Billige Halskæder

Der er 84 varer.

En smuk halskæde er nok det mest synlige og udtryksfulde af alle smykker, og dem finder du masser af hos os. Vi har nok det største udvalg i billige halskæder og vedhæng som du kan tænke dig, og så i den allerbedste kvalitet, som du ikke finder andre steder.

Største udvalg og bedste kvalitet

Hos os kan du være helt sikker på, at finde billige,...

En smuk halskæde er nok det mest synlige og udtryksfulde af alle smykker, og dem finder du masser af hos os. Vi har nok det største udvalg i billige halskæder og vedhæng som du kan tænke dig, og så i den allerbedste kvalitet, som du ikke finder andre steder.

Største udvalg og bedste kvalitet

Hos os kan du være helt sikker på, at finde billige, holdbare og fantastisk smukke halskæder i mange varianter. Vi har et kæmpe udvalg af særligt håndplukkede halskæder, som vi har fundet hos de bedste producenter i verden. Der betyder, at du har et smykke med lang levetid, og som du kan nyde i mange år. 

Det skal være smart og billigt

Vi ved at de fleste vælger deres halskæder ud fra kriterier som materiale, match og pris. Vi garanterer, at du får halskæder i de bedste materialer, og at prisen altid er den billigste hos os. Så er det op til dig, at finde den halskæde som matcher lige med det som du har behov for. Vores opkøbere ser meget på mode og tøj, når de tænker det sammen med smykker og halskæder. Derfor er vores udvalg også præget af, at det matcher med mange stilarter inden for moden. 

Kærlighed, stjernetegn og særlige symboler

Vores sølv halskæder er meget eftertragtede på grund af den høje kvalitet, og du kan finde rigtig mange forskellige slags vedhæng i vores sortiment. Alt lige fra det romantiske, hjerter, stjernetegn, familie, dyrevenner og meget mere. Vi ved hvad kunderne søger, og finder du ikke lige det, du søger, må du gerne tipse os om hvad vi ikke har. Måske bliver det noget vi leder efter næste gang vi køber ind. 

Ikke bare billige halskæder til kvinder

Når du leder efter en billig halskæde i sølv, skal du huske at have styr på længden. Vores billeder på siden er meget gode, og du kan derfor godt regne med de farver du ser, og matche dem op med for eksempel noget tøj, som det skal passe med. Vi sælger ikke kun billige halskæder til kvinder – vi forhandler en perfekt løsning, som giver ekstra meget glæde, når alt går op i en højere enhed. Det er vores varemærke som vi er stolte af.

Mindre
Mere
Viser 41 - 80 af 84 varer
 • Livets Træ Armbånd - Forgyldt Livets Træ Armbånd - Forgyldt
  Available
  Livets Træ Armbånd - Forgyldt
  2481

  Flot tyndt armbånd med Livets Træ vedhæng hvor der er mange farvede Zirkoner på træet. Bemærk Zirkonernes placering kan være forskellig fra armbånd til armbånd. Kan indstilles helt fra 12 cm til 23 cm via den smarte lås.

  149,00 kr
 • Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner
  Available
  Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner
  2477S

  Smuk halskæde med Livets Træ hjerte vedhæng og glitrende Zirkoner i flere farver. Klassisk udgave med det fine træ og grenene som breder sig til alle sider og 5 Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

  299,00 kr
 • Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner - Forgyldt Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner - Forgyldt
  Available
  Livets Træ Hjerte - Farvede Zirkoner - Forgyldt
  2552S

  Smuk forgyldt halskæde med Livets Træ hjerte vedhæng og glitrende Zirkoner i flere farver. Klassisk udgave med det fine træ og grenene som breder sig til alle sider og 5 Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 18k forgyldt 925 Sterling Sølv og leveres i...

  269,00 kr
 • Livets Træ med Snoede Grene - Ørestikkere Livets Træ med Snoede Grene - Ørestikkere
  Available
  Livets Træ med Snoede Grene - Ørestikkere
  2499S

  Funklende sølv ørestik med klare Zirkoner rundt i kanten og Livets Træ i midten med grene som spreder sig rundt i alle retninger og snor sig rundt om sig selv i enden. Fantastisk symbol på familietræet. Leveres i smykkeæske og er fremstillet i gedigent 925 Sølv

  149,00 kr
 • Livets Træ Stor - Farvede Zirkoner Livets Træ Stor - Farvede Zirkoner
  Available
  Livets Træ Stor - Farvede Zirkoner
  2474S

  Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i stor størrelse og i ægte sølv. Klassisk udgave med det fine træ og grenene som breder sig til alle sider og 6 Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 3 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

