Uden vedhæng

Der er 12 varer.

Halskæder uden vedhæng 

Simpelt er nogle gange det bedste. Det er i hvert fald udgangspunktet for vores udvalg af halskæder uden vedhæng. For simpelt kan både være elegant og pænt – særligt hvis der er gjort ekstra ud af kæden, eller den matcher dit outfit til perfektion. 

Hos Silvo er vi ret vilde med halskæder uden vedhæng, da de åbner for m...

Halskæder uden vedhæng 

Simpelt er nogle gange det bedste. Det er i hvert fald udgangspunktet for vores udvalg af halskæder uden vedhæng. For simpelt kan både være elegant og pænt – særligt hvis der er gjort ekstra ud af kæden, eller den matcher dit outfit til perfektion. 

Hos Silvo er vi ret vilde med halskæder uden vedhæng, da de åbner for mange muligheder, både når det kommer til smykket i sig selv og ved stylingen af dagens outfit. Vores udvalg er meget varierende og byder på halskæder til forskellige smage. 

Skal det være guld eller sølv? 

Om sølv eller gulv er det pæneste, er en evig diskussion. Vi er vilde med begge dele og har således de smukkeste sølv halskæder uden vedhæng samt de fineste guld halskæder uden vedhæng i forskellige udtryk. 

Uanset om du er mest til guld eller sølv garanterer vi, at kvaliteten er høj, og at du får glæde af dit nye halssmykke i rigtig lang tid fremover. Vil du gerne gøre mere ud af smykket eller personliggøre det, kan du med fordel tilkøbe et vedhæng eller tilføje et, du måske allerede har liggende derhjemme. 

Mulighederne er mange med halskæder uden vedhæng. 

Smukke halskæder uden vedhæng til gode priser 

Du kan sagtens komme til at ligne en million, uden at skulle bruge mange penge på smykker. Vores halskæder med vedhæng fås altid til gode og lave priser, så alle uanset budget kan klæde sig flot og pænt på til hverdag og til fest. 

Størstedelen af halskæderne kan ofte også fås i forskellige længder eller med forskellige bredder, så du kan få netop den halskæde uden vedhæng, som du har forelsket dig i og er sikker på, vil klæde dig rigtig godt. 

Kig gerne vores udvalg igennem og klik din favorit i kurven – så leverer vi med lynets hast.

Mindre
Mere
Viser 1 - 12 af 12 varer

Sorter efter:

 • Forgyldt dobbeltkæde Forgyldt dobbeltkæde
  Available
  Forgyldt dobbeltkæde
  2586

  Tilføj et strejf af elegance til dit look med denne forgyldte dobbeltkæde. Kæden er lavet af høj kvalitet og kan indstilles til en længde på 40 - 45 cm. Den dobbelte kæde giver et moderne og stilfuldt udtryk, der passer perfekt til både hverdag og fest. Karabinlåsen sikrer en god pasform. En perfekt gave til en særlig person i dit liv eller som en...

  199,00 kr
 • Halskæde til charms, forgyldt
  -50%
  Available
  Halskæde til charms, forgyldt
  1224

  Flot guldfarvet halskæde i samme design som vores armbånd. Brug den alene eller sammen med charms.

  34,50 kr 69,00 kr -50%
 • Halskæde, u/ vedhæng Halskæde, u/ vedhæng
  -19,00 kr
  Available
  Halskæde, u/ vedhæng - 41cm
  41

  Flot tynd kæde som passer til næsten alle vedhæng. Lavet i en god gedigen kvalitet og med kraftig lås. Selve øjet er oval og kræver derfor ikke ret stort øje i vedhænget for at kunne bruges. Bemærk at længden er selve kædens længde og totallængden inkl. lås er op til 2 cm længere.

  10,00 kr 29,00 kr -19,00 kr
 • Indpakning
  Available
  Indpakning
  638

  Få dit køb pakket ind som gave!Vi pakker dit smykke pænt ind i en æske og gavepapir. Binder bånd omkring og vedlægger et til og fra kort. Super flot og nemt for dig.Hvis du køber flere smykker kan du skrive i ordre besked hvilke som skal pakkes ind. Skal du have flere pakker køber du det antal indpakning som passer. Husk at skrive til os hvad som skal...

  20,00 kr
 • Mellem stålkæde 0,5 mm Mellem stålkæde 0,5 mm
  Available
  Mellem stålkæde 0,5 mm
  1785

  God holdbar stålkæde med middel størrelse led. Hver oval er ca. 2,3 mm lang og 0,5 mm tyk. Husk at vælge længde i menuen inden bestilling. Passer til stort set alle vedhæng da ringen i enden kun er ca. 3,5 mm bred.

  20,00 kr
 • Perle Halskæde - Forgyldt Perle Halskæde - Forgyldt
  Available
  Perle Halskæde - Forgyldt
  2571S

  Exceptionelt flot perle halskæde med naturlige ferskvandsperler. Perlerne er smukke runde iblandet enkelte ovale og kantede, hvilket er med til at give et unikt udtryk til hver enkelt halskæde. Kun naturens mirakel kan skabe perler som disse. Selv perlekæden er 38 cm og kan forlænges med op til ekstra 6 cm med det monterede forlængerstykke....

  299,00 kr
 • Slangekæde 0,8mm
  Available
  Slangekæde 0,8mm
  2326S

  Meget fin og tynd slangekæde med blank overflade. Kæden er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed. Leveres i smykkeæske.

  149,00 kr
 • Snoet halskæde uden vedhæng Snoet halskæde uden vedhæng
  -19,00 kr
  Available
  Snoet halskæde uden vedhæng
  1448

  Tynd flot halskæde på 50 cm som er lavet af små runde led. Eventuelt vedhæng skal kunne tage yderringen som er på 4 mm.

  10,00 kr 29,00 kr -19,00 kr
 • Solid halskæde uden vedhæng Solid halskæde uden vedhæng
  -29,00 kr
  Available
  Solid halskæde uden vedhæng
  1511

  Solid og kraftig halskæde på 50 cm som er lavet af små runde led og med god kraftig lås. Eventuelt vedhæng skal kunne tage yderringen som er på 6 mm.

  20,00 kr 49,00 kr -29,00 kr
 • 925 Sølvhalskæde, u. vedhæng 925 Sølvhalskæde, u. vedhæng
  Available
  Sølvhalskæde, u. vedhæng
  2125S

  Smuk gedigen 925 sølvkæde uden vedhæng som fås i mange forskellige længder. Kæden er belagt med Rhodium så du slipper for at sølvet oxiderer og skal dermed ikke skal pudses så ofte. Leveres i smykkeæske.

  79,00 kr
 • Tynd halskæde uden vedhæng Tynd halskæde uden vedhæng
  -19,00 kr
  Available
  Tynd halskæde uden vedhæng
  1646

  Tynd flot halskæde på 45 cm som er lavet af små ovale led. Eventuelt vedhæng skal kunne tage yderringen som er på 3 mm.

  10,00 kr 29,00 kr -19,00 kr
 • Tynd stålkæde 0,3 mm Tynd stålkæde 0,3 mm
  Available
  Tynd stålkæde 0,3 mm
  1784

  God holdbar stålkæde med ultra tynde led. Hver oval er ca. 1,3 mm lang og 0,3 mm tyk. Husk at vælge længde i menuen inden bestilling. Passer til stort set alle vedhæng da ringen i enden kun er ca. 3,5 mm bred.

  20,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.