flot mønster Ringe med flot mønster
  -100,00 kr
  Available
  Ringsæt med striber
  365

  God kvalitets ring med flotte lodrette streger hele vejen rundt. Til jer som vil have en flot ring i klassisk design piftet op med lidt ekstra mønster.

  29,00 kr 129,00 kr -100,00 kr
 • Smuk blank forlovelsesring Smuk blank forlovelsesring
  Available
  Smuk blank forlovelsesring
  2568

  Du får her en flot klassisk blank ring med to vandrette udskæringer hele vejen rundt. På dame modellen er der indlagt 4 små krystaller i en skæv stribe hvilket giver en flot effekt. Ringen er fremstillet rustfri stål og poleret blank.

  99,00 kr
 • Smuk blank forlovelsesring Smuk blank forlovelsesring
  Available
  Smuk blank forlovelsesring - Mat stribe
  1266

  Du får her en flot klassisk blank ring med to vandrette udskæringer hele vejen rundt. På dame modellen er der indlagt 4 små krystaller i en skæv stribe hvilket giver en flot effekt. Ringen er fremstillet rustfri stål og poleret blank. Den midterste del er lidt mere mat end de to yderste, hvilket kun giver en endnu flottere ring.

  79,00 kr
 • Smuk ring med 3 zirkoner Smuk ring med 3 zirkoner
  Available
  Smuk ring med 3 zirkoner
  1553

  Meget smuk forlovelsesring i poleret rustfri stål. De guldfarvede striber er forhøjet hvilket giver en flot effekt og god beskyttelse for de 3 indføjede zirkoner i damemodellen.

  139,00 kr
 • Smuk tofarvet forlovelsesring - blank Smuk tofarvet forlovelsesring - blank
  Available
  Smuk tofarvet forlovelsesring - Blank
  2567

  Smuk forlovelsesring som skifter mellem blank stål og blank 18k forgyldning. De to farver bølger smukt op og ned i næsten hele ringens bredde. På dameversionen er der desuden en udskåret bølge hvor der er indføjet 4 funklende Zirkoner. En ny blank version af vores mest populære ringsæt til parret som ønsker det klassiske guld kombineret med det lidt...

  99,00 kr
 • 925 Solitaire Ring 925 Solitaire Ring
  Available
  Solitaire Ring
  2186S

  Den smukke klassiske solitaire. Her præsenteret i ægte sølv og med høj kvalitet glitrende 4 mm CZ. Som de fleste andre af vores ægte sølvsmykker er denne belagt med Rhodium så den holder glansen i længere tid uden at du skal have fat i pudsemidlet. Leveres i smykkeæske.

  249,00 kr
 • Sparkling Sparkling
  Available
  Sparkling
  1766

  Smukke forlovelsesringe i rosaguldfarve til hende (4 mm bred) og sort til ham (5 mm bred). Selve ringen har et blankt bånd i midten og siderne er med en smule glitter, som ses når der kommer lys og bevægelse på samme tid. Begge ringe har en enkelt CZ krystal indføjet i ringen. Er I mere til 2 sorte eller 2 rosaguldfarvede så kan det sagtens gå som...

  99,00 kr
 • The world has changed us The world has changed us
  Available
  The world has changed us
  1763

  Fantastisk forlovelsessæt med inskriptionen "The world has changed us". På hver ring er der et flot halv hjerte med lidt struktur i, som selvfølgelig passer sammen når ringene føres sammen. Begge ringe er med en lille klar CZ krystal som er smukt indføjet i ringen og dermed ikke hænger fast eller ridser.  6 mm bred herrering med sort kant og hjerte og 4...

  99,00 kr
 • When I am with you When I am with you
  -79,00 kr
  Available
  When I am with you
  599

  Romantisk ring til ham og hende. Ringene er fremstillet i 316L stål, så du får en holdbar ring til en god pris. Inskriptionen på siden af ringen lyder: "When I am with you the world looks wonderful". Oversat: "Når jeg er sammen med dig ser verden vidunderlig ud". Den sorte er 5 mm bred og den kobberfarvede er 4 mm.

  20,00 kr 99,00 kr -79,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.