Guld armbånd

Der er 21 varer.

Smukke guld armbånd til kvinder

Guldarmbånd med hjerter. Guldarmbånd med krystaller. Guldarmbånd til charms. Alt dette og meget mere kan du finde her på vores shop. Der er de helt klassiske og elegante af slagsen og de helt personlige med hjerter og Livets Træ.

Ligesom dig er vi helt vilde med guld armbånd og har derfor sammensat et meget vari...

Smukke guld armbånd til kvinder

Guldarmbånd med hjerter. Guldarmbånd med krystaller. Guldarmbånd til charms. Alt dette og meget mere kan du finde her på vores shop. Der er de helt klassiske og elegante af slagsen og de helt personlige med hjerter og Livets Træ.

Ligesom dig er vi helt vilde med guld armbånd og har derfor sammensat et meget varieret udvalg, så du uanset smag og præferencer, kan finde netop det guld armbånd til kvinder, som du kan lide.

Gå vores udvalg igennem og se, om ikke du kan finde det armbånd i guld, der skal være en fast del af dit personlige og feminine udtryk.

Billige guld armbånd

Et guld armbånd behøver ikke være dyrt for at være flot eller lækkert at bære. Det beviser vi med vores udvalg af billige guld armbånd, som alle er i en rigtig god kvalitet og stråler, når de bliver brugt.

Vi har guld armbånd i forskellige metaller, herunder forgyldt 925 sølv, messing og kobber, der alle er gode og holdbare metaller. Er du ikke så meget til guld, kan du også få armbånd med rødguld, som har et varmere udtryk.

Guld armbånd 18 karat

Selvom størstedelen af vores guld armbånd er billige, kan du stadig få den helt ægte vare. Flere af vores armbånd i guld er nemlig belagt med det smukkeste 18 karat guld. Vil du helst finde et guld armbånd, der udelukkende er lavet af ædle metaller, har vi også armbånd lavet af 925 sølv, der er belagt med 18 karat guld.

Hos Silvo har du derfor alle muligheder for at finde et smukt smykke til dig selv eller en gave til en, du holder rigtig meget af. Vi hjælper dig gerne med at finde det rette – og skal den pakkes ind, sørger vi også for dette.

Mindre
Mere
Viser 1 - 21 af 21 varer

Sorter efter:

 • Armbånd med små kugler Armbånd med små kugler
  Available
  Armbånd med små kugler
  2496S

  Lækkert armbånd med små forgyldte kugler. Længden kan indstilles fra 17 cm til 20 cm. Fremstillet i 18k forgyldt sølv og leveres i smykkeæske.

  349,00 kr
 • Armbånds sæt med to piger og en dreng Armbånds sæt med to piger og en dreng
  Available
  Armbånds sæt med to piger og en dreng
  1238

  Flot elastisk armbånds sæt med to piger og en dreng som vedhæng. Den sølvfarvede charm er besat med klare krystaller. Du får alle 3 armbånd til denne pris!

  99,00 kr
 • 925 Armring med V form 925 Armring med V form
  Available
  Armring med V form - Forgyldt
  2182S

  Smuk stilfuld armring som du trygt kan indstille i størrelsen og dermed passer helt perfekt til dig. Armringen er fremstillet i solidt 925 Sterling Sølv og belagt med Rødguld, du får over 11g sølv til denne pris. Oprindelig størrelse svarer til armbånd på ca. 18 cm og vi anbefaler dermed denne hvis du normalt bruger armbånd fra 17 cm til 21 cm. Leveres...

  499,00 kr
 • Fantastisk Armbånd Fantastisk Armbånd
  Available
  Fantastisk Armbånd
  643

  Et vildt flot armbånd om består af en masse led som bevæger sig mellem hinanden og danner armbåndet samtidig med der bliver dannet det flotte mønster.

  129,00 kr
 • Flerfarvet Armbånd Flerfarvet Armbånd
  Udsolgt
  Flerfarvet Armbånd
  2471

  Smukt tyndt armbånd med glitrende Zirkoner i mange farver som nemt indstilles perfekt til dig. Kan indstilles helt fra 12 cm til 23 cm via den smarte lås.

  99,00 kr
 • Forgyldt med små pakker
  Available
  Forgyldt med små pakker - 19 cm
  1221

  Smukt forgyldt armbånd med romantiske hjerte charms og 2 små fine gaver. Du får her armbånd og 13 charms for en super billig pris.

  149,00 kr
 • Forgyldt tennisarmbånd Forgyldt tennisarmbånd
  Available
  Forgyldt tennisarmbånd
  1844

  Smukt forgyldt tennisarmbånd på 20,5 cm med det klassiske design hvor krystallerne danner selve armbåndet. Tidløst og enkelt design som kan bruges ved alle lejligheder.

  79,00 kr
 • Guldfarvet armbånd til charms
  Available
  Guldfarvet armbånd til charms
  1304

  Flot guldfarvet armbånd til charms. Fås i flere længder så husk at vælge størrelse inden bestilling.

