Ankelkæder

Der er 10 varer.

Feminine ankelkæder

En ankelkæde i guld eller sølv er et perfekt accessorie til de gyldenbrune ben til både yngre og modne kvinder. Med en ankelkæde fra Silvo.dk kan du på et øjeblik skabe et feminint og personligt look sammen med en sød sommerkjole, shorts eller en flagrende nederdel.

Vi elsker ankelkæder og den stemning, de bringer. Derfor h...

Feminine ankelkæder

En ankelkæde i guld eller sølv er et perfekt accessorie til de gyldenbrune ben til både yngre og modne kvinder. Med en ankelkæde fra Silvo.dk kan du på et øjeblik skabe et feminint og personligt look sammen med en sød sommerkjole, shorts eller en flagrende nederdel.

Vi elsker ankelkæder og den stemning, de bringer. Derfor har vi samlet et stort udvalg af forskellige ankelkæder i forskellige looks, så du kan få en ankelkæde i den stil, du godt kunne tænke dig.

Vores ankelkæder er i god kvalitet og naturligvis nikkelfri.

Ankelkæder i sølv og guld med vedhæng

Er du mest til ankelkæder i sølv? Eller er guldfarvede ankelkæder bare mere dig? Uanset hvad du er til, har vi begge dele, så du ikke behøver gå på kompromis med din stil og smag. Der er både de helt enkle og klassiske og de mere sprælske med perler, kugler og andre smukke vedhæng fremstillet af sølvfarvet kobber, guldfarvet zink og andre holdbare metaller.

Vi har holdt priserne nede, så du kan shoppe de ankelkæder, du falder pladask for på vores shop. Vi opdaterer løbende vores udvalg, som sommeren nærmer sig, så du altid kan få de ankelkæder, du har brug for til dine outfits.

Levering af ankelkæder lige til døren

Glæder du dig allerede til at omfavne sommeren og klæde dig på med dit bedste sommeroutfit? Så kan vi glæde dig endnu mere med, at vi leverer inden for ganske få hverdage og endda giver gratis fragt, hvis du shopper for kun 300 kroner.

Bestiller du inden 15.00, sender vi samme dag på alle hverdage. Så klik gerne din favorit i kurven sammen med andre skønne smykker her på webshoppen og fremhæv din femininitet og stil som aldrig før.

Vi glæder os til at betjene dig!

Mindre
Mere
Viser 1 - 10 af 10 varer

Sorter efter:

 • Ankelkæde - Hvidt bånd Ankelkæde - Hvidt bånd
  -29,00 kr
  Available
  Ankelkæde - Hvidt bånd
  2273

  Her får du 2 ankelkæder som kan bruges hver for sig eller sammen. Den ene er med tynd hvid snor med lille sødt hjerte som bevæger sig frem og tilbage. Længden kan indstilles fra 23,5 til 27 cm (lagt dobbelt) Den anden er en alm. kæde. Længden på denne kan indstilles fra 20 til 22,5 cm (Lagt dobbelt)

  5,00 kr 34,00 kr -29,00 kr
 • Ankelkæde - Multifarve Ankelkæde - Multifarve
  Available
  Ankelkæde - Multifarve
  2581

  Lækker ankelkæde med hvide ferskvandsperler, plastperler i forskellig farve og forgyldte stål mellemstykker. Kan indstilles fra 23 cm til 28 cm

  149,00 kr
 • Ankelkæde - Neonfarve Ankelkæde - Neonfarve
  Available
  Ankelkæde - Neonfarve
  2575

  Frisk ankelkæde i neonfarvet mønster og skiftevis med ferskvandsperler i den barokke stil. Kan indstilles fra 20,5 cm til 26 cm

  99,00 kr
 • Ankelkæde - Perler med regnbue Ankelkæde - Perler med regnbue
  Available
  Ankelkæde - Perler med regnbue
  2580

  Fin ankelkæde med ovale ferskvandsperler og flot regnbue indsats i midten. Mellem hver perle er der et lille mellemstykke i forskellige farver. Kan indstilles fra 25 cm til 30 cm

  149,00 kr
 • 925 Blank ankelkæde 925 Blank ankelkæde
  Available
  Blank ankelkæde
  2263S

  Skinnende blank ankelkæde fremstillet i solidt 925 Sterling Sølv. Kan indstilles fra 22 cm til 25 cm længde. Leveres i smykkeæske.

  179,00 kr
 • 925 Hjerte Ankelkæde 925 Hjerte Ankelkæde
  Available
  Hjerte Ankelkæde
  2281S

  Fin ankelkæde med små kugler og et klassisk hjertevedhæng. Smykket er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for ekstra holdbarhed. Kæden kan indstilles fra 21 til 23,5 cm. Leveres i smykkeæske.

  199,00 kr
 • Hjerte Ankelkæde, Forgyldt Hjerte Ankelkæde, Forgyldt
  Available
  Hjerte Ankelkæde. Forgyldt
  2582

  Vildt flot ankelkæde med det sødeste lille hjerte som vedhæng. Kæden og vedhæng er fremstillet i 316L stål og med 18 forgyldning. Kan indstilles fra 19,5 til 24,5 cm og kan dermed også bruges som armbånd.

  129,00 kr
 • Indpakning
  Available
  Indpakning
  638

  Få dit køb pakket ind som gave!Vi pakker dit smykke pænt ind i en æske og gavepapir. Binder bånd omkring og vedlægger et til og fra kort. Super flot og nemt for dig.Hvis du køber flere smykker kan du skrive i ordre besked hvilke som skal pakkes ind. Skal du have flere pakker køber du det antal indpakning som passer. Husk at skrive til os hvad som skal...

  20,00 kr
 • Klassisk forgyldt armbånd Klassisk forgyldt armbånd
  Available
  Klassisk Forgyldt Armbånd
  2562S

  Vildt flot klassisk snoet armbånd på 23 cm. Kan både bruges som armbånd og ankelkæde. Fremstillet i 18k forgyldt sølv og leveres i smykkeæske.

  499,00 kr
 • Lynlås ankelkæde Lynlås ankelkæde
  -44,00 kr
  Available
  Lynlås ankelkæde
  2028

  Fed ankelkæde som består af en god solid lynlås. Bemærk at lynlåsen ikke kan åbne og lukke med lukkemekanismen.

  5,00 kr 49,00 kr -44,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.