  399,00 kr
 • Livets Træ Tyk Stamme - Blå Zirkoner Livets Træ Tyk Stamme - Blå Zirkoner
  Available
  Livets Træ Tyk Stamme - Blå Zirkoner
  2479S

  Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i ægte sølv. Denne version er med tyk svingende stamme og klare Zirkoner rundt i kanten. I selve træet finder du desuden 8 glitrende blå Zirkoner. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

  299,00 kr
 • Livets Træ Tyk Stamme - Farvede Zirkoner Livets Træ Tyk Stamme - Farvede Zirkoner
  Available
  Livets Træ Tyk Stamme - Farvede Zirkoner
  2470S

  Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i ægte sølv. Denne version er med tyk svingende stamme og klare Zirkoner rundt i kanten. I selve træet finder du desuden 8 fortryllende Zirkoner i flere farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

  299,00 kr
 • Livets Træ Tynd Stamme - Farvede Zirkoner Livets Træ Tynd Stamme - Farvede Zirkoner
  Available
  Livets Træ Tynd Stamme - Farvede Zirkoner
  2482S

  Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i ægte sølv. Denne version er med lang tynd stamme og klare Zirkoner rundt i kanten. I selve træet finder du desuden 8 glitrende Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

  299,00 kr
 • Livets Træ Tynd Svingende Stamme - Farvede Zirkoner Livets Træ Tynd Svingende Stamme - Farvede Zirkoner
  Available
  Livets Træ Tynd Svingende Stamme - Farvede Zirkoner
  2485S

  Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i ægte sølv. Denne version er med lang tynd svingende stamme og klare Zirkoner rundt i kanten. I selve træet finder du desuden 10 glitrende Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i...

  299,00 kr
 • Livets Træ Tynde Grene - Farvede Zirkoner Livets Træ Tynde Grene - Farvede Zirkoner
  Available
  Livets Træ Tynde Grene - Farvede Zirkoner
  2541S

  Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i ægte sølv. Denne version er med det tynd stamme og tynde grene med få skud. I selve træet er der 7 farvede Zirkoner og rundt i kanten klare glitrende zirkoner hele vejen rundt. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres...

  299,00 kr
 • Løven - Leo
  Available
  Løven - Leo
  2576S

  Halskæde med dit stjernetegn. Løven:  Gavmild, beskyttende, organiseret og smuk. Født: 23. juli – 23. august

  279,00 kr
 • Marguerit Halskæde Marguerit Halskæde
  Available
  Marguerit Halskæde
  2380S

  Fantastisk flot sølvhalskæde med fint rundt marguerit vedhæng. Passer perfekt sammen med flere af vores andre marguerit smykker. Smykket er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed og glans. Kæden er monteret med et lille forlængerstykke og kan dermed indstilles fra 40 til 42,5 cm. Leveres i smykkeæske.

  199,00 kr
 • Mellem stålkæde 0,5 mm Mellem stålkæde 0,5 mm
  Available
  Mellem stålkæde 0,5 mm
  1785

  God holdbar stålkæde med middel størrelse led. Hver oval er ca. 2,3 mm lang og 0,5 mm tyk. Husk at vælge længde i menuen inden bestilling. Passer til stort set alle vedhæng da ringen i enden kun er ca. 3,5 mm bred.

  20,00 kr
 • Mom Hjerte Halskæde Mom Hjerte Halskæde
  Available
  Mom Hjerte Halskæde
  2421S

  Smuk rosaforgyldt halskæde med det fineste Mom vedhæng. Inde i vedhængets yderste ring ser du det flotte hjerte med glitrende fine Zirkoner og selvfølgelig det udskårne "mom". Smykket er fremstillet i 925 Sterling Sølv og rosaforgyldt i den smukke varme farve. Leveres i smykkeæske.

  229,00 kr
 • 925 Mor Halskæde - Blå CZ Opal 925 Mor Halskæde - Blå CZ Opal
  Available
  Mor Halskæde - Blå CZ Opal
  2227S

  Fantastisk hjerte halskæde med blå CZ Opal udskåret som hjerte, små klare zirkoner og ordet Mor udskåret i midten. Kæde og vedhæng er fremstillet i 925 Sterling sølv og belagt med Rhodium for ekstra holdbarhed. Kæden er 44,5 cm lang, men kan også indstilles til 39,5 cm eller 42 cm (mål inkl. lås) Leveres inkl. æske

  299,00 kr
 • Mor Halskæde - Blå CZ Opal - Stor Mor Halskæde - Blå CZ Opal - Stor
  Available
  Mor Halskæde - Blå CZ Opal - Stor
  2578S

  Fantastisk hjerte halskæde med blå CZ Opal udskåret som hjerte, små klare zirkoner og ordet Mor udskåret i midten. Kæde og vedhæng er fremstillet i 925 Sterling sølv og belagt med Rhodium for ekstra holdbarhed. Denne udgave er med større vedhæng på 20 x 22 mm Kæden er 45 cm lang, men kan også indstilles til 40 cm eller 42,5 cm (mål inkl. lås) Leveres...

