Mors Dag

Der er 62 varer.

Forkæl hende med smykker til Mors Dag

Anden søndag i maj er Mors Dag. En særlig dag, hvor hun skal fejres og forkæles. For det fortjener din mor, fordi hun altid er der for dig. Og hvad er mere oplagt end at forkæle hende med smykker på Mors dag?

Et smykke viser, at din mor er noget helt specielt for dig. Men, det er samtidig også en gave, som...

Forkæl hende med smykker til Mors Dag

Anden søndag i maj er Mors Dag. En særlig dag, hvor hun skal fejres og forkæles. For det fortjener din mor, fordi hun altid er der for dig. Og hvad er mere oplagt end at forkæle hende med smykker på Mors dag?

Et smykke viser, at din mor er noget helt specielt for dig. Men, det er samtidig også en gave, som dagligt kan minde hende om, hvor meget du holder af hende. Hos Silvo synes vi derfor, det er et meget oplagt valg at finde et smykke eller to, som hun kan have glæde af både nu og i mange år frem.

Smykker til den bedste mor i verden

En mor fortjener det bedste, og det er netop, hvad du finder hos os. For vi har et stort og alsidigt udvalg af Mors Dag smykker i gode materialer og i en prisklasse, hvor det er muligt at købe mere end bare ét par øreringe, hvis det er det, du synes, hun fortjener.

Hos os finder du:

  •        Mors Dag halskæde
  •        Mors Dag armbånd
  •        Mors Dag øreringe
  •        Mors Dag ringe

Tænk gerne over, hvad hun kan lide af former og farver, da det gør det meget nemmere at finde de helt perfekte smykker til Mors Dag til hende. Vi garanterer, at vi har noget til enhver smag, og at du derfor sagtens kan finde en Mors Dag gave, som får hende til at smile helt op til ørerne.

En Mors Dag gave, der ikke visner

Selvom din mor måske er en kvinde, der har alt eller ikke mener, hun behøver en gave, fortjener hun nu alligevel mere end en buket blomster. Ved at give smykker til Mors Dag giver du hende en gave, som hun ikke vidste, hun havde brug for samt en gave, der holder hele livet og ikke visner bort.

Vi pakker gerne gaven pænt ind, så du kan give hende den bedste Mors Dag gave.

 

 

Mindre
Mere
Viser 41 - 62 af 62 varer
  • Livets Træ Tynd Stamme - Farvede Zirkoner Livets Træ Tynd Stamme - Farvede Zirkoner
    Available
    Livets Træ Tynd Stamme - Farvede Zirkoner
    2482S

    Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i ægte sølv. Denne version er med lang tynd stamme og klare Zirkoner rundt i kanten. I selve træet finder du desuden 8 glitrende Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

    299,00 kr
  • Livets Træ Tynd Svingende Stamme - Farvede Zirkoner Livets Træ Tynd Svingende Stamme - Farvede Zirkoner
    Available
    Livets Træ Tynd Svingende Stamme - Farvede Zirkoner
    2485S

    Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i ægte sølv. Denne version er med lang tynd svingende stamme og klare Zirkoner rundt i kanten. I selve træet finder du desuden 10 glitrende Zirkoner i forskellige farver. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i...

    299,00 kr
  • Livets Træ Tynde Grene - Farvede Zirkoner Livets Træ Tynde Grene - Farvede Zirkoner
    Available
    Livets Træ Tynde Grene - Farvede Zirkoner
    2541S

    Smuk halskæde med Livets Træ vedhæng i ægte sølv. Denne version er med det tynd stamme og tynde grene med få skud. I selve træet er der 7 farvede Zirkoner og rundt i kanten klare glitrende zirkoner hele vejen rundt. Kæden er 46 cm + 3 cm forlængerstykke til indstilling af længden. Vedhænget er 2 cm i diameter. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres...

    299,00 kr
  • Marguerit Halskæde Marguerit Halskæde
    Available
    Marguerit Halskæde
    2380S

    Fantastisk flot sølvhalskæde med fint rundt marguerit vedhæng. Passer perfekt sammen med flere af vores andre marguerit smykker. Smykket er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget holdbarhed og glans. Kæden er monteret med et lille forlængerstykke og kan dermed indstilles fra 40 til 42,5 cm. Leveres i smykkeæske.