  59,00 kr
 • Guldfarvet hjerte armbånd
  Available
  Guldfarvet hjerte armbånd
  1026

  Billigt guldfarvet armbånd med sødt hjerte vedhæng. Armåndet er 19 cm langt og leveres med forlængerstykke så det kan justeres op til 22 cm.

  29,00 kr
 • Heartbeat - Rosegold
  Available
  Heartbeat - Rosegold
  2391

  Lækker åben armring formet som billedet af et hjerteslag. Den ovale form er som udgangspunkt 60 x 45 mm og kan udvides en lille smule.

  129,00 kr
 • Indpakning
  Available
  Indpakning
  638

  Få dit køb pakket ind som gave!Vi pakker dit smykke pænt ind i en æske og gavepapir. Binder bånd omkring og vedlægger et til og fra kort. Super flot og nemt for dig.Hvis du køber flere smykker kan du skrive i ordre besked hvilke som skal pakkes ind. Skal du have flere pakker køber du det antal indpakning som passer. Husk at skrive til os hvad som skal...

  20,00 kr
 • 925 Kugle Armbånd - Guldbelagt 925 Kugle Armbånd - Guldbelagt
  Available
  Kugle Armbånd 19 cm - Forgyldt 925 sølv
  2127S

  Utrolig fint armbånd med små flotte kugler. Armbåndet er fremstillet i 925 Sterling sølv og belagt med 18K guld. Længden kan indstilles fra 16 cm til 19 cm og er op til 5 mm bred. Leveres i smykkeæske.

  229,00 kr
 • Livets Træ Armbånd - Forgyldt Livets Træ Armbånd - Forgyldt
  Available
  Livets Træ Armbånd - Forgyldt
  2481

  Flot tyndt armbånd med Livets Træ vedhæng hvor der er mange farvede Zirkoner på træet. Bemærk Zirkonernes placering kan være forskellig fra armbånd til armbånd. Kan indstilles helt fra 12 cm til 23 cm via den smarte lås.

  149,00 kr
 • Multifarvet krystal armbånd Multifarvet krystal armbånd
  Available
  Multifarvet krystal armbånd
  1918

  Exceptionelt armbånd med 4 forskellige farver krystaller placeret forskudt rundt hele armbåndet. Armbåndet er 17 cm langt og leveres med lille forlængerstykker, se billeder, som forlænger armbåndet til 19,5 cm

  149,00 kr
 • Rosaguldfarvet tennisarmbånd Rosaguldfarvet tennisarmbånd
  Available
  Rosaguldfarvet tennisarmbånd
  1845

  Smukt rosaguldfarvet tennisarmbånd med det klassiske design hvor krystallerne danner selve armbåndet. Tidløst og enkelt design som kan bruges ved alle lejligheder.

  79,00 kr
 • Smukkeste hjertearmånd Smukkeste hjertearmånd
  Available
  Smukkeste hjertearmånd
  1846

  Fantastisk smukt hjertearmbånd som kan indstilles i størrelsen. Selve armbåndet består af 2 strenge hvor der sidder 8 små hjerter. Hjerterne kan flyttes på snoren og de små er helt blanke hvor de lidt større er med lidt mønster. Armåndet kan indstilles fra 19 cm til 23 cm.

  99,00 kr
 • Smukt armbånd Smukt armbånd
  Available
  Smukt armbånd
  1654

  Smukt armbånd som kan indstilles i størrelsen. Armbåndet er dannet af tynde tråde i enten blank eller riflet design.

  99,00 kr
 • Smukt krystal armbånd - Klar Smukt krystal armbånd - Klar
  Available
  Smukt krystal armbånd - Rosaforgyldt
  1810

  Vildt smukt rosaguldfarvet armbånd med CZ krystaller i 2 størrelser. Et armbånd i en meget god kvalitet og leveres med forlængerstykke i samme design som selve armbåndet så du kan indstille længden til enten 16 eller 19 cm. Fås med klare eller pink Zirkoner.

  149,00 kr
 • Tyndt Armbånd med små kugler Tyndt Armbånd med små kugler
  Available
  Tyndt Armbånd med små kugler
  2557S

  Lækkert armbånd med små forgyldte kugler. Længden kan indstilles fra 16 cm til 20 cm. Fremstillet i 18k forgyldt sølv og leveres i smykkeæske.

  159,00 kr
 • Tyndt Hjerte Armbånd
  Available
  Tyndt Hjerte Armbånd
  2463

  Fint hjertearmbånd med tynd kæde og flot hjerte.

  79,00 kr
 • Uendelig Rose, Forgyldt armbånd Uendelig Rose, Forgyldt armbånd
  Available
  Uendelig Rose, Forgyldt armbånd
  2456

  Smukt armbånd med symbolet for uendelighed og en lille sød rose. Kan indstilles til 17, 19 & 21 cm

  59,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.