  499,00 kr
 • Orbit Orbit
  -49,00 kr
  Available
  Orbit
  2302

  Lækker halskæde med glitrende rundt vedhæng. Længden på kæden kan indstilles fra 40 til 45 cm.

  20,00 kr 69,00 kr -49,00 kr
 • Perle Halskæde - Forgyldt Perle Halskæde - Forgyldt
  Available
  Perle Halskæde - Forgyldt
  2571S

  Exceptionelt flot perle halskæde med naturlige ferskvandsperler. Perlerne er smukke runde iblandet enkelte ovale og kantede, hvilket er med til at give et unikt udtryk til hver enkelt halskæde. Kun naturens mirakel kan skabe perler som disse. Selv perlekæden er 38 cm og kan forlænges med op til ekstra 6 cm med det monterede forlængerstykke....

  299,00 kr
 • Perle Halskæde med vedhæng - Forgyldt Perle Halskæde med vedhæng - Forgyldt
  Available
  Perle Halskæde med vedhæng - Forgyldt
  2599S

  Dejlig perle halskæde med flot perle vedhæng. Perlerne er naturlige ferskvandsperler i skiftende oval form, hvilket giver et unikt udtryk til hver enkelt halskæde. Hver perle er 5 - 8 mm i længde og vedhænget er 15 x 22 mm. Halskæden er 37 cm + 3 cm forlængerstykke. Vedhæng og forlængerstykke er fremstillet i 18k guldbelagt 925 Sterling sølv. Leveres...

  399,00 kr
 • Rensdyr Perle Halskæde Rensdyr Perle Halskæde
  Available
  Rensdyr Perle Halskæde
  2322S

  Sød halskæde med flot skalperle og fine gevirer som stikker op fra bagsiden. Både vedhæng og kæde er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed og glans. Leveres i smykkeæske.

  199,00 kr
 • Sidelæns kors, guldfarve Sidelæns kors, guldfarve
  -29,00 kr
  Available
  Sidelæns kors, guldfarve
  1092

  Enkelt kors i specielt sidelæns udgave, guldfarvet. Leveres med 5 cm forlænger så kædens længde kan indstilles.

  10,00 kr 39,00 kr -29,00 kr
 • Sidelæns kors, sølvfarve Sidelæns kors, sølvfarve
  -29,00 kr
  Available
  Sidelæns kors, sølvfarve
  1093

  Enkelt kors i specielt sidelæns udgave, sølvfarvet. Leveres med 5 cm forlænger så kæden kan indstilles.

  10,00 kr 39,00 kr -29,00 kr
 • Skorpionen - Scorpio
  Available
  Skorpionen - Scorpio
  2589S

  Halskæde med dit stjernetegn. Skorpionen:  Elsker ekstremer, krævende, lidenskabelig og reflekterende. Født: 24. oktober – 22. november

  279,00 kr
 • Skytten - Sagittarius
  Available
  Skytten - Sagittarius
  2593S

  Halskæde med dit stjernetegn. Skytten:  Kreativ, glad, ubekymret og eventyrlysten. Født: 23. november – 21. december

  279,00 kr
 • Slangekæde 0,8mm
  Available
  Slangekæde 0,8mm
  2326S

  Meget fin og tynd slangekæde med blank overflade. Kæden er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed. Leveres i smykkeæske.

  149,00 kr
 • Smukke bølger Smukke bølger
  -50%
  Available
  Smukke bølger
  1725

  Dejlig haskæde med rundt vedhæng hvor lodrette bølger bugter sig ned. Bagved bølgerne ligger 6 CZ krystaller som bevæger sig inde i vedhænget. På selv kæden sidder 5 små charms på begge sider. 3 blanke og 2 med små CZ krystaller på. Leveres med 5 cm forlængerstykke så du kan justere længden på kæden.

  64,50 kr 129,00 kr -50%
 • Smukt kors
  -59,00 kr
  Available
  Smukt kors
  1688

  Smukt kors med guldfarve på de 4 ender.

