Fragt i Danmark

Når du handler på Silvo.dk  sendes der som udgangspunkt altid med PostNord eller DAO365.

Vi pakker oftest dine smykker fint i en lille stofpose, men vil du gerne gøre lidt ekstra ud af pakken kan du bestille indpakningeller en flot smykkeæske. Er der specielle ønsker beskrives dette i ordrebesked, lige inden betaling. Vi gør alt vi kan for at opfylde dit ønske, men kan selvfølgelig ikke garantere opfyldelse af alt.

Da DAO365 har meget strenge regler for dimensioner forbeholder vi os retten til at ændre din pakke til PostNord. Den ekstra omkostning ved forsendelsesprisen afholdes af Silvo.dk, men der ydes ikke kompensation for gener i forbindelse med levering til anden pakkeshop end bestilt. Vi bestræber os selvfølgelig på at finde en pakkeshop så tæt på den valgte som muligt.

Køber du flere ordrer efter hinanden vil disse, så vidt muligt, sendes samtidig og evt. fragtgebyr blive fjernet fra ordren.

 1. Levering til pakkeshop (2-4 hverdage)

  Pakken leveres til en pakkeshop nær dig så du nemt og bekvemt kan afhente den når du vil. Der er track & trace med i prisen og du kan derfor nemt følge din pakke hele vejen. Forsendelsen koster mellem 0,- og 45,- alt efter hvor meget du køber.
 2. Hjemlevering (2-4 hverdage)

  Pakken leveres lige til døren. Der er track & trace med i prisen og du kan derfor nemt følge din pakke hele vejen. Forsendelsen koster mellem 0,- og 60,- alt efter hvor meget du køber.


Fragt til Grønland

Vi har ikke online kunnet finde gebyrer eller regler for yderligere behandling og vores Grønlandske kunder oplever ikke ekstra regninger, men vi efterlyser kunder med viden på området.

Bemærk kunder i Grønland ikke betaler moms hvorfor denne fratrækkes inden betaling.

 1. Brevpost (2-6 hverdage)

  Faktureres med 49,- for ordrer under 500,- og er gratis ved ordrer over dette beløb. Husk at brevpost er uden track & trace og formodes derfor først bortkommet efter 4 uger.

Fragt til Island

Da Island formelt ligger undenfor EU's toldområde skal pakken toldbehandles. Vi har herunder prøvet at beskrive disse regler så vidt muligt, men vi sætter stor pris på tilbagemeldinger når regler eller købsgrænser ændres. Afgift kan beregnes her: https://www.tollur.is/einstaklingar/tollamal/reiknivel/

 1. Brevpost (2-3 hverdage + toldtid)

  Faktureres med 49,- for ordrer under 500,- og er gratis ved ordrer over dette beløb. Husk at brevpost er uden track & trace og formodes derfor først bortkommet efter 4 uger. Brevpost bliver sjældent toldbehandlet, men hvis brevet udtages til toldbehandling skal der betales moms, som kan beregnes i ovenstående link og eventuelt toldbehandling.

Fragt til Færøerne

Vi har ikke online kunnet finde gebyrer eller regler for yderligere behandling, men vi efterlyser kunder med viden på området.

Nedenstående er senest opdateret 17.02.2017.

 1. Brevpost (2-3 hverdage + toldtid)

  Faktureres med 49,- for ordrer under 500,- og er gratis ved ordrer over dette beløb. Husk at brevpost er uden track & trace og formodes derfor først bortkommet efter 4 uger. Brevpost bliver sjældent toldbehandlet, men hvis brevet udtages til toldbehandling vil der påløbe afgifter for dette.

Fragt til EU

 1. PostNord

  Fragtpris svinger fra land til land. Skriv for nærmere information.

Har du spørgsmål? Skriv trygt til info@silvo.dk

Med venlig hilsen

Silvo.dk


Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.