• Ingen nye produkter i øjeblikket.

Elegante smykker i sterling sølv

Hos Silvo.dk er vores udvalg af smukke og billige smykker stort. Men, vores udvalg byder også på smykker af den bedste kvalitet – nemlig smykker i ægte sterling sølv. Det er smykker, der koster lidt mere end vores øvrige udvalg, men som til gengæld giver dig de bedste muligheder for at skille dig ud eller shine med dit outfit.

Se blandt andet vores sterling sølv øreringehalskæder og fingerringe. Vi er helt sikker på, at du falder pladask for en eller flere af smykkerne, da de er ekstra elegante i designet.

Giv vores smykker i gave

Smykker er fantastiske til at skabe gode minder med. Derfor er de også den perfekte gaveide til den, du holder af. Vil du gerne give et smykke, der er flot i designet og rigtig god i kvaliteten, så har vi de smykker, du leder efter. Der er både de helt billige smykker samt de mere eksklusive i Sterling sølv eller forgyldt sølv.

Vil du gerne overraske mor på Mors Dag, er et Livets Træ halskæde et smukt symbol på båndet mellem jer. Skal du i stedet til en fødselsdag hos veninden er vores ringe eller smukke armbånd et oplagt valg.

Uanset hvilken anledning du leder efter en gave til, er du velkommen til at gå på opdagelse i vores store og inspirerende univers af smykker. 

Vi pakker dine udvalgte smykker pænt ind 

Har du fundet det perfekte smykke, som du gerne vil give i gave? Så pakker vi det gerne ind for dig i en flot smykkeæske med gavepapir og flot bånd, så du kan give pakken på bedste og flotteste vis allerede, når du modtager den. 

Det er noget, vi gerne gør for vores kunder, da det skal være en fornøjelse fra bestilling til levering at købe smykker hos os.

Acceptér

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du dette!

For at læse vores cookie- og privatlivspolitik tryk HER.