  10,00 kr 69,00 kr -59,00 kr
 • Snake
  -29,00 kr
  Available
  Snake
  1374

  Flot halskæde med bugtende vedhæng. Leveres med 5 cm forlænger til kæden.

  10,00 kr 39,00 kr -29,00 kr
 • Snoet halskæde uden vedhæng Snoet halskæde uden vedhæng
  -19,00 kr
  Available
  Snoet halskæde uden vedhæng
  1448

  Tynd flot halskæde på 50 cm som er lavet af små runde led. Eventuelt vedhæng skal kunne tage yderringen som er på 4 mm.

  10,00 kr 29,00 kr -19,00 kr
 • Solid halskæde uden vedhæng Solid halskæde uden vedhæng
  -29,00 kr
  Available
  Solid halskæde uden vedhæng
  1511

  Solid og kraftig halskæde på 50 cm som er lavet af små runde led og med god kraftig lås. Eventuelt vedhæng skal kunne tage yderringen som er på 6 mm.

  20,00 kr 49,00 kr -29,00 kr
 • Stenbuk - Capricorn
  Available
  Stenbuk - Capricorn
  2591S

  Halskæde med dit stjernetegn. Stenbuk: Ambitiøs, tidsløs, beregnende og fremdrivende.. Født: 22. december – 20. januar

  279,00 kr
 • Svanehjerter Svanehjerter
  Available
  Svanehjerter
  2426S

  Romantisk hjertehalskæde med lille og stor svane som snor sig op af hver side og mødes i hjerteform. Zirkonen i midten sidder i eget ophæng og bevæger sig sammen med dig og glimter helt fantastisk. Kæde og vedhæng er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget glans og holdbarhed. Leveres i smykkeæske.

  229,00 kr
 • Sølvfarvet krystal kugle Sølvfarvet krystal kugle
  -50%
  Udsolgt
  Sølvfarvet krystal kugle
  1857

  Fantastisk glitrende krystalkugle i sølvfarve. En fantastisk lille glitrende kuglecharm hvor alle krystaller sidder helt perfekt.

  49,50 kr 99,00 kr -50%
 • 925 Sølvhalskæde, u. vedhæng 925 Sølvhalskæde, u. vedhæng
  Available
  Sølvhalskæde, u. vedhæng
  2125S

  Smuk gedigen 925 sølvkæde uden vedhæng som fås i mange forskellige længder. Kæden er belagt med Rhodium så du slipper for at sølvet oxiderer og skal dermed ikke skal pudses så ofte. Leveres i smykkeæske.

  79,00 kr
 • Tvilling - Gemini
  -39,00 kr
  Available
  Tvilling - Gemini
  1347

  Halskæde med dit stjernetegn. Tvilling:  Fornuftig, snakkesalig, elsker at lære nye ting, eventyrlysten og charmerende. Født: 22. maj – 21. juni

  10,00 kr 49,00 kr -39,00 kr
 • Tvilling - Gemini
  Available
  Tvilling - Gemini
  2594S

  Halskæde med dit stjernetegn. Tvilling:  Fornuftig, snakkesalig, elsker at lære nye ting, eventyrlysten og charmerende. Født: 22. maj – 21. juni

  279,00 kr
 • Tynd halskæde uden vedhæng Tynd halskæde uden vedhæng
  -19,00 kr
  Available
  Tynd halskæde uden vedhæng
  1646

  Tynd flot halskæde på 45 cm som er lavet af små ovale led. Eventuelt vedhæng skal kunne tage yderringen som er på 3 mm.

  10,00 kr 29,00 kr -19,00 kr
 • Tynd stålkæde 0,3 mm Tynd stålkæde 0,3 mm
  Available
  Tynd stålkæde 0,3 mm
  1784

  God holdbar stålkæde med ultra tynde led. Hver oval er ca. 1,3 mm lang og 0,3 mm tyk. Husk at vælge længde i menuen inden bestilling. Passer til stort set alle vedhæng da ringen i enden kun er ca. 3,5 mm bred.

  20,00 kr
 • Tyren - Taurus
  Available
  Tyren - Taurus
  2595S

  Halskæde med dit stjernetegn. Tyren:  Søger nydelse, kontrollerende, pålidelig, jordnær, svagt provokerende, trives godt i naturen. Født: 21. april – 21. maj

  279,00 kr
 • Vandmand - Aquarios
  Available
  Vandmand - Aquarios
  2592S

  Halskæde med dit stjernetegn. Vandmand: Dedikeret, fremadtænkende, social, kommunikativ og generøs. Født: 21. januar – 18. februar

  279,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.