    199,00 kr
  • Mini Nymåne - Ørestikker Mini Nymåne - Ørestikker
    Available
    Mini Nymåne - Ørestikker
    2473S

    Skøn ørestik med lille nymåne og glitrende Zirkoner i flere farver. Leveres i smykkeæske og er fremstillet i forgyldt 925 Sølv

    99,00 kr
  • Mom Hjerte Halskæde Mom Hjerte Halskæde
    Available
    Mom Hjerte Halskæde
    2421S

    Smuk rosaforgyldt halskæde med det fineste Mom vedhæng. Inde i vedhængets yderste ring ser du det flotte hjerte med glitrende fine Zirkoner og selvfølgelig det udskårne "mom". Smykket er fremstillet i 925 Sterling Sølv og rosaforgyldt i den smukke varme farve. Leveres i smykkeæske.

    229,00 kr
  • 925 Mor Halskæde - Blå CZ Opal 925 Mor Halskæde - Blå CZ Opal
    Available
    Mor Halskæde - Blå CZ Opal
    2227S

    Fantastisk hjerte halskæde med blå CZ Opal udskåret som hjerte, små klare zirkoner og ordet Mor udskåret i midten. Kæde og vedhæng er fremstillet i 925 Sterling sølv og belagt med Rhodium for ekstra holdbarhed. Kæden er 44,5 cm lang, men kan også indstilles til 39,5 cm eller 42 cm (mål inkl. lås) Leveres inkl. æske

    299,00 kr
  • Mor Halskæde - Blå CZ Opal - Stor Mor Halskæde - Blå CZ Opal - Stor
    Available
    Mor Halskæde - Blå CZ Opal - Stor
    2578S

    Fantastisk hjerte halskæde med blå CZ Opal udskåret som hjerte, små klare zirkoner og ordet Mor udskåret i midten. Kæde og vedhæng er fremstillet i 925 Sterling sølv og belagt med Rhodium for ekstra holdbarhed. Denne udgave er med større vedhæng på 20 x 22 mm Kæden er 45 cm lang, men kan også indstilles til 40 cm eller 42,5 cm (mål inkl. lås) Leveres...

    499,00 kr
  • Mors Hjerte Armbånd Mors Hjerte Armbånd
    Available
    Mors Hjerte Armbånd
    2376S

    Dette smukke sølvarmbånd med en fin hjertecharm er en perfekt gave til enhver mor. Hjertecharmen er en symbolsk påmindelse om den uendelige kærlighed, som en mor har for sine børn. Med en justerbar længde fra 17 til 21 cm passer dette armbånd til de fleste håndled. Fremstillet i ægte 925 sterling sølv, og vil uden tvivl blive en favorit i enhver mors...

    199,00 kr
  • Perle Halskæde - Forgyldt Perle Halskæde - Forgyldt
    Available
    Perle Halskæde - Forgyldt
    2571S

    Exceptionelt flot perle halskæde med naturlige ferskvandsperler. Perlerne er smukke runde iblandet enkelte ovale og kantede, hvilket er med til at give et unikt udtryk til hver enkelt halskæde. Kun naturens mirakel kan skabe perler som disse. Selv perlekæden er 38 cm og kan forlænges med op til ekstra 6 cm med det monterede forlængerstykke....

    299,00 kr
  • 925 Perle Ørehænger 925 Perle Ørehænger
    Available
    Perle Ørehænger
    2287S

    Fine ørehængere fremstillet i 925 Sterling Sølv med aflang ægte ferskvandsperle. Perlens bredde er 8 til 9 mm. Leveres i smykkeæske.

    149,00 kr
  • 925 Perle Ørehænger med Zirkoner 925 Perle Ørehænger med Zirkoner
    Available
    Perle Ørehænger med Zirkoner
    2288S

    Fine ørehængere fremstillet i 925 Sterling Sølv påsat små glitrende zirkoner, med aflang ægte ferskvandsperle. Perlens bredde er 8 til 9 mm. Leveres i smykkeæske.

    249,00 kr
  • Perle ørestikkere - rosa Perle ørestikkere - rosa
    -39,00 kr
    Available
    Perle ørestikkere - rosa
    496

    Fantastisk flotte perle ørestikkere i flot rosa farve. Denne version er med ferskvandsperler (kultiverede) og der kan derfor være små nuanceforskelle fra sæt til sæt hvis du bestiller flere.

    10,00 kr 49,00 kr -39,00 kr
  • Regnbue Ørestik Regnbue Ørestik
    Available
    Regnbue Ørestik
    2539S

    Fin lille forgyldt sølvørestik med 7 Zirkoner i forskellig farve for at illustrere den flotte regnbue. Leveres i smykkeæske.

    129,00 kr
  • Rough Layers - Golden Rough Layers - Golden
    Available
    Rough Layers - Golden
    2497S

    Vildt flot ring med ru uperfekt overflade i åbent design som afsluttes i en spids i hver ende. Leveres i størrelse 51 og anbefales indstillet til max størrelse 60. Skriver du en besked om ønsket ringstørrelse i ordrebesked inden betaling, indstiller vi den for dig inden afsendelse. Ringen er fremstillet i sølv og belagt med 18k guld. Leveres i smykkeæske.

    269,00 kr
  • Smuk Ørehænger med Citrin Smuk Ørehænger med Citrin
    Available
    Smuk Ørehænger med Citrin
    2423S

    Smuk sølv ørehænger med ægte Citrin. Stenen har en utrolig flot mørk farve som vidner om et højt jernindhold i stenen. Citrin hører som fødselsten til November måned og det siges at give held hvis du er født i November og bærer din fødselsten. Øregængeren er fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

    499,00 kr
  • 925 Stjerne Ørestik 925 Stjerne Ørestik
    Available
    Stjerne Ørestik
    2242S

    Klassisk ørestik med 8 mm bred stjerne. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium. Leveres i smykkeæske.

    59,00 kr
  • Svanehjerter Svanehjerter
    Available
    Svanehjerter
    2426S

    Romantisk hjertehalskæde med lille og stor svane som snor sig op af hver side og mødes i hjerteform. Zirkonen i midten sidder i eget ophæng og bevæger sig sammen med dig og glimter helt fantastisk. Kæde og vedhæng er fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium for øget glans og holdbarhed. Leveres i smykkeæske.

    229,00 kr
  • Trekant Armring Trekant Armring
    Available
    Trekant Armring
    2468S

    Lækker gedigen sølvarmring i trekantet form som smyger sig smukt på armen. Overfladen er lækker mat og er fremstillet i solidt 925 Sølv med Rhodium belægning for øget holdbarhed. Armringen udvides når du tager det på og trykkes sammen, så det sidder helt perfekt. Ved indstilling som på billedet svarer det til ca. 16 cm i omkreds. Hvis du måler din arm...

    799,00 kr
  • 925 Trekant Ørestik 925 Trekant Ørestik
    Available
    Trekant Ørestik
    2245S

    Klassisk ørestik med 6 mm bred trekant. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og belagt med Rhodium. Leveres i smykkeæske.

    59,00 kr
  • Trinity ring SSG Trinity ring SSG
    -50,00 kr
    Available
    Trinity ring SSG
    1774

    Den klassiske trinity ring med 2 sølvfarvede og 1 guldfarvet ring. Hver ring er 4 mm bred.

    49,00 kr 99,00 kr -50,00 kr
  • Ørehænger med blå Topas Ørehænger med blå Topas
    Available
    Ørehænger med blå Topas
    2436S

    Ørehænger med blå topas fra Silvo er et elegant og tidløst smykke, der vil tilføje et touch af glamour til enhver stil. Hver hænger er omhyggeligt udført i 925 sterlingsølv med en smuk blå topas, der glitrer og fanger lyset på en subtil måde. Dette smykke er det perfekte valg til enhver lejlighed. Fremstillet i 925 Sterling Sølv og leveres i smykkeæske.

    499,00 kr
Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.