Guld armbånd

Der er 11 varer.

Smukke guld armbånd til kvinder

Guldarmbånd med hjerter. Guldarmbånd med krystaller. Guldarmbånd til charms. Alt dette og meget mere kan du finde her på vores shop. Der er de helt klassiske og elegante af slagsen og de helt personlige med hjerter og Livets Træ.

Ligesom dig er vi helt vilde med guld armbånd og har derfor sammensat et meget vari...

Smukke guld armbånd til kvinder

Guldarmbånd med hjerter. Guldarmbånd med krystaller. Guldarmbånd til charms. Alt dette og meget mere kan du finde her på vores shop. Der er de helt klassiske og elegante af slagsen og de helt personlige med hjerter og Livets Træ.

Ligesom dig er vi helt vilde med guld armbånd og har derfor sammensat et meget varieret udvalg, så du uanset smag og præferencer, kan finde netop det guld armbånd til kvinder, som du kan lide.

Gå vores udvalg igennem og se, om ikke du kan finde det armbånd i guld, der skal være en fast del af dit personlige og feminine udtryk.

Billige guld armbånd

Et guld armbånd behøver ikke være dyrt for at være flot eller lækkert at bære. Det beviser vi med vores udvalg af billige guld armbånd, som alle er i en rigtig god kvalitet og stråler, når de bliver brugt.

Vi har guld armbånd i forskellige metaller, herunder forgyldt 925 sølv, messing og kobber, der alle er gode og holdbare metaller. Er du ikke så meget til guld, kan du også få armbånd med rødguld, som har et varmere udtryk.

Guld armbånd 18 karat

Selvom størstedelen af vores guld armbånd er billige, kan du stadig få den helt ægte vare. Flere af vores armbånd i guld er nemlig belagt med det smukkeste 18 karat guld. Vil du helst finde et guld armbånd, der udelukkende er lavet af ædle metaller, har vi også armbånd lavet af 925 sølv, der er belagt med 18 karat guld.

Hos Silvo har du derfor alle muligheder for at finde et smukt smykke til dig selv eller en gave til en, du holder rigtig meget af. Vi hjælper dig gerne med at finde det rette – og skal den pakkes ind, sørger vi også for dette.

Mindre
Mere
Viser 1 - 11 af 11 varer

Sorter efter:

 • Armbånd med små kugler Armbånd med små kugler
  Available
  Armbånd med små kugler
  2496S

  Lækkert armbånd med små forgyldte kugler. Længden kan indstilles fra 17 cm til 20 cm. Fremstillet i 18k forgyldt sølv og leveres i smykkeæske.

  349,00 kr
 • Armbånds sæt med to piger og en dreng Armbånds sæt med to piger og en dreng
  -50%
  Available
  Armbånds sæt med to piger og en dreng
  1238

  Flot elastisk armbånds sæt med to piger og en dreng som vedhæng. Den sølvfarvede charm er besat med klare krystaller. Du får alle 3 armbånd til denne pris!

  49,50 kr 99,00 kr -50%
 • 925 Armring med V form 925 Armring med V form
  Available
  Armring med V form - Forgyldt
  2182S

  Smuk stilfuld armring som du trygt kan indstille i størrelsen og dermed passer helt perfekt til dig. Armringen er fremstillet i solidt 925 Sterling Sølv og belagt med Rødguld, du får over 11g sølv til denne pris. Oprindelig størrelse svarer til armbånd på ca. 18 cm og vi anbefaler dermed denne hvis du normalt bruger armbånd fra 17 cm til 21 cm. Leveres...

  499,00 kr
 • Guldfarvet armbånd til charms
  -39,00 kr
  Available
  Guldfarvet armbånd til charms
  1304

  Flot guldfarvet armbånd til charms. Fås i flere længder så husk at vælge størrelse inden bestilling.

  20,00 kr 59,00 kr -39,00 kr
 • Heartbeat - Rosegold
  -50%
  Available
  Heartbeat - Rosegold
  2391

  Lækker åben armring formet som billedet af et hjerteslag. Den ovale form er som udgangspunkt 60 x 45 mm og kan udvides en lille smule.

  64,50 kr 129,00 kr -50%
 • Indpakning
  Available
  Indpakning
  638

  Få dit køb pakket ind som gave!Vi pakker dit smykke pænt ind i en æske og gavepapir. Binder bånd omkring og vedlægger et til og fra kort. Super flot og nemt for dig.Hvis du køber flere smykker kan du skrive i ordre besked hvilke som skal pakkes ind. Skal du have flere pakker køber du det antal indpakning som passer. Husk at skrive til os hvad som skal...

  20,00 kr
 • Klassisk forgyldt armbånd Klassisk forgyldt armbånd
  Available
  Klassisk Forgyldt Armbånd
  2562S

  Vildt flot klassisk snoet armbånd på 23 cm. Kan både bruges som armbånd og ankelkæde. Fremstillet i 18k forgyldt sølv og leveres i smykkeæske.

  499,00 kr
 • Livets Træ Armbånd - Forgyldt Livets Træ Armbånd - Forgyldt
  Available
  Livets Træ Armbånd - Forgyldt
  2481

  Flot tyndt armbånd med Livets Træ vedhæng hvor der er mange farvede Zirkoner på træet. Bemærk Zirkonernes placering kan være forskellig fra armbånd til armbånd. Kan indstilles helt fra 12 cm til 23 cm via den smarte lås.

  149,00 kr
 • Smukt armbånd Smukt armbånd
  -50%
  Available
  Smukt armbånd
  1654

  Smukt armbånd som kan indstilles i størrelsen. Armbåndet er dannet af tynde tråde i enten blank eller riflet design.

  49,50 kr 99,00 kr -50%
 • Smukt krystal armbånd - Pink
  -50%
  Udsolgt
  Smukt krystal armbånd - Rosaforgyldt
  1810

  Vildt smukt rosaguldfarvet armbånd med lyserøde CZ krystaller i 2 størrelser. Et armbånd i en meget god kvalitet og leveres med forlængerstykke i samme design som selve armbåndet så du kan indstille længden til enten 16 eller 19 cm.

  74,50 kr 149,00 kr -50%
 • Tyndt Armbånd med små kugler Tyndt Armbånd med små kugler
  Available
  Tyndt Armbånd med små kugler
  2557S

  Lækkert armbånd med små forgyldte kugler. Længden kan indstilles fra 16 cm til 20 cm. Fremstillet i 18k forgyldt sølv og leveres i smykkeæske.

  